• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17927
0 Winkelwagen
0
Type Sportverzorging
  1. KinesiotapeKinesiotape
  2. SporttapeSporttape
  3. Underwrap tapeUnderwrap tape
  4. ZwachtelZwachtel
  5. SpierbalsemSpierbalsem
  6. Hot cold packHot cold pack
Sportverzorging

Sportverzorging

Aanbiedingen kinesiologie tape
aanbieding 16
FIT sportbalsem 500 mlFIT sportbalsem 500 ml

Normale prijs: € 42,99

Aanbiedingsprijs: € 35,99

Gebruik je sporttape, kinesiotape of underwrap tape?

Sportverzorger

Sportverzorging richt zich op de begeleiding van sportende en bewegende mensen, uiteraard ook niet-sporters. Belangrijk doel van sportverzorging is de preventie en behandeling van blessures en overbelasting. Wij hebben een breed assortiment fysiotherapie materialen, fysio hulpmiddelen en sport verzorging voor onder andere fysiotherapeuren, sportverzorgers, masseurs en andere professionals. Bekijk ook ons assortiment voor andere fysiotherapie benodigdheden.

Een sportverzorger of fysiotherapeut is op een sportvereniging vaak als eerste aanwezig bij blessures met kennis over sportverzorging. Ons assortiment met fysiotherapie materialen is zorgvuldig samengesteld door onze deskundigen in samenwerking met fysiotherapeuten en sportverzorgers. Daardoor weet je zeker dat je bij MediPreventie de juiste producten op het gebied van sportverzorging krijgt. Geschikt voor professionals en consumenten.

De sportverzorgingsproducten in ons assortiment zijn effectief en van uitstekende kwaliteit. De fysiotherapie materialen zijn geschikt voor professionele sporters, amateurs en ook niet-sporters. Deze sportverzorging producten zijn te gebruiken bij veel verschillende blessures of klachten.

Ook op het gebied van massage artikelen ben je bij ons op het juiste adres. Zo kun je bij ons terecht voor massage olie van Chemodol of Toco-Tholin.

Daarnaast natuurlijk ook voor diverse massage spullen zoals een hoeslaken massagetafel, massagetafelhoes met uitsparing, massage handdoeken, hoofdsteunhoesjes, knierol, onderzoekbankpapier, massage hulpmiddelen, latexvrije handschoenen en nog veel meer.

Fysiotherapie materialen

Sportverzorgingsproducten worden vooral veel gebruikt door een sportverzorger, sportmasseur en fysiotherapeut. Ook personal trainers zijn bij MediPreventie aan het juiste adres om hun hele uitrusting compleet te maken. Onze sportverzorgingsproducten bestaan onder andere uit sporttape, kinesiotape, ice pack, sportbalsem en verbandmiddelen. Deze fysiotherapie materialen zijn samen met de sportverzorger de eerste hulp bij blessures. Naast deze verzorgingsproducten voor fysiotherapie bieden wij ook een ruim aanbod aan sportartikelen aan.

Wat doet een sportverzorger?

De rol van sportverzorger wordt in de praktijk bij sportverenigingen vaak vervuld door een sportmasseur of fysiotherapeut. Een sportverzorger begeleidt sporters voor, tijdens en na het sporten, maar verricht ook preventief onderzoek naar insluipende blessures van het bewegingsapparaat. De sportverzorger kan verschillende massagetechnieken toepassen zoals een klassieke massage of sportmassage, zowel bij sporters als niet-sporters. Vervult ook een adviserende rol naar sporters en het kader, bestuur van sportverenigingen op het gebied van blessurepreventie door een functie-onderzoek en het bevorderen van verantwoord sporten, kleding, voeding, schoenen en hygiëne. Daarnaast treft de sportverzorger maatregelen zoals tapen en bandageren om te voorkomen dat er nieuwe blessures ontstaan of oude weer gaan opspelen. Uiteraard ook de verzorging van sporters bij acuut (sport)letsel. Heb je een sporter die na een operatie of zware blessure is voorzien van gips of een ander verband dat niet nat mag worden? Of moet de sporttape of kinesiotape langer gedragen worden en is het niet mogelijk om de tape dagelijks te (laten) vervangen? Overweeg dan om een gipshoes te adviseren zodat de cliënt wel handig en praktisch kan blijven douchen en om te voorkomen dat de arm of been daar nat wordt. Het gebruiken van goede douchehoes zal indirect positief bijdragen aan het herstel van de cliënt.

Sportverzorgingsproducten

Wil je graag meer informatie over onze sportverzorging of fysiotherapie materialen dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Onze deskundigen kunnen je voorzien van een persoonlijk en deskundig advies op het gebied van sportverzorging. Ben je op zoek naar goede en functionele sportverzorging producten voor de beste prijs? Kijk dan naar de door onze deskundigen geselecteerde sportverzorgingsproducten.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+