• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17742
0 Winkelwagen
0
Type Keukenhulpmiddelen
 1. Aangepast bestekAangepast bestek
 2. Aangepast bordAangepast bord
 3. Aangepaste bekerAangepaste beker
 4. Antislip materialenAntislip materialen
Aangepast bestek
Selectie verfijnen
Kleur
 1. Geel (1)
 2. Rood (2)
 3. Groen (1)
 4. Blauw (1)
 5. Zwart (6)
 6. Oranje (1)
 7. Wit (4)
 8. Grijs (1)
Kleur
 1. Blauw (1)
 2. Geel (1)
 3. Groen (1)
 4. Oranje (1)
 5. Rood (1)
Merk
 1. Able2 (6)
 2. Brix (7)
 3. Ornamin (2)
 4. OXO Good Grips (6)
Prijs
€ 0 € 42 € 0 tot € 42

Aangepast bestek

Aangepast bestek is een uitkomst voor volwassenen die het soms lastig vinden om goed met standaard bestek te eten. Ergonomisch bestek wordt aanbevolen door ergotherapeuten en zorgprofessionals. Speciaal bestek voor ouderen is handig om zelfstandig, gecontroleerd en veilig mee te eten. Aangepast verdikt bestek is ideaal om te gebruiken bij aandoeningen zoals Parkinson, atrose, reuma en Alzheimer. Kijk ook in ons assortiment voor andere keukenhulpmiddelen.

1 - 16 van 21 producten

Sorteer op:

1 - 16 van 21 producten

Sorteer op:

aangepast bestek

Veelgestelde vragen

Wat is aangepast bestek?

Aangepast bestek is ergonomisch bestek dat je helpt om zelfstandig, comfortabel en veilig mee te eten. Aangepast bestek is een uitkomst voor volwassenen die het soms lastig vinden om goed met standaard bestek te eten. Ook kun je met aangepast bestek morsen voorkomen en zelf genieten van een maaltijd. Aangepast verdikt bestek is ideaal om te gebruiken bij aandoeningen zoals Parkinson, reuma, atrose en Alzheimer. Aangepast bestek wordt aanbevolen door ergotherapeuten en andere zorgprofessionals.

Waarom aangepast bestek kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment aangepast bestek aan en leveren zeer snel. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor andere handige hulpmiddelen voor in het dagelijkse leven met een professionele kwaliteit. Helaas is niet bij iedereen bekend dat er veel goede en functionele keuken hulpmiddelen zijn die het dagelijks leven een stukje makkelijker en comfortabeler maken. Kijk daarom ook eens naar keukenhulpmiddelen zoals een aangepaste beker, aangepast bord, warmhoudbord, snijplank of fixeerplank die je in combinatie met ergonomisch bestek kunt gebruiken. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw aangepaste bestek morgen al in huis!

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+