• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 13877
0 Winkelwagen
0
Type Keukenhulpmiddelen
 1. Aangepast bestekAangepast bestek
 2. BordenBorden
 3. DrinkbekersDrinkbekers
 4. Antislip materialenAntislip materialen
Aangepast bestek
Selectie verfijnen
Kleur
 1. Geel (2)
 2. Rood (1)
 3. Groen (1)
 4. Blauw (1)
 5. Zwart (2)
 6. Oranje (1)
Kleur
 1. Blauw (1)
 2. Geel (1)
 3. Groen (1)
 4. Oranje (1)
 5. Rood (1)
Merk
 1. Brix (4)
 2. OXO Good Grips (4)
Prijs
€ 0 € 17 € 0 tot € 17

Aangepast bestek

Aangepast bestek is erg makkelijk wanneer je niet zo goed meer zelfstandig kunt eten. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van reuma, parkinson, spasticiteit en slechte handgrip is het aangepast bestek van Oxo Good Grips ideaal. Dit aangepast bestek is makkelijk wanneer je last hebt van trillende handen of wanneer je het eten niet meer goed naar de mond kunt krijgen. Bekijk ons volledige assortiment keukenhulpmiddelen en algemene hulpmiddelen. Met het aangepast bestek van Oxo Good Grips kun je weer makkelijk zelfstandig eten. We bieden een vork, eetlepel, mes en gekarteld mes aan. Bekijk ook onze verschillende borden. Naast het aangepast bestek bieden we ook andere keukenhulpmiddelen aan. Hieronder vind je verschillende blik- en fles openers en automatische potopeners van Able2.

8 product(en)

Sorteer op:

8 product(en)

Sorteer op:

Blikopener

Soms komt er aardig wat kracht kijken bij het openen van blik of pot. Voor ouderen of mensen die om welke reden dan ook minder kracht in de handen hebben is dit erg vervelend. Onze kunststof pottenopener bieden dan uitkomst. Onze blikopener is verraderlijk eenvoudig, maar zeer handig hulpmiddel. Onze J-Popper is een blikopener voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van reuma of minder kracht in de handen hebben. Het product vanuit ons aanbod aan keukenhulpmiddelen is voorzien van een fijn handvat met ribbels voor een betere grip van de hand. Plaats de haak van de blikopener simpelweg in de ring van het blik en trek het open met een simpele beweging. Onze blikopener is geschikt om te reinigen in de vaatwasser. Vergeet niet ons overige aanbod aan hulpmiddelen te bekijken.

Potopener

Het openen van een pot is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Voor deze mensen die maar een hand hebben is dit bijna onmogelijk. Met behulp van onze One Touch automatische potopener is het ook mogelijk om met een hand een pot makkelijk te openen. Daarnaast hebben ook mensen met reumatische- of spierklachten of weinig kracht profijt van deze automatische potopener. Plaats de potopener op de pot en houd de knop ingedrukt. De potopener past zich automatisch aan en grijpt pot en deksel vast. De potopener past bijna op deksel met een doorsnee van 3-8 cm. Daarna draait die automatisch een deksel open.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+