• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 12039
0 Winkelwagen
0
Type Badkamer hulpmiddelen
  1. GipshoesGipshoes
  2. WandbeugelWandbeugel
  3. Bad en douche accessoiresBad en douche accessoires
  4. DouchestoelDouchestoel
Douchestoel
Selectie verfijnen
Type douchestoel
  1. Douchekruk (1)
Kleur
  1. Wit (1)
Merk
  1. Able2 (1)
Prijs
€ 0 € 46 € 0 tot € 46

Douchestoel

Een douchestoel wordt ook wel een douchekruk genoemd en heeft een uniek en ruimtebesparend design. Onze douchestoel is voor jou geschikt wanneer je moeite ervaart in je onderlichaam, wanneer je evenwichtsproblemen hebt of voor wanneer je zwanger bent. Met deze douchekruk kun je makkelijk en lekker genieten van een onspannende douche. Bekijk in ons assortiment ook andere hulpmiddelen.

Met onze badkamer hulpmiddelen worden dagelijkse handelingen in de badkamer gemakkelijk gemaakt. Het driehoekige krukje is bijvoorbeeld van uitstekend kwaliteit. Het materiaalgebruik is perfect om het krukje zo aangenaam mogelijk onder de douche te gebruiken. Deze is gemaakt van aluminium en kunststof. Hierdoor en door het design kun je de douchestoel veilig onder de douche gebruiken. Aluminium heeft standaard een goede weerstand tegen corrosie.

Een douchekruk van Able2 is zeer makkelijk en efficiënt te gebruiken. Door de driehoekige vorm kan het krukje makkelijk in de hoek geplaatst worden. Dit is zeer makkelijk voor de mensen die het liefst hun badkamer muur als extra steun willen gebruiken. Het is ideaal wanneer je weinig ruimte in de badkamer beschikbaar hebt. Onze hoogwaardige douchekrukjes zijn voorzien van rubberen poten. Met deze poten is het veilig om dit krukje te gebruiken in de douche.

1 product(en)

Sorteer op:

1 product(en)

Sorteer op:
meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+