• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 11981
0 Winkelwagen
0
Bedverhoger
Selectie verfijnen
Kleur
  1. Grijs (1)
Merk
  1. Able2 (2)
Prijs
€ 0 € 32 € 0 tot € 32

Bedverhoger

Bedverhogers kun je gebruiken om makkelijk in en uit bed te stappen. Je kunt met deze bedverhogers je bed op een makkelijke werkhoogte plaatsen. Je hebt een bedverhoger of bedklos nodig voor elke bedpoot. Hierbij moet je ook rekening houden met poten in het midden van het bed. Wanneer je zorg aan bed hebt, is de minimale hoogte van het bed 80 cm, dit is gemeten vanaf de grond tot aan de bovenkant van het matras. Wanneer je bijvoorbeeld bedverhogers nodig hebt in de kraamperiode, moet je vanaf week 37 de bedklossen gebruiken. Plaats bij een boxspring met een hoofd- of voetbord dat smaller is dan 3 cm, 3 bedverhogers per bord-kant. Bekijk ons volledige assortiment bedhulpmiddelen, algemene hulpmiddelen of beenkussens.

2 product(en)

Sorteer op:

2 product(en)

Sorteer op:

Bedklossen

Ga je binnenkort thuis bevallen? Of wil je makkelijk in of uit bed stappen? Wanneer je bed lager is dan 80 centimeter ben je door de Arbowet in de zorg verplicht je bed te verhogen. We bieden twee soorten bedverhogers aan. De bedklossen zijn zeer handig tijdens de kraamperiode. Met onze bedklossen zorg je ervoor dat de verloskundigen en kraamzorg hun werk goed kunnen doen. Diverse werkzaamheden kunnen hierdoor worden toegepast: inknippen en hechten of het opvangen van de ontsluiting. In de tussentijd kun je meer tijd doorbrengen met je baby. We bieden twee soorten bedklossen aan, het verschil zit in de maat.

Olifantenpoten

De nieuwe hoogte van je bed is afhankelijk van de maat olifantenpoten die je gebruikt. Wil je ook andere meubels verhogen, dan is het raadzaam om ook stoel-en tafelverhogers aan te schaffen. Als je een boxspring hebt, kan het zijn dat je bed al hoger is dan 80 centimeter. Dan ben je niet verplicht olifantenpoten te gebruiken. Het is daarom handig om de hoogte van je boxspring op te meten. Heb je meer dan vier poten onder je bed? Bestel dan extra olifantenpoten, zodat er één onder iedere bedpoot komt te staan. De olifantenpoten die we aanbieden zijn verkrijgbaar in 9 cm en 14 cm.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+