• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 12575
0 Winkelwagen
0
Massage hulpmiddelen
Selectie verfijnen
Kleur
 1. Geel (2)
 2. Rood (1)
 3. Groen (1)
 4. Blauw (3)
 5. Paars (2)
 6. Oranje (1)
 7. Houtkleurig (2)
Merk
 1. Mambo Max (9)
 2. MediPreventie (2)
 3. MSD-Band (2)
 4. Sissel (1)
Prijs
€ 0 € 200 € 0 tot € 200

Massage hulpmiddelen

Massage hulpmiddelen zijn massage tools die je ondersteuning geven bij het uitvoeren van een massage. Aan de hand van massage hulpmiddelen kun je op een uiterst effectieve manier masseren. Wij hebben een uitgebreid en compleet assortiment aan massage hulpmiddelen. Geschikt voor professionals, maar ook voor particulieren. Bekijk ons uitgebreide assortiment massage artikelen zoals een hoeslaken massagetafel.

14 product(en)

Sorteer op:
 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

JacknobberJacknobber
€ 9,99
Levertijd langer dan 1 week

14 product(en)

Sorteer op:

massage tools

Massagehulpmiddelen

Als je energie vrij door je lichaam stroomt, is dat goed voor je welzijn. Het lichaam vangt veel op in de vorm van spanning, eigenlijk worden bijna alles prikkels in het lichaam opgeslagen. Dit is te zien en te voelen aan de huid, spieren, botten en gewrichten. Door te veel prikkels en spanning op te slaan kan energie niet meer vrij stromen. Hierdoor krijg je uiteindelijk een blokkade. Het bloed, voedingsstoffen, en afvalstoffen voeren niet meer goed door. Je krijgt last van pijn en vermoeidheid en soms ook krachtverlies. Deze blokkades zijn vaak te herkennen aan stijve spieren, knopen en pijnlijke gewrichten.

Blokkades kun je krijgen op veel verschillende manieren. Denk aan stress, emoties, de gevolgen van een ernstige gebeurtenis, een verkeerde beweging of houding. In de meeste gevallen probeert het lichaam het zelf op te lossen, maar in sommige gevallen is dit niet het geval. De klachten worden dan erger en moet je zien op te lossen. Dit kan op veel manieren zoals massage hulpmiddelen, sport, voeding, psychotherapie en het bewust worden van de oorzaak. Een professional kan jou goed helpen met het oplossen van deze opgeslagen spanning en door daarmee bezig te zijn ook je bewustzijn te verhogen.

Een massage is altijd erg prettig. Door middel van een massage, ontspannen natuurlijk de spieren zich, maar wordt ook je hoofd en geest leeggemaakt. Gedurende massage kom je totaal tot rust en wordt je ontspannen. Zelfs wanneer je last hebt van je spieren, kan een massage al snel de problemen verhelpen. Om een optimale massage uit te voeren, is het handig om massage hulpmiddelen te gebruiken of massage artikelen. Denk bij overige massage tools bijvoorbeeld aan massage handdoeken, massage hoeslakens, massageolie en overige kleine hand hulpmiddelen. Wanneer je dit zoekt hoef je niet verder te zoeken. Bij MediPreventie hebben we namelijk enorm veel soorten massage hulpmiddelen. Nieuwsgierig? Bekijk dan snel het hele aanbod.

Massage knobbel

Met een zelfmassage kun je zelf je spierklachten verminderen. Een effectieve methode is de triggerpoint massage. Hiervoor zijn veel massage hulpmiddelen op de markt. Wanneer je deze massage materialen gebruikt zal je dit veel behandelingen schelen, wat aanzienlijk veel geld scheelt in de portemonnee. Benieuwd naar welke massage materialen er zijn en hoe effectief deze zijn ze?

Het is erg lastig om zelf druk uit te oefenen op triggerpoints. Dit kost veel kracht en is erg vermoeiend. Bovendien lukt het niet om voldoende kracht te zetten. De zogeheten massage knobbel lost dit probleem op. De knobbels zijn handige massage tools en bestaan uit een ronde onderzijden met een knobbel bovenop. Je kunt de ronding of de massage knobbel gebruiken om druk uit te oefenen. De massage knobbel geeft een diepere druk dan de ronding. De massage knobbels zijn ideale massage hulpmiddelen om druk te geven op alle triggerpoints waar je zelf niet kan komen. Je kunt deze massage tools ook tegen de muur plaatsen en er met je rug tegenaan leunen.

Massage bal kopen

Reflex ballen, egelballen en massageballen zijn ontworpen om de spieren, zenuwen en bloedsomloop te stimuleren. Deze massage hulpmiddelen zijn erg compact, prettig om mee te nemen en ideaal in gebruik. Ze zijn klein en erg praktisch. Massage ballen zijn razend populair voor zelf- massage oefeningen. Door deze ronde vorm kun je jouw spieren erg goed masseren en de doorbloeding stimuleren. Deze massage tools zijn ook geweldig voor na de training om de afvalstoffen uit je lichaam te drukken en masseren. Bij verschillende sporten zie je mensen deze massage bal gebruiken. Deze massage materialen zijn erg effectief en leuk om te hebben.

Massage voetroller nodig?

Voor bijna ieder lichaamsdeel is wel een specifieke massage tool ontwikkeld om met drukpunten of bepaalde vlakken je lichaam te masseren. Een massage voetroller kan hierbij niet ontbreken omdat deze dagelijks belast worden. Tegenwoordig zijn er veel verschillende massage materialen die je kunt gebruiken tijdens een massagebeurt. De massage voetrollen mag hier natuurlijk niet bij ontbreken! Wanneer je de voetroller gebruikt, worden de zenuwen volledig geprikkeld en gestimuleerd waardoor het een goed effect heeft op de doorbloeding. De stimulatie met dit soort massage hulpmiddelen kunnen kan goed helpen om stress en spanning te verminderen.

De massage voetroller is ook ideaal voor coördinatie trainingen. Een voorbeeld: ga op een stoel zitten, steun 1 voet op de voetrol waarna je met de handen je billen van het zitvlak afduwt. Hierdoor zul je zelfs de allerkleinste spiertjes in je voet prikkelen. De voet roller wordt gebruikt door atleten om de voet te relaxen. Ook hardlopers gebruiken de rollers veel als ze na het rennen veel spanning voelen in hun voeten. Uiteraard gebruiken ook andere sporters deze handige massage tools. Die stimulatie van de massage voetroller kan goed helpen om stress en spanning te verminderen. Deze massage tools kunnen ook worden gebruikt voor hand massages.

Voor vragen over massage materialen en overige fysio hulpmiddelen, kun je contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen je graag verder en geven met veel plezier het juiste advies.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+