Fitness band 45,5 m Medium Moves

Normaal € 82,99
Vanaf 2 € 81,99
Vanaf 4 € 80,99

Jouw prijs 82,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: 01-104503 Rood

Fitness band wordt veel gebruikt door professionals in de sport en fysiotherapie. Met deze weerstandsband Medium 45,5 meter van Moves kun je effectief en gevarieerd trainen. Geschikt voor professionals en consumenten. Deze fitness banden kopen kan in de weerstanden Licht, Medium, Zwaar, Extra zwaar en Zeer zwaar.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Met deze fitness band Medium kun je zeer gericht de kracht en beweeglijkheid van spiergroepen trainen. Door deze efficiënte vorm van training kun je veel oefeningen op verschillende niveaus uitvoeren met het fitness elastiek. Fysiotherapeuten, personal trainers en sportscholen gebruiken deze Moves band veel voor oefeningen zoals bijvoorbeeld core stability training.

Je kunt weerstandsband prima combineren met andere soorten fitness elastiek voor een nog grotere variatie aan oefeningen. Met sport elastiek kun je op een makkelijke manier resultaten behalen

Moves oefenband kopen kan in de weerstanden: Licht, Medium, Zwaar, Extra zwaar en Zeer zwaar. Het weerstandsniveau van het fitness elastiek wordt bepaald door de dikte van het elastiek. De fitness band is ook verkrijgbaar met een lengte van 1,5 meter, 5,5 meter of 22,5 meter. Deze fitness elastiek rol is verpakt in een handige doos met een uitsnede. Hierdoor kun je het fitness elastiek eenvoudig afrollen en afknippen op de juiste lengte.

Rek in procenten en bijbehorende kg weerstand

KleurSterkte50%100%150%200%
Geel Licht 1,0 1,3 1,5 1,9
Rood Medium 1,5 2,0 2,5 3,2
Groen Zwaar 1,6 2,5 3,0 3,5
Blauw Extra zwaar 2,2 3,0 3,6 4,0
Zwart Zeer zwaar 2,5 3,4 4,0 4,9

Snap-Stop® systeem

De Moves latex band beschikt over het unieke Snap-Stop® systeem. Tijdens het oefenen met een fitness band worden er grote krachten op de latex band uitgeoefend waarbij een scheurtje in de band vervelende gevolgen kan hebben. Het unieke Snap-Stop® systeem voorkomt dat de fitness band in tweeën knapt, zelfs als er zich een klein scheurtje in de band bevindt. Door Snap-Stop® kan er dus zeer veilig getraind worden.

Over Moves band

MSD is verder gegaan onder de nieuwe naam Moves. Dit betekent dat alle artikelen op onze website met de naam MSD zijn veranderd in de naam Moves. De professionele kwaliteit van de Moves latex band en andere artikelen is uiteraard niet veranderd.

Video

Beoordelingen

Pluspunten

  • Fitness band voor fysiotherapie en training
  • Professionele kwaliteit en in diverse weerstanden
  • Elastiek met een uniek Snap-Stop® systeem

Specificaties

Type fitness elastiek: Fitness band
Kleur: Rood
Lengte : 45,5 meter
Weerstand: Medium
Trainingsniveau: Gemiddeld