• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17742
0 Winkelwagen
0
Bedverhoger
Selectie verfijnen
Kleur
  1. Blauw (1)
  2. Zwart (3)
  3. Wit (1)
  4. Grijs (3)
  5. Houtkleurig (2)
Merk
  1. Able2 (10)
Prijs
€ 0 € 90 € 0 tot € 90

Bedverhoger

Bedverhogers zijn ideaal om je bed, stoel, bank, tafel of andere meubels te verhogen. Heb je moeite om in- en uit bed te stappen? Krijg je (meer) last van je rug bij het opstaan vanuit een bed, stoel of bank? Met bedverhogers kun je het bed goed en veilig verhogen naar een hoogte die het makkelijker maakt om in- en uit bed te stappen. Bekijk ons volledige assortiment bedhulpmiddelen of ondersteunende kussens voor in bed zoals een kniekussen, beenkussen, positioneringskussen, abductiekussen, anti decubitus kussen of orthopedisch kussen.

10 product(en)

Sorteer op:

10 product(en)

Sorteer op:

bedverhoger

Veelgestelde vragen

Wat zijn bedverhogers of stoelverhogers?

Bedverhogers of bedklossen zijn hulpmiddelen voor het verhogen van je bed, stoel, bank, tafel of andere meubels. Heb je zelf moeite om in- en uit bed te stappen? Krijg je (meer) last van je rug bij het opstaan vanuit een bed, stoel of bank? Met bedverhogers kun je het bed verhogen naar een hoogte die het makkelijker maakt om in- en uit bed te stappen. Met bedverhogers en stoelverhogers kun je op een goede en veilige manier je stoel, bank of bed verhogen. Bedverhogers worden gebruikt tijdens de kraamzorg en andere zorg aan bed maar zijn ook geschikt om te gebruiken als stoelverhogers en voor het creëren van ruimte onder een bed of andere meubels waardoor je meer spullen ruimtebesparend kunt bewaren.

Welke hoogte bedverhogers heb ik nodig?

Om te bepalen welke hoogte bedverhogers je nodig hebt, is het belangrijk dat je eerst de gewenste hoogte van het bed, de stoel of bank, of ander meubelstuk bepaalt. Als je een bed wilt verhogen dan gaat het om de hoogte van het bed inclusief matras. Nadat je de gewenste hoogte van het bed bepaald hebt, ga je kijken en nameten wat op dit moment de hoogte van het bed is. Trek hierna de huidige hoogte van de gewenste hoogte af en je hebt vervolgens de maat waaraan de bedverhoger moet voldoen. Ga je het bed verhogen voor zorg aan bed door de kraamzorg of een andere zorgprofessional? Hou er dan rekening mee dat het bed op basis van de Arbo een minimale werkhoogte van 80 cm dient te hebben.

Waarom bedverhogers kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment aan bedverhogers met een professionele kwaliteit. Geschikt voor (zorg)professionals en consumenten. Al deze bedverhogers zijn geschikt om op een goede en veilige manier je stoel, bank of bed verhogen. Kijk ook naar andere handige hulpmiddelen of een ergonomisch zitkussen of orthopedisch rugkussen waarmee je comfortabel kunt zitten. Kies voor een uitstekende kwaliteit en natuurlijk voor een scherpe prijs. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bedverhogers morgen al in huis.

Passen de poten in de bedverhoger?

Als je bedverhogers nodig hebt is belangrijk dat de poten van het bed, stoel, bank of andere meubels goed in de bedverhoger passen. Het is dus belangrijk dat je eerst de maten van de poten van het bed, de stoel of bank of ander meubelstuk opmeet. Kijk vervolgens of dit binnen de opening van de bovenkant van de bedverhoger past.

Hoeveel bedverhogers heb ik nodig?

Het is belangrijk dat je onder elke poot van een bed een bedverhoger plaatst. Heb je dus een boxspring bed of twee-persoons bed met meer dan vier poten dan heb je dus meer bedverhogers nodig. Deze meeste bedverhoger sets bestaan uit 4 stuks bedklossen. Dit is voor de meeste standaard situaties voldoende. Het kan echter zijn dat je in jouw specifieke situatie meer bedverhogers nodig hebt en dus beter twee sets bedverhogers kunt kopen.

Draagkracht van de bedverhogers

Het is belangrijk dat je goed kijkt naar de draagkracht van de bedverhogers in relatie tot het gewicht van het meubelstuk inclusief gebruiker(s) dat je wilt verhogen. Bedverhogers hebben een maximale gewichtsbelasting. Dit is duidelijk per bedverhoger of bedverhoger set aangegeven. Houd er bij het kopen van bedklossen dus rekening mee hoeveel gewicht de bedverhogers moeten kunnen dragen. Als je de bedverhogers bijvoorbeeld wilt gebruiken om een groot bankstel te verhogen en met meerdere personen tegelijk op het bankstel wilt kunnen zitten, dan is het belangrijk dat je dit meeneemt bij het bepalen van de gewenste draagkracht van de bedverhogers.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+