• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Type Sportverzorging
 1. KinesiotapeKinesiotape
 2. SporttapeSporttape
 3. Underwrap tapeUnderwrap tape
 4. ZwachtelZwachtel
 5. SportbalsemSportbalsem
 6. Hot cold packHot cold pack
Sporttape
Selectie verfijnen
Breedte
 1. 3,75 cm (2)
 2. 2 cm (2)
 3. 2,5 cm (8)
 4. 3,8 cm (16)
 5. 4 cm (2)
 6. 5 cm (7)
 7. 7,5 cm (1)
 8. 10 cm (1)
Lengte
 1. 4,5 meter (1)
 2. 10 meter (35)
Kleur
 1. Blauw (2)
 2. Geel (2)
 3. Groen (2)
 4. Mix (2)
 5. Rood (2)
 6. Wit (24)
 7. Zwart (2)
Merk
 1. BSN Medical (12)
 2. Cawila (15)
 3. Dittmann (1)
 4. Fysionair (1)
 5. Lohmann & Rauscher (9)
Aantal rollen
 1. 1 rol (16)
 2. 2 rollen (1)
 3. 6 rollen (10)
 4. 12 rollen (6)
 5. 18 rollen (1)
 6. 24 rollen (1)
 7. 36 rollen (1)
Prijs
€ 0 € 106 € 0 tot € 106

Sporttape

Onze professionele sporttape of elastische kinesiotape is uitermate geschikt voor sportverzorging en fysiotherapie. Deze sport tape breng je aan als extra ondersteuning aan de hand, arm, knie of een van de andere gewrichten. Door deze ondersteuning aan de gewrichten voorkom je vervelende blessures. Hierdoor kun je blijven sporten en presteren. Je kunt onze sport tape kopen in verschillende afmetingen, kleuren en merken. Zo kun je altijd de juiste sport tape kopen die bij jouw voorkeuren past. Onze professionele gekleurde sports tape is zeer geschikt voor sporters, masseurs, niet-sporters en fysiotherapeuten. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor andere fysio hulpmiddelen.

1 - 16 van 38 producten

Sorteer op:
 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

1 - 16 van 38 producten

Sorteer op:

sporttape

Pols intapen sporttape

Het belangrijkste voordeel van onze sporttape is dat het zorgt voor extra veiligheid voor zwakke gewrichten. Je kunt bij ons kiezen voor kinesiotape en elastische sport tape die bewegingsvrijheid garanderen. Of voor onze stijve niet-elastische sporttape die de gewrichten op de juiste plek houden. Je kunt bij ons altijd de sports tape bestellen die jij nodig hebt in een specifieke situatie.

Onze verschillende sports tape veroorzaakt zelden huidirritatie. Bovendien hebben deze verschillende soorten sport tape uitstekende recensies van professionals zoals sportverzorgers en fysiotherapeuten. Onze sports tape beschermt en ondersteunt alle gewrichten op een betrouwbare manier. Zo dient de sport tape voor vertrouwen tijdens het sporten en in hoge mate voor bescherming van alle gewrichten. Onze Cawila sports tape in verschillende kleuren is hier uitermate geschikt voor. Deze is niet-elastisch en geeft dus extra ondersteuning, zodat je vol vertrouwen kan gaan sporten.

Tape sport

Alle sports tape heeft een hoge en sterke kleefkracht en is één van de bekendste soorten tape. De sport tape is zeer geschikt om rechtstreeks op de huid aan te brengen. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld de leukotape classic gebruiken. De dikte van de lijmlaag is zo gemaakt dat het zich zeer goed hecht op de huid of op bandages.

De stijfheid en starheid van het materiaal van de sporttapes zorgt voor een stabiliserend effect, zowel mechanisch als proprioceptief (het vermogen om de positie van het eigen lichaam en lichaamsdelen waar te nemen). Ook onder zware belasting blijven onze sport tapes goed zitten. Bovendien zijn de randen van het sport tape gekarteld waardoor het gemakkelijk afscheurbaar is. Met één snelle ruk kun je het eenvoudig in de breedte- en lengterichting scheuren. Zo kun je de sporttape snel aanbrengen en heb je geen schaar nodig.

Intapen

Er wordt vaak gesproken over “tapen”, daarmee wordt veelal bedoeld het tapen met conventionele witte niet-elastische sporttape. Hiermee kun je bijvoorbeeld tape voor knie of enkels vastzetten tijdens een wedstrijd. Deze niet-elastische sport tape moet na de wedstrijd ook direct verwijderd worden om circulatieproblemen te voorkomen. Het doel van dit tapen met niet-elastische sporttape is om een “beperking” aan de gewrichten op te leggen.

Het principe van sporttape is activeren in plaats van fixeren. Onze sporttape kan preventief ingezet worden, maar ook voor de behandeling van al aanwezig klachten en blessures. Er worden steeds vaker gekleurde sporttapes gebruikt bij wedstrijden. Dit wordt gedaan om verzwikkingen aan bijvoorbeeld de enkel te voorkomen. Bovendien is het erg comfortabel waardoor je op een gegeven moment niet meer merkt dan je getapet bent. De werking van de elastische sport tape gaat maar liefst 24 uur door. De elastische sporttape kan gemakkelijk enkele dagen gedragen worden en ermee douchen is geen probleem.

Enkel intapen sporttape

Wil jij sport tape kopen? Dan zijn onze sporttapes de juiste keuze. Onze sport tape is gemaakt van 100% katoen. Bovendien is het voorzien van een huidvriendelijk lijmsoort die ook onder vochtige omstandigheden nog blijft kleven. Onze sport tapes zijn eenvoudig in gebruik. Je kunt het gemakkelijk afscheuren, aanbrengen en verwijderen. De sport tape rafelt niet en laat lucht door. Onze sports tapes blijven goed zitten, waardoor je niet telkens opnieuw hoeft te tapen. We bieden onze sport tape niet alleen goedkoop aan, maar het gaat ook nog lang mee.

Al van oudsher werd in de medische wereld voor de behandeling van blessures speciale verbanden gebruikt. Zo wilden ze een fixatie tot stand brengen. Met Leukoplast werden de functionele verbanden een succes. Later werden diverse technieken verder ontwikkeld voor het doelgericht ontlasten, ondersteunen en aansturen van banden, gewrichten en spieren. Daarom wordt functioneel tapeverband zowel met het oog op behandeling als met het oog op preventie ingezet.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+