• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17927
0 Winkelwagen
0
Wasbare zwemluier
Selectie verfijnen
Merk
  1. Bambinex (10)
Prijs
€ 0 € 25 € 0 tot € 25

Wasbare zwemluier

Een wasbare zwemluier heeft als belangrijk voordeel dat de zwemluier wasbaar is en je de herbruikbare zwemluier dus niet weg gooit zoals wegwerp zwemluiers. Uitwasbare zwemluiers laten urine door en hebben betere elastieken dan wegwerp zwemluiers, waardoor ontlasting beter binnen de wasbare zwemluier blijft. Onze wasbare zwemluiers hebben een handige sluiting met drukknopen, zodat de wasbare luiers na een ongelukje niet helemaal naar beneden getrokken hoeven te worden.

10 product(en)

Sorteer op:

10 product(en)

Sorteer op:

wasbare-zwemluier

Zwemluier baby

Als je kindje gaat zwemmen kun je niet gebruik maken van een normale luier, omdat deze in het zwembad zich helemaal volzuigen. Je kunt je kindje natuurlijk geen luier om doen en naakt te laten zwemmen, maar dat is niet bepaald hygiënisch. Tevens is dat in vele zwembaden niet toegestaan. De beste oplossing in een zwemluier! En een nog betere oplossing is een wasbare zwemluier. De zwemluier voor baby is geschikt voor kindjes van 5 tot 20 kilo. Wij hebben ze in talloze kleurtjes en patroontjes. En wist je dat ze zelfs per twee verpakt zitten? Zo heb je altijd een reserve luier bij de hand.

Bijna elk kindje poept wel een keer in het water. Vaak zien de ouders dat met wegwerp zwemluiers de poep maar zeer matig wordt tegengehouden. Het grote verschil met een zwembroek of zwemluier wasbaar is het laagje aan de binnenkant wat zorgt dat poep binnen het broekje blijft en niet zo erg blijft plakken. Een ander groot voordeel van een zwemluier wasbaar is dat je kind eigenlijk maar één broekje nodig heeft voor het zwemmen. De wasbare zwemluier heeft van zichzelf al een leuk printje en er hoeft geen extra broekje overheen. 

Baby Zwemluier

Baby zwemluiers zwellen niet op in het water zoals normale wegwerp luiers. Hierdoor kan je kindje gewoon lekker in het water spelen, zonder dat de luier zich volzuigt, afzakt of los gaat zitten door het zware gewicht. De wasbare baby zwemluier is dus ideaal geschikt voor aan het strand en zwembad. Je kindje kan ongestoord zijn of haar gang gaan, zelfs bij hoge nood.

De wasbare baby zwemluiers houden ontlasting tegen zodat het niet in het zwembad terecht komt. Door de elastische anti-lekrandjes bij de beentjes en rond het middel van de baby, blijft alles netjes binnenboord. Wij raden aan de wasbare zwemluier na het zwemmen te vervangen voor weer een normale (wasbare) luier. Zo voorkom je huidirritaties en voorkom je natte plekken op de kinderwagen.

De baby zwemluier uitwasbaar was je gewoon in de wasmachine, samen met andere kleding of spulletjes. Heeft je kindje in de luier gepoept, dan haal je de ontlasting er met een doekje uit en spoel je dit door in de toilet. Daarna spoel je de luier eerst af onder de kraan. Wanneer de luier nog schoon is, en geen wasbeurt nodig heeft, dan kun je hem ook alleen even uitspoelen en laten opdrogen in de zon. De stof van de wasbare zwemluier droogt relatief snel op. Dit is erg handig voor op vakantie, wanneer je meerdere keren per dag het water in gaat.

Zwemluier kopen

Wasbare zwemluier kopen is een goed alternatief voor de wegwerp zwemluier. De wasbare zwemluier is gemaakt van een waterdichte en ademende buitenkant, met aan de binnenkant een hoog absorberend vermogen dat de functie van een normale zwemluier op zich neemt. De meeste wasbare zwemluiers zijn verstelbaar door middel van drukknopen, waardoor ze een langere tijdje meegaan. Daarnaast kun je wasbare luiers in veel verschillende maten kopen. Een ander groot voordeel van een wasbare zwemluier, is dat die herbruikbaar is. Dit is een stuk duurzamer dan wanneer je de baby elke keer een nieuwe zwemluier moet aantrekken. Hierdoor bespaar je tevens een hoop geld ten opzichte van wegwerp luiers.

De wasbare luier is in eerste instantie iets duurder dan een pak wegwerp zwemluiers. Maar stel je voor dat je elke week met je baby gaat zwemmen. Dan heb je een set wasbare luiers er met twee a drie maand al uit! Een normaal pak met zo 12 a 15 wegwerp zwemluiers kost meestal al rond de 10 euro. Wasbare zwemluiers kosten bij ons 19,99 euro en dan heb je twee stuks! Plus ze zijn herbruikbaar en kun je een hele tijd mee doen!

Eigenlijk zijn er zoveel voordelen om over te stappen tot een wasbare zwemluier. Waarschijnlijk raak je direct overtuigd wanneer je voor het eerst een wasbare zwemluier probeert bij de baby. Ze zijn voordelig, milieubewust en gemakkelijk aan te trekken. Voor vragen over de zwemluier wasbaar kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. 

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+