• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17468
0 Winkelwagen
0
Bac Correc lendenrol

Bac Correc lendenrol

Een Bac Correc lendenrol vermindert de spanning in de onderrug en helpt om rugklachten en rugpijn te voorkomen. Daarnaast corrigeert een lenderol van Bac Correc de zithouding en geeft de lendenrol een optimale ondersteuning voor je rug. Hierdoor kun je weer comfortabel en ergonomisch zitten met behulp van een goede lendenrol. Lendenrollen van Bac Correc kunnen thuis, op het werk, op kantoor en in de auto gebruikt worden. Bac Correc is een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig merk van lendenrollen en rugkussens. Kijk ook in ons assortiment voor een ander rugkussen.

7 product(en)

Sorteer op:

7 product(en)

Sorteer op:

lendenrol.jpg

Ben je op naar meer ondersteuning voor je knieën of benen? Kijk dan eens naar een knierol, kniekussen of beenkussen.

Veelgestelde vragen

Wat is een lendenrol?

Een lendenrol is een rugsteun kussentje dat de natuurlijke stand en goede houding van je rug ondersteunt. Een lendenrol kussen biedt een uitstekende ondersteuning en ergonomische zithouding. Met een lendenrol kun je comfortabel en ergonomisch verantwoord zitten en voorkom je rug-, nek- en schouderklachten.

Waarom een lendenrol gebruiken?

Eén van de oorzaken voor het ontstaan van lage rug-, nek- en schouderklachten is een slechte zithouding door stoelen die ergonomisch minder goed ontworpen zijn of stoelen die niet goed naar behoefte van de gebruiker kunnen worden ingesteld. Daardoor ontbreekt de juiste ondersteuning in de lage rug. Met een lendenrol verbeter en optimaliseer je je zithouding. Doordat je met een lendenrol kussen continu steun in de rug hebt zul je het verschil al binnen een aantal dagen merken. Zo voorkom en verhelp je rugklachten en neem je een betere zithouding aan.

Welke Bac Correc lendenrol past het beste bij mij?

Om de juiste Bac Correc lendenrol te kiezen, moet je eerst weten tegen welke klachten je het kussen gebruikt. Ook is het belangrijk dat je weet waar je de lendenrol wilt gebruiken. Zo zijn er lendenrollen die je kunt gebruiken op een stoel of bank. Ook zijn er lendenrollen die je in de autostoel kunt bevestigen. Zo heb je ook bij lange autoritten de juiste ondersteuning voor je rug.

Waarom een lendenrol kopen bij MediPreventie?

Bij MediPreventie hebben we een ruim assortiment aan ergonomische lendenrollen. Deze bevorderen een goede zithouding en zorgen ervoor dat je minder last van klachten uit je rug krijgt. Lendenrollen zijn geschikt voor gebruik thuis, maar ze zijn ook erg makkelijk mee te nemen. Zo zit je ook in de auto en op kantoor altijd goed. Je vindt in ons assortiment alleen lendenrollen met een uitstekende kwaliteit en natuurlijk voor een scherpe prijs. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis!

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+