• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17468
0 Winkelwagen
0
Autostoel kussen
Selectie verfijnen
Gebruik
 1. Eetkamerstoel (20)
 2. Bankstel (17)
 3. Bureaustoel (20)
 4. Autostoel (20)
 5. In bed (3)
 6. Rolstoel (19)
 7. Dagelijks gebruik (2)
Materiaal
 1. Traagschuim - meer comfort (3)
 2. Koudschuim - meer ondersteuning (12)
 3. Overig (1)
Kleur
 1. Rood (1)
 2. Blauw (1)
 3. Zwart (11)
 4. Grijs (11)
Merk
 1. Able2 (1)
 2. Bac Correc (4)
 3. Defa kussen (10)
 4. Handybar (1)
 5. Harley kussen (7)
 6. MediPreventie (1)
 7. Sissel kussen (1)
Prijs
€ 0 € 80 € 0 tot € 80

Autostoel kussen

Met een autostoel kussen kun je ergonomisch en comfortabel zitten. Zitten met een rugkussen auto ondersteunt je rug en stimuleert een juiste houding. Een auto kussen of rugkussen biedt een ergonomische zithouding en voorkomt rugpijn. Gebruik een rugkussen auto of ander autostoel kussen om tijdens het auto rijden goed te zitten. Zitten met een lendensteun auto in je onderrug helpt je bij een betere zithouding. Met een autostoelkussen zit je bovendien comfortabeler.

1 - 16 van 25 producten

Sorteer op:
 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

aanbieding 13
Stuitkussen traagschuimStuitkussen traagschuim

Normale prijs: € 39,99

Aanbiedingsprijs: € 34,99

1 - 16 van 25 producten

Sorteer op:

autostoel-kussen

Veelgestelde vragen

Wat is een autostoel kussen?

Een autostoel kussen helpt je om comfortabel en goed in de auto te zitten. Een goed autostoel kussen geeft ergonomische ondersteuning tijdens het autorijden. Bijvoorbeeld een rugkussen auto dat je tegen de rugleuning van je autostoel plaatst zodat je in ergonomische houding zit en goede ondersteuning voor je rug krijgt. Of een zitkussen auto voor op de stoelzitting van de autostoel zodat je goed rechtop zit, beter zicht hebt en makkelijker in- en uit de auto kunt stappen.

Waarom een autostoel kussen kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment autostoel kussens met een professionele kwaliteit. Al deze autostoel kussens zorgen voor een ergonomische zithouding en comfortabele ondersteuning waardoor je beter kunt zitten tijdens het autorijden. Het ergonomische ontwerp van een autostoel kussen geeft je een optimale ondersteuning en zorgt voor een natuurlijke stand en goede houding van je rug en bekken. Kijk ook naar een rugkussen, zitkussen of wigkussen om thuis of op kantoor te gebruiken. Zo zit je overal en altijd goed. Kies voor een uitstekende kwaliteit en natuurlijk voor een scherpe prijs. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw autostoel kussen morgen al in huis.

Welke soorten autostoel kussens zijn er?

Er zijn vier verschillende soorten autostoel kussens die je ook in combinatie kunt gebruiken. Een rugkussen auto is de bekendste soort autostoel kussen. Een rugkussen auto tegen de rugleuning van je autostoel geeft goede ondersteuning in je rug waardoor je in een ergonomisch juiste zithouding komt te zitten. De tweede soort betreft een zitkussen auto voor op de stoelzitting van je autostoel. Voorbeelden zijn een wigkussen, stoelverhoger kussen of een stuitkussen. Voor extra ondersteuning voor het hoofd en de nek kun je kijken naar een hoofdkussen auto dat je op de hoofdsteun van je autostoel kunt bevestigen. De laatste soort autostoel kussen betreft een draaikussen dat je op de zitting van de autostoel kunt leggen. Een draaikussen helpt om makkelijker in- en uit de auto te stappen en is voor mensen die minder gemakkelijk kunnen bewegen een uitkomst.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+