Fitness band 1,5 m Medium 10 stuks Moves

Normaal € 42,90
Vanaf 2 € 39,90
Vanaf 3 € 37,90

Jouw prijs 42,90

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, donderdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, donderdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 01-101503-Rood-10-st

Fitness band Medium 10 stuks van Moves is een premium kwaliteit elastiek waar je talloze oefeningen mee kunt uitvoeren. Met deze resistance band kun je zeer gevarieerd trainen en oefenen. Geschikt voor professionals en consumenten. Deze fitness banden kopen kan in vijf verschillende weerstanden.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, donderdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Deze fitness band is een premium kwaliteit, laag gepoederde latex resistance band. Het gebruik van het elastiek voor oefeningen biedt zowel positieve als negatieve kracht op de spieren en verbetert het bereik van beweging, de kracht en de samenwerking van de spiergroepen. Het fitness elastiek is eenvoudig te gebruiken tijdens een stabiliteitstraining, krachttraining, revalidatietraining of progressieve weerstandstraining. Met een fitness band kun je zeer gericht de kracht en beweeglijkheid van de spieren trainen. Fitness banden worden in de praktijk veel toegepast voor professioneel gebruik. De Moves band is daarnaast ideaal voor thuis training zodat je ook daar of buiten een goede fitness workout kunt doen.

De weerstandsband kun je goed combineren met ander trainingsmateriaal en wordt veel gebruikt voor het verbeteren van het uithoudingsvermogen. De fitness band in de sterkte Medium (kleur Rood) werkt effectief om goede resultaten te behalen. De 10 stuks zijn extra voordelig en het is altijd handig om meerdere elastieken bij de hand te hebben voor het geval er door bijvoorbeeld slijtage toch een fitness band knapt.

Fitness banden

Deze fitness banden kopen kan in de weerstanden: Licht (Geel), Medium (Rood), Zwaar (Groen), Extra zwaar (Blauw) en Zeer zwaar (Zwart). De weerstand van het elastiek wordt groter als er door het uitrekken steeds meer spanning op het elastiek komt te staan. Dit wordt ook wel progressieve weerstand genoemd. Deze fitness banden van 1,5 meter worden geleverd per 10 stuks en zijn per stuk inclusief oefenboekje verpakt. De fitness band kopen kan ook met een lengte van 5,5 meter of extra voordelige grote rollen van 22,5 meter en 45,5 meter.

Rek in procenten en bijbehorende kg weerstand

KleurSterkte50%100%150%200%
GeelLicht1,01,31,51,9
RoodMedium1,52,02,53,2
GroenZwaar1,62,53,03,5
BlauwExtra zwaar2,23,03,64,0
ZwartZeer zwaar2,53,44,04,9

Snap-Stop® systeem

De Moves latex band beschikt over het unieke Snap-Stop® systeem. Tijdens het oefenen met een fitness band worden er grote krachten op de latex band uitgeoefend waarbij een scheurtje in de band vervelende gevolgen kan hebben. Het unieke Snap-Stop® systeem voorkomt dat de fitness band in tweeën knapt, zelfs als er zich een klein scheurtje in de band bevindt. Door Snap-Stop® kan er dus zeer veilig getraind worden.

MSD is verder gegaan onder de nieuwe naam Moves. Dit betekent dat alle artikelen op onze website met de naam MSD zijn veranderd in de naam Moves. De professionele kwaliteit van de Moves latex band en andere artikelen is uiteraard niet veranderd. Bekijk ook ons complete assortiment fitness elastiek.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Moves fitness band gemaakt van natuurlijke latex
  • Fitness elastiek verkrijgbaar in diverse weerstanden
  • Extra voordelige set van 10 stuks fitness banden

Related products

Fitness band 1,5 m Licht Moves
Fitness band 1,5 m Licht Moves

3,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Fitness band 1,5 m Zwaar Moves
Fitness band 1,5 m Zwaar Moves

4,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Fitness band 25 m Medium Body-Band
Fitness band 25 m Medium Body-Band

39,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Mini band fitness
Miniband Medium

3,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type fitness elastiek: Fitness band
Kleur: Rood
Lengte : 1,5 meter
Weerstand: Medium
Trainingsniveau: Gemiddeld