Fitness band 22,5 m Licht Moves

Normaal € 34,99
Vanaf 2 € 33,99
Vanaf 4 € 32,99

Jouw prijs 34,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnr: 01-102202 Geel

Fitness band Licht 22,5 meter Geel van Moves is ideaal voor een lichte training en mensen die aan het revalideren zijn. Met dit fitness elastiek kun je gemakkelijk en effectief trainen. Deze fitness banden kopen kan in de weerstanden Licht, Medium, Zwaar, Extra zwaar en Zeer zwaar. Geschikt voor professionals en consumenten.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Fitness band met een lichte weerstand wordt veel gebruikt door professionals bij revalidatie- en fysiotherapie oefeningen. Het opbouwen van oefeningen is eenvoudig met de fitnes band dankzij de verschillende weerstand niveaus. Met deze Moves band kun je effectief en functioneel trainen op een licht niveau. Je kan dit fitness elastiek bestellen in de weerstandsniveaus Licht (Geel), Medium (Rood), Zwaar (Groen), Extra zwaar (Blauw) en Zeer zwaar (Zwart).

Dit fitness elastiek kan gemakkelijk gecombineerd worden met ander oefenmateriaal. De combinatie van verschillende oefenmaterialen leidt tot efficiënte en gevarieerde oefeningen voor een resultaatgerichte training!

Dit fitness elastiek in de kleur Geel heeft de weerstand Licht. Deze Moves fitness band wordt geleverd op een grote rol van 22,5 meter. Deze resistance band is ook verkrijgbaar met andere weerstandsniveaus en in lengtes van 1,5 meter, 5,5 meter en 45,5 meter. De fitness band is verpakt in een handige doos met een uitsnede waardoor je het fitness elastiek eenvoudig kunt afrollen en afknippen op de juiste lengte.

Rek in procenten en bijbehorende kg weerstand

KleurSterkte50%100%150%200%
Geel Licht 1,0 1,3 1,5 1,9
Rood Medium 1,5 2,0 2,5 3,2
Groen Zwaar 1,6 2,5 3,0 3,5
Blauw Extra zwaar 2,2 3,0 3,6 4,0
Zwart Zeer zwaar 2,5 3,4 4,0 4,9

Snap-Stop® systeem

De Moves latex band beschikt over het unieke Snap-Stop® systeem. Tijdens het oefenen met een fitness band worden er grote krachten op de latex band uitgeoefend waarbij een scheurtje in de band vervelende gevolgen kan hebben. Het unieke Snap-Stop® systeem voorkomt dat de fitness band in tweeën knapt, zelfs als er zich een klein scheurtje in de band bevindt. Door Snap-Stop® kan er dus zeer veilig getraind worden.

Over Moves band

MSD is verder gegaan onder de nieuwe naam Moves. Dit betekent dat alle artikelen op onze website met de naam MSD zijn veranderd in de naam Moves. De professionele kwaliteit van de Moves latex band en andere artikelen is uiteraard niet veranderd.

Video

Beoordelingen

Pluspunten

  • Fitness band in verschillende weerstanden
  • Ideaal voor fitness, training en therapie
  • Elastiek met uniek Snap-Stop® systeem

Specificaties

Type fitness elastiek: Fitness band
Kleur: Geel
Lengte : 22,5 meter
Weerstand: Licht
Trainingsniveau: Beginner