Fitness band 22,5 m Zeer zwaar Moves

Normaal € 59,99
Vanaf 2 € 58,99
Vanaf 4 € 57,99

Jouw prijs 59,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnummer: 01-102206 Zwart

Weerstandsband Zeer zwaar wordt gebruikt voor sport- en fitness oefeningen. Met de oefenband van Moves kun je effectief flexibiliteit en kracht trainen. Deze fitness banden van Moves zijn leverbaar in verschillende weerstanden. Geschikt voor professionals en consumenten.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Weerstandsband wordt veel toegepast door therapeuten en fanatieke sporters. De fitness band in de sterkte Zeer zwaar (kleur Zwart) is geschikt voor krachttraining en zwaardere rek- en strek oefeningen. Moves oefenband kun je ook uitstekend combineren met andere soorten fitness elastiek.

Met deze Moves band kun je zeer effectief en functioneel trainen op een zeer zwaar niveau. Je kunt deze oefenband kopen in vijf verschillende weerstanden: Licht (Geel), Medium (Rood), Zwaar (Groen), Extra zwaar (Blauw) en Zeer zwaar (Zwart). Het weerstandsniveau van het fitness elastiek wordt bepaald door de dikte van het elastiek.

Een voordeel van trainen met weerstandsband is dat het de spierkracht en reikwijdte vergroot. Tegelijkertijd verbetert het de samenwerking tussen bepaalde spiergroepen. De fitnessband is handig verpakt in een doos met een uitsnede. De uitsnede zorgt ervoor dat het uitrollen en afknippen op de juiste lengte geen enkel probleem is! Deze Moves oefenband heeft een lengte van 22,5 meter. De oefenband is verkrijgbaar in verschillende weerstanden en met lengtes van 1,5 meter, 5,5 meter en 45,5 meter.

Rek in procenten en bijbehorende kg weerstand

KleurSterkte50%100%150%200%
Geel Licht 1,0 1,3 1,5 1,9
Rood Medium 1,5 2,0 2,5 3,2
Groen Zwaar 1,6 2,5 3,0 3,5
Blauw Extra zwaar 2,2 3,0 3,6 4,0
Zwart Zeer zwaar 2,5 3,4 4,0 4,9

Snap-Stop® systeem

De Moves latex band beschikt over het unieke Snap-Stop® systeem. Tijdens het oefenen met een fitness band worden er grote krachten op de latex band uitgeoefend waarbij een scheurtje in de band vervelende gevolgen kan hebben. Het unieke Snap-Stop® systeem voorkomt dat de fitness band in tweeën knapt, zelfs als er zich een klein scheurtje in de band bevindt. Door Snap-Stop® kan er dus zeer veilig getraind worden.

Over Moves band

MSD is verder gegaan onder de nieuwe naam Moves. Dit betekent dat alle artikelen op onze website met de naam MSD zijn veranderd in de naam Moves. De professionele kwaliteit van de Moves latex band en andere artikelen is uiteraard niet veranderd.

Video

Beoordelingen

Pluspunten

  • Fitness band in verschillende weerstanden
  • Ideaal voor fitness, training en therapie
  • Elastiek met uniek Snap-Stop® systeem

Specificaties

Type fitness elastiek: Fitness band
Kleur: Zwart
Lengte : 22,5 meter
Weerstand: Zeer zwaar
Trainingsniveau: Gevorderd