• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Type Sportverzorging
 1. KinesiotapeKinesiotape
 2. SporttapeSporttape
 3. Underwrap tapeUnderwrap tape
 4. ZwachtelZwachtel
 5. SportbalsemSportbalsem
 6. Hot cold packHot cold pack
Kinesiotape
Selectie verfijnen
Breedte
 1. 2,5 cm (3)
 2. 5 cm (61)
 3. 7,5 cm (2)
Lengte
 1. 2 meter (2)
 2. 4,5 meter (11)
 3. 5 meter (50)
 4. 31,5 meter (3)
 5. 32 meter (5)
 6. 35 meter (1)
Kleur
 1. Beige (16)
 2. Blauw (12)
 3. Geel (2)
 4. Groen (3)
 5. Lichtblauw (1)
 6. Lichtgroen (1)
 7. Mix (9)
 8. Oranje (7)
 9. Paars (2)
 10. Rood (3)
 11. Roze (8)
 12. Wit (2)
 13. Zwart (10)
Merk
 1. AcuTop (5)
 2. CureTape (27)
 3. Dittmann (3)
 4. EasyTape (11)
 5. Fysionair (1)
 6. Kinesiotape (1)
 7. MediPreventie (7)
 8. Nasara (24)
Aantal rollen
 1. 1 rol (64)
 2. 4 rollen (1)
 3. 6 rollen (3)
 4. 8 rollen (1)
 5. 12 rollen (2)
 6. 16 rollen (1)
Prijs
€ 0 € 76 € 0 tot € 76

Kinesiotape

Kinesiotape is ook wel beter bekend onder de term kinesiologie tape. Kinesio tape is ooit ontwikkeld door Dr. Kenzo Kase uit Japan. In ons uitgebreide assortiment vind je onder andere de bekende en originele CureTape, Nasara tape, Easytape en andere kinesiologie tapes. Kinesiotape is een elastische sporttape met een ongekende kleefkracht en wordt als een soort tweede huid aangebracht. Bekijk ons assortiment ook voor andere oefenmaterialen, sportverzorging of sporttape.

1 - 16 van 79 producten

Sorteer op:
aanbieding 8
Kinesiotape Nasara BeigeKinesiotape Nasara Beige

Normale prijs: € 6,49

Aanbiedingsprijs: € 5,99

aanbieding 8
Kinesiotape Nasara BlauwKinesiotape Nasara Blauw

Normale prijs: € 6,49

Aanbiedingsprijs: € 5,99

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

aanbieding 17
Pre tape spray 50 mlPre tape spray 50 ml

Normale prijs: € 3,50

Aanbiedingsprijs: € 2,90

1 - 16 van 79 producten

Sorteer op:

kinesiotape

Tape fysio

De kinesiotape kan goed overweg met vocht en water en de kinesiologie tape is daarnaast zeer elastisch. Tijdens het gebruik van deze kinesiologie tape zal je geen bewegingsvrijheid verliezen en aanvoelen als een tweede huid. De vochtbestendigheid van deze tape is ideaal tijdens het sporten omdat je hierbij zweet. Bovendien kan deze sporttape ook gebruikt worden bij watersporten zoals zwemmen, roeien of waterpolo. Sporters gebruiken deze kinesiotape als sportverzorging om hun pijn te verminderen en de spieren en gewrichten zo mogelijk te stabiliseren. De tape wordt ook gebruikt om de lichaamshouding van de patiënt te verbeteren of het optimaliseren van het bloedstelsel. Wil je een positief resultaat behalen met deze kinesiotape? Dan is het belangrijk dat het op de juiste manier wordt aangebracht.

Onze kinesio tape die we aanbieden is hypoallergeen. Dit komt door de 100% acryl lijmlaag en omdat de tape latexvrij is. Als je hiervoor gevoelig bent is deze tape een perfecte oplossing. De tape is gemakkelijk aan te brengen en blijft enkele tot een aantal dagen zitten. Onze kinesio tape heeft een ademend vermogen, hierdoor blijft de tape nadat het een langere tijd is gedragen nog fris ogen en voelt het nog als nieuw. Onze hoogwaardige kinesio tape wordt geproduceerd is Zuid-Korea.

Kinesiotape enkel

Preventief tapen kan met kinesio tape of met sporttape. Als je voor kinesio tape kiest ga je voor comfort. De kinesiologie tape kan een langere periode gedragen worden. Dit zal geen problemen opleveren met de doorbloeding. Dit is bij starre sporttape wel het geval. Bij inspanningen blijft de kinesiologie tape beter plakken en geeft het een uitermate goede stabiliteit. Bij kinesiotape enkel zal de stabiliteit van de enkel toenemen. Je kunt de enkel met ieder soort kinesio tape tapen. De functionaliteit van de omliggende spieren bij de enkel worden door de elasticiteit van de kinesio tape bijeen gehouden.

De behandeling van een blessure, bijvoorbeeld van een enkelblessure, kan ideaal met kinesiologie tape gedaan worden. De kinesio tape zet in bij het activeren van de spieren en de banden in plaats van het te fixeren. Zo blijven de spieren soepel en gaat het herstel sneller.

Enkel tapen kinesio

Een enkelblessure is het meest voorkomende letsel aan de enkel. Je hebt al snel een verstuiking of een verzwikking. In het ergste geval heb je een gescheurde enkelband. Wanneer je een sport beoefend waarbij de grond veelal ongelijk is, heb je een verhoogd risico op een enkel blessure. Kinesiologie tape is dan een uitkomst. Veel voetballers en tennissers krijgen met deze blessures te maken. De enkel tapen met kinesio is dan ook de manier om een zwakke enkel te voorkomen. In de sportwereld wordt tapen met kinesiologie tape dan ook veelvuldig gedaan. Je kunt je enkel laten tapen door een fysiotherapeut of door een verzorger, maar je kunt het ook zelf leren. Als je het een aantal keer gedaan hebt ben je prima in staat om zelf je enkel te tapen.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+