• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17483
0 Winkelwagen
0
Desinfecterende doekjes
Selectie verfijnen
Merk
  1. Zep Industries (2)
  2. Bacillol (3)
Prijs
€ 0 € 70 € 0 tot € 70

Desinfecterende doekjes

Met desinfecterende doekjes kun je niet alleen reinigen, maar ook desinfecteren. Met deze ontsmettende doekjes kun je allerlei oppervlakken en voorwerpen reinigen. Desinfectie doekjes zijn gebruiksklaar en gemakkelijk mee te nemen. Onze desinfecterende doekjes worden gebruikt in praktijken, op kantoor, thuis, in zorginstellingen etc. De desinfectie doekjes zijn uitstekend te combineren met onze andere desinfectiemiddelen.

5 product(en)

Sorteer op:

5 product(en)

Sorteer op:

desinfecterende doekjes

Soorten desinfectie schoonmaakdoekjes

Bij MediPreventie ben je aan het juiste adres voor desinfectie doekjes. Wil jij desinfecterende doekjes die geschikt zijn voor het reinigen en desinfecteren van harde oppervlakken? Dan zijn de Bioclene Swipes perfect voor jou! Deze alcohol doekjes zijn gebruiksklaar, gemakkelijk mee te nemen, en je hebt geen water, zeep of naspoeling nodig. Deze desinfectie schoonmaakdoekjes zijn van het merk Zep Industries. Dit merk is bekend onder diverse zakelijke klanten. Wij zijn dan ook erg trots dat wij de eersten zijn die dit sterke merk ook aan de consument kunnen aanbieden.

Ben je nou op zoek naar reinigingsdoekjes en niet naar desinfectie doekjes? Dan raden wij aan om te kijken tussen de reinigingsmiddelen. Naast desinfectiemiddelen van Zep Industries bieden wij ook professionele reinigingsmiddelen aan van Zep. Denk aan de Handy of Gleam swipes! Neem snel een kijkje!

Naast desinfectie schoonmaakdoekjes van Zep, hebben wij ook desinfecterende doekjes van Bacillol. Deze zijn geschikt voor een eenvoudige desinfectie van kwetsbare oppervlakken zoals Makrolon, Plexiglas en polysulfon. Deze ontsmettingsdoekjes zijn voor professioneel gebruik, scheurvast en gemaakt van absorberend PET-fleece.

Hoe desinfecteer je met ontsmettingsdoekjes?

Een goede hygiëne in jouw praktijk, thuis of op het werk is erg belangrijk. Een belangrijk onderdeel hiervan is het reinigen en desinfecteren met ontsmettingsdoekjes van je apparatuur, gereedschappen en oppervlakken. Voor oppervlakken desinfecteren geldt dat je eerst goed het oppervlakte moet schoonmaken met een reinigingsmiddel. Alcohol gaat wel door de eiwitlaag van een virus, maar gaat niet door vuil en vet heen. Met reinigen alleen ben je er nog niet. Een te hoog percentage micro-organismen kan leiden tot infecties en overige huidaandoeningen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Door na het reinigen op de juiste manier te desinfecteren, reduceer je de hoeveelheid ziekteverwekkende micro-organismen tot een aanvaardbaar level. 

De desinfecterende doekjes en reinigingsdoekjes die wij aanbieden zijn speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik. Ze hebben ook allemaal een goedkeuringsnummer. Je kunt natuurlijk desinfectie doekjes Kruidvat halen, maar de kans dat deze gekeurd zijn en ontwikkeld zijn voor professioneel gebruik is een stuk kleiner. Voor de beste desinfecterende doekjes kun je bij MediPreventie terecht.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+