• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17736
0 Winkelwagen
0
Defa kussen
Selectie verfijnen
Gebruik
 1. Eetkamerstoel (13)
 2. Bankstel (10)
 3. Bureaustoel (13)
 4. Autostoel (11)
 5. In bed (3)
 6. Rolstoel (12)
 7. Dagelijks gebruik (1)
Materiaal
 1. Traagschuim - meer comfort (1)
 2. Koudschuim - meer ondersteuning (10)
 3. Overig (1)
Ondersteuning
 1. Zitvlak (6)
 2. Rug (10)
 3. Hoofd (1)
 4. Nek (1)
Prijs
€ 0 € 65 € 0 tot € 65

Defa kussen

Wil je een goed ergonomisch zitkussen of rugkussen kopen? Kijk dan in ons uitgebreide assortiment Defa kussens. Defa is al ruim 25 jaar een degelijke en betrouwbare leverancier van ergonomische kussens. Defa heeft een ruim assortiment van een ergonomisch zitkussen tot een autostoel kussen, lendekussen of een rugkussen. Met een ergonomisch Defa kussen ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit. In ons assortiment vind je daarnaast altijd een geschikt wiebelkussen, zitbal of zitring.

16 product(en)

Sorteer op:
aanbieding 13
Stuitkussen traagschuimStuitkussen traagschuim

Normale prijs: € 39,99

Aanbiedingsprijs: € 34,99

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

16 product(en)

Sorteer op:

ergonomisch zitkussen.jpg

Veelgestelde vragen

Wat is een ergonomisch zitkussen?

Een ergonomisch zitkussen helpt je om in goede en comfortabele zithouding te zitten. Het ergonomische ontwerp van het zitkussen geeft je een optimale ondersteuning en zorgt voor een natuurlijke stand en goede houding van je rug. Het zitten op een Defa ergonomisch zitkussen verlicht rugpijn, heuppijn en bevordert tegelijkertijd de bloedsomloop.

Waarom ergonomische zitkussens gebruiken?

Ergonomische zitkussens bieden een uitstekende ondersteuning zodat je ergonomisch verantwoord en comfortabel kunt zitten. Door deze ergonomische ondersteuning zal de druk op je rug, bekken, stuitje, heupen of benen drastisch verminderd worden. Hierdoor kun je weer langdurig zitten zonder klachten.

Welk ergonomisch Defa kussen past het beste bij mij?

Om het juiste ergonomische Defa kussen te kiezen, moet je eerst weten tegen welke klachten je het kussen gebruikt. Ook is het belangrijk dat je weet waar je het kussen wilt gebruiken. Zo zijn er orthopedische zitkussens en rugkussens die je kunt gebruiken op een stoel of bank. Ook zijn er Defa kussens die je in de auto kunt gebruiken. Zo heb je ook bij lange autoritten de juiste ondersteuning voor je rug. Je kunt kiezen voor een ergonomisch zitkussen zoals een wigkussen of stuitkussen. Of kies voor een orthopedisch rugkussen zoals een lendekussen of lendesteun.

Waarom kiezen voor een ergonomisch Defa kussen?

Met ruim 25 jaar ervaring is Defa een betrouwbare leverancier van ergonomische kussens. Door hun ruime ervaring blijven ze de ergonomische kussens ontwikkelen en verbeteren, waardoor je altijd een ergonomisch kussen van de beste kwaliteit hebt. Daarnaast biedt Defa een compleet assortiment aan ergonomische kussens voor verschillende gebruikssituaties. Thuis op een stoel of bankstel, op kantoor op een bureaustoel of onderweg in de auto of op de camping.

Waarom een Defa kussen kopen bij MediPreventie?

Bij MediPreventie hebben we een compleet assortiment aan ergonomische Defa kussens. Al deze kussens van Defa bevorderen een goede zithouding en zorgen ervoor dat je minder last van klachten uit je rug krijgt. Defa kussens zijn geschikt voor gebruik thuis, maar ze zijn ook erg makkelijk mee te nemen. Zo zit je ook in de auto en op kantoor altijd goed. Kies voor een uitstekende kwaliteit en natuurlijk voor een scherpe prijs. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis!

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+