• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17483
0 Winkelwagen
0
Moves band
Selectie verfijnen
Diameter
 1. 6 cm (2)
 2. 7 cm (1)
 3. 8 cm (1)
 4. 9 cm (1)
 5. 10 cm (1)
 6. 16 cm (1)
Spiergroepen
 1. Vingers (11)
 2. Handen (10)
 3. Pols (10)
 4. Onderarm (14)
 5. Bovenarm (6)
 6. Schouders (5)
Type training
 1. Balans & stabiliteit (2)
 2. Coördinatie (2)
 3. Flexibiliteit (2)
 4. Snelheid (1)
 5. Uithoudingsvermogen (1)
 6. Kracht (4)
 7. Revalidatie (3)
Type fitness elastiek
 1. Fitness band (44)
 2. Miniband (7)
 3. Resistance tube (13)
 4. Powerband (1)
Maat hot cold pack
 1. Small 25 x 15 cm (2)
 2. Medium 30 x 20 cm (2)
 3. Large 35 x 25 cm (2)
 4. Nek-schouder 40 x 20 cm (2)
 5. XXL 47 x 33 cm (1)
Lengte
 1. 30 cm (2)
 2. 120 cm (5)
 3. 1,2 meter (1)
 4. 1,5 meter (13)
 5. 5,5 meter (8)
 6. 22,5 meter (10)
 7. 30 meter (5)
 8. 45,5 meter (11)
Weerstandsniveau
 1. Extra licht (1)
 2. Licht (21)
 3. Medium (17)
 4. Zwaar (16)
 5. Extra zwaar (15)
 6. Zeer zwaar (10)
 7. Super zwaar (2)
Trainingsniveau
 1. Beginner (13)
 2. Gemiddeld (23)
 3. Gevorderd (22)
Kleur
 1. Geel (20)
 2. Rood (18)
 3. Groen (19)
 4. Blauw (27)
 5. Paars (2)
 6. Zwart (16)
 7. Beige (3)
 8. Oranje (2)
 9. Grijs (2)
 10. Zilver (1)
Merk
 1. Mambo Max (7)
 2. Moves band (92)
 3. MSD-Band (2)
Prijs
€ 0 € 117 € 0 tot € 117

Moves band

Moves band is een bekend merk en staat garant voor een professionele kwaliteit oefenbanden, weerstandsband en ander oefenmateriaal. MSD band is verder gegaan onder de nieuwe naam Moves band met dezelfde ruime keuze aan elastische oefenband en latex band. Oefenband kopen kan in verschillende weerstanden. Geschikt voor professionals en consumenten.

1 - 16 van 99 producten

Sorteer op:
 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

Hot cold pack MovesHot cold pack Moves
€ 6,99
Levertijd langer dan 1 week

1 - 16 van 99 producten

Sorteer op:

moves band

Veelgestelde vragen

Wat is Moves oefenband?

Moves oefenband is een professioneel merk elastische latex band waarmee je veel verschillende fitness en revalidatie oefeningen kunt doen. Met oefenband train je je lichaam niet alleen op kracht en balans, maar juist ook op flexibiliteit en lenigheid. Het trainen met oefenbanden is zeer simpel, je hebt namelijk naast de latex band alleen de zwaartekracht en je eigen lichaam nodig. Een oefenband is veelzijdig en geschikt voor zowel de beginnende sporter als de gevorderde sporter. Dit komt onder andere door het feit dat latex oefenbanden in veel verschillende weerstanden verkrijgbaar zijn. Variërend van een lichte latex band voor revalidatie en therapie tot een (zeer) zware weerstand voor intensieve fitness en krachtsport. Door te kiezen voor een complete oefenbanden set kun je jouw fitness training geleidelijk opbouwen, en ook afwisselend en uitdagend blijven houden. Je kunt een elastische oefenband overal gebruiken: binnen en buiten, in de sportschool, bij de fysiotherapeut of personal trainer en natuurlijk ook thuis of onderweg. Wist je dat je gemakkelijk een full body workout met een goede latex banden set kunt doen? Online kun je zeer veel verschillende fitness oefeningen vinden waarmee je jezelf en anderen kunt blijven uitdagen.

Welke soorten elastische oefenbanden zijn er?

Er zijn verschillende soorten elastische oefenbanden. De beste latex band kopen kan in verschillende soorten, weerstanden, kleuren, maten en merken. De meeste gebruikte oefenband is de dunnere latex band die in los verpakte stukken met lengtes van 1,5 tot 2,5 meter wordt aangeboden en daarnaast op extra voordelige grote rollen die je zelf op de gewenste lengte, maat kunt knippen. Ook kun je kiezen voor een complete oefenbanden set met opeenvolgende weerstanden waarmee je jouw fitness training goed kunt opbouwen en uitdagend blijft houden. Naast elastische oefenband kun je kiezen voor oefenband met handvat, mini oefenbanden en power bands. De weerstanden van oefenbanden zijn meestal opgebouwd uit de volgende kleuren / weerstanden: geel is Licht, rood is Medium, groen is Zwaar, blauw is Extra zwaar en zwart is Zeer zwaar.

Waarom de beste oefenband kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet en uitgebreid assortiment van de beste oefenband van Moves band aan en leveren zeer snel. Kijk naast elastische oefenband ook naar latex band met handvat, complete oefenbanden sets, mini oefenbanden en power bands. Kies voor de beste oefenbanden met een professionele kwaliteit van Moves band (MSD band). Geschikt voor professionals en consumenten. Ook voor ander oefenmateriaal voor fitness, fysiotherapie en revalidatie ben je bij ons op het goede adres. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis!

Welke fitness oefeningen met latex band zijn er?

Met een latex band kun je diverse fitness- en revalidatie oefeningen doen gericht op verschillende spiergroepen. Een elastische oefenband is erg makkelijk mee te nemen waardoor je ook in de sportschool, op het werk, onderweg of op vakantie met de latex band traint. Heb je een blessure? Dan kun je je fysiotherapie oefeningen gecontroleerd uitvoeren met een latex band met een lichte of medium weerstand. Wil jij meer kracht? Dan kun je de oefenband inzetten om verschillende fitness oefeningen uit te voeren met een oefenband met een zwaardere weerstand. Gebruik oefenbanden om spiergroepen van je borst en romp, armen, schouders, rug en benen te trainen. Elastische oefenbanden zijn ook perfect voor een complete full body workout en core stability training.

Wat is het verschil tussen Moves band en MSD band?

Moves band is de nieuwe naam voor MSD band met dezelfde ruime keuze aan elastische oefenband en latex band. Daarnaast biedt Moves band een uitgebreid assortiment met een professionele kwaliteit fitnessartikelen en oefenmateriaal. Denk hierbij aan een foam roller, balanstrainer, fitness bal, handtrainer, hot cold pack of een goede stoelfiets.

Welke elastische oefenband heb ik nodig?

Het type oefenband dat je kiest, dien je te bepalen op basis van het soort training en de weerstand die je tijdens de training of oefening wilt. Zo wordt een latex band met weinig weerstand ingezet bij wat makkelijkere en lichtere oefeningen voor bijvoorbeeld revalidatie en beginnende sporters. Een oefenband met meer weerstand kan perfect worden ingezet voor trainingen om meer kracht op te bouwen voor gevorderde sporters en krachtsport. Het is aan te raden om te kiezen voor meerdere opeenvolgende weerstanden of een complete oefenbanden set zodat je de training goed kunt opbouwen en blijven afwisselen.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+