• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Type Sportverzorging
  1. KinesiotapeKinesiotape
  2. SporttapeSporttape
  3. Underwrap tapeUnderwrap tape
  4. ZwachtelZwachtel
  5. SportbalsemSportbalsem
  6. Hot cold packHot cold pack
Sportverzorging

Sportverzorging

Aanbiedingen kinesiologie tape
aanbieding 8
Kinesiotape Nasara BeigeKinesiotape Nasara Beige

Normale prijs: € 6,49

Aanbiedingsprijs: € 5,99

aanbieding 8
Kinesiotape Nasara BlauwKinesiotape Nasara Blauw

Normale prijs: € 6,49

Aanbiedingsprijs: € 5,99

aanbieding 17
Pre tape spray 50 mlPre tape spray 50 ml

Normale prijs: € 3,50

Aanbiedingsprijs: € 2,90

Levertijd langer dan 1 week
aanbieding 14
F.I.T. balsem 500 mlF.I.T. balsem 500 ml

Normale prijs: € 42,99

Aanbiedingsprijs: € 36,99

Populaire kinesiotape en sporttape
Gebruik je sporttape, kinesiotape of underwrap tape?

Sportverzorging richt zich op de begeleiding van sportende en bewegende mensen, uiteraard ook niet-sporters. Belangrijk doel van sportverzorging is de preventie en behandeling van blessures en overbelasting. Wij hebben een breed assortiment fysiotherapie materialen, fysio hulpmiddelen en sport verzorging voor onder andere fysio's, sportverzorgers en masseurs. Bekijk ook ons assortiment voor andere fysiotherapie benodigdheden.

Sportverzorger

Een sportverzorger of fysiotherapeut is op een sportvereniging vaak als eerste aanwezig bij blessures met kennis over sportverzorging. Ons assortiment met fysiotherapie materialen is zorgvuldig samengesteld door onze deskundigen in samenwerking met fysiotherapeuten en sportverzorgers. Daardoor weet u zeker dat u bij MediPreventie de juiste producten op het gebied van sportverzorging krijgt.

De sportverzorgingsproducten in ons assortiment zijn effectief en van uitstekende kwaliteit. De fysiotherapie materialen zijn geschikt voor professionele sporters, amateurs en ook niet-sporters. Deze sportverzorging producten zijn te gebruiken bij veel verschillende blessures of klachten. Op het gebied van sportverzorging bent u bij ons op het juiste adres. Zo kun je bij ons terecht voor een sportbalsem, sporttape of Hot Cold Pack en meer! De FIT sportbalsem is de meest populaire soort sportbalsem onder de sportverzorgers en fysiotherapeuten.

Fysiotherapie materialen

Sportverzorgingsproducten worden vooral veel gebruikt door een sportverzorger, sportmasseur en fysiotherapeut. Ook personal trainers zijn bij MediPreventie aan het juiste adres om hun hele uitrusting compleet te maken. Onze sportverzorgingsproducten bestaan onder andere uit sporttape, kinesiotape, ice pack, sportbalsem en verbandmiddelen. Deze fysiotherapie materialen zijn samen met de sportverzorger de eerste hulp bij blessures. Naast deze verzorgingsproducten voor fysiotherapie bieden wij ook een ruim aanbod aan sportartikelen aan.

Sportverzorgingsproducten

Wilt u graag meer informatie over onze sportverzorging of fysiotherapie materialen dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Onze deskundigen kunnen je voorzien van een persoonlijk en deskundig advies op het gebied van sportverzorging. Bent u op zoek naar goede en functionele sportverzorging producten voor de beste prijs? Kijk dan naar de door onze deskundigen geselecteerde sportverzorgingsproducten.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+