• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17736
0 Winkelwagen
0
Blauwe mondkapjes
Selectie verfijnen
Kleur mondkapje
  1. Dierenprint (1)
  2. Strepen (1)
Prijs
€ 0 € 120 € 0 tot € 120

Blauwe mondkapjes

Blauwe mondkapjes zorgen ervoor dat een virus niet of minder goed verspreid kan worden. Door mondmaskers worden bacteriën en virussen minder snel overgebracht op je mond en neus. Mondkapjes blauw dragen is een van de dingen die we samen kunnen doen om anderen te beschermen, naast natuurlijk afstand houden en handen wassen. Je kunt kiezen voor wasbare mondmaskers en 3-laags wegwerp medische mondkapjes. Bekijk alle betrouwbare en veilige mondkapjes in verschillende soorten en kleuren. Geschikt voor professionals en consumenten.

6 product(en)

Sorteer op:
aanbieding 50
Medische mondkapjes type IIRMedische mondkapjes type IIR

Normale prijs: € 7,99

Aanbiedingsprijs: € 3,99

aanbieding 50
Medische mondkapjes type IIRMedische mondkapjes type IIR

Normale prijs: € 75,90

Aanbiedingsprijs: € 37,90

aanbieding 50
Medische mondkapjes 1000 st Type 2RMedische mondkapjes 1000 st Type 2R

Normale prijs: € 139,90

Aanbiedingsprijs: € 69,90

aanbieding 50
Medische mondkapjes 2000 st Type 2RMedische mondkapjes 2000 st Type 2R

Normale prijs: € 239,90

Aanbiedingsprijs: € 119,90

aanbieding 33
Wasbaar mondkapje stof ZebraWasbaar mondkapje stof Zebra

Normale prijs: € 2,99

Aanbiedingsprijs: € 1,99

aanbieding 33
Wasbaar mondkapje stof Beige RuitWasbaar mondkapje stof Beige Ruit

Normale prijs: € 2,99

Aanbiedingsprijs: € 1,99

6 product(en)

Sorteer op:

blauwe mondkapjes

Veelgestelde vragen

Waarom blauwe mondkapjes gebruiken?

Het dragen van mondkapjes verkleint de kans op het verspreiden van virussen en bacteriën. Het is wel belangrijk dat je een blauw mondkapje op de juiste manier draagt en gebruikt. Alleen als je het goed gebruikt zorgt het voor de juiste bescherming. Daarnaast dient het mondkapje goed aan te sluiten rondom de neus en mond. Daarom is de officiële benaming eigenlijk mond-neusmasker. Als je een blauw mondmasker draagt, is het belangrijk dat je deze niet aanraakt tijdens het dragen. Daarnaast moet je een wegwerp mondmasker na gebruik weggooien in een afvalbak. Heb je het mondkapje weggegooid? Was dan goed je handen met water en zeep.

Wanneer is een mondkapje verplicht?

Het dragen van een mondkapje kan van grote meerwaarde zijn. Vanaf 1 juni 2020 is het in Nederland verplicht om (niet-medische) mondkapjes te dragen in het openbaar vervoer. Ook op een aantal drukke plekken in grote steden en in veel landen om ons heen zijn mondkapjes verplicht. Dit vanwege het corona-beleid. Draag je een mondkapje? Dan is het toch altijd goed om te zorgen voor de 1,5 meter afstand van elkaar. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig je handen te wassen.

Welke verschillende blauwe mondkapjes zijn er?

Er zijn twee soorten blauwe mondkapjes. Wasbare mondkapjes die je na gebruik kunt wassen en daarna opnieuw kan gebruiken. Daarnaast zijn er wegwerp mondkapjes die je eenmalig kunt gebruiken. Bij wegwerp mondkapjes heb je ook nog het verschil tussen medische mondkapjes en niet-medische mondkapjes. Medische mondkapjes zijn geschikt voor gebruik in de zorg en mogen door professionals en consumenten gebruikt worden. Niet-medische mondkapjes zijn niet in de zorg te gebruiken, maar wel daarbuiten. Naast mondkapjes voor volwassenen zijn er kinder mondkapjes speciaal voor kinderen.

Waarom blauwe mondkapjes kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment blauwe mondkapjes en andere kleuren aan en leveren zeer snel. Bij ons koop je wasbare en wegwerp mondkapjes met een professionele kwaliteit. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis!

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+