• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie info@medipreventie.nl +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Type ADL hulpmiddelen
  1. AantrekhulpAantrekhulp
  2. GrijperGrijper
  3. LeeshulpmiddelenLeeshulpmiddelen
  4. PillendoosjePillendoosje
Aantrekhulp
Selectie verfijnen
Kleur
  1. Geel (1)
  2. Zwart (1)
  3. Huidskleur (1)
Merk
  1. Able2 (4)
Prijs
€ 0 € 14 € 0 tot € 14

Aantrekhulp

We bieden verschillende aantrekhulp hulpmiddelen aan voor schoenen, sokken en eventueel steunkousen. Onze sokaantrekker van het merk Able2 zijn bijvoorbeeld van goede kwaliteit. Deze zorghulpmiddelen zijn ideaal voor de ondersteuning van mensen die moeite ervaren met het aantrekken van sokken. Naast het gemak zorgt een aantrekhulp ook voor meer zelfstandigheid en minder afhankelijkheid. Er zijn verschillende categorieën aan- en uittrekhulpmiddelen voor schoenen, sokken en steunkousen. Bekijk ons volledige assortiment aan ADL-hulpmiddelen en algemene hulpmiddelen.

4 product(en)

Sorteer op:

4 product(en)

Sorteer op:

Lange Schoenlepel

Wanneer je moeilijk kunt bukken of als je vaak last hebt van een zere rug is een lange schoenlepel een goede uitkomst. Een lange schoenlepel voorkomt deze ongemakken. Door het gebruik van een lange schoenlepel hoef je niet meer voorover te buigen, zo kun je makkelijk in je schoenen stappen. Er zijn verschillende soorten schoenlepels bijvoorbeeld van rvs, een metalen schoenlepel of plastic schoenlepel. Bekijk ons volledige aanbod aantrekhulp.

Sokaantrekker

Heb je wel eens moeite met het aantrekken van sokken, schoenen en kleren? Bekijk dan onze categorie aantrekhulp. En als je niet goed kan bukken om je schoenen aan te trekken, dan is een lange schoenlepel van Able2 de oplossing. De sokaantrekker van het merk Able2 heeft een unieke vorm. Deze aantrekhulp houdt de sok op de sokaantrekker tot de sok over de gehele voet is getrokken. Onze flexibele hulpmiddelen kunnen in elke gewenste vorm gebogen worden.

Knopenhaak

Als je ouder wordt neemt de grip in je handen vaak af. Hierdoor wordt het steeds lastiger om bijvoorbeeld de knoopjes van je bloed dicht te krijgen. Voor onder andere deze dagelijkse bezigheden zijn de ADL-hulpmiddelen op de markt gekomen. Met onze knopenhaak kun je weer gemakkelijk je knoopjes van je bloes dicht krijgen. De knopenhaak kan voor diverse doeleinden en verschillende knopen worden gebruikt. Deze knopenhaak en zorghulpmiddelen helpen je om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Zo kun je dus, wanneer je handen minder goed werken, je koopjes nog steeds eenvoudig dicht doen.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+