• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17468
0 Winkelwagen
0
Nasara tape
Selectie verfijnen
Breedte
 1. 2,5 cm (2)
 2. 5 cm (16)
 3. 7,5 cm (1)
Lengte
 1. 5 meter (26)
 2. 32 meter (5)
Kleur
 1. Beige (4)
 2. Blauw (3)
 3. Geel (1)
 4. Groen (1)
 5. Mix (2)
 6. Oranje (2)
 7. Paars (1)
 8. Rood (1)
 9. Roze (3)
 10. Wit (1)
 11. Zwart (2)
Aantal rollen
 1. 1 rol (19)
 2. 6 rollen (11)
 3. 12 rollen (1)
Prijs
€ 0 € 78 € 0 tot € 78

Nasara tape

Medical tape van Nasara is kwalitatief hoogwaardig en kan zich voor wat betreft langdurige kleefkracht prima meten met andere bekende merken. Nasara tape fysiotherapie is uitermate geschikt voor medical taping en een geschikte sportverzorging. Sportmasseurs en fysiotherapeuten maken daarom veel gebruik van deze professionele kinesiotape. Nasara staat bekend als een goed en geschikt merk voor diverse medical tape toepassingen. Bekijk ook CureTape en Easytape of niet-elastische sporttape.

1 - 16 van 31 producten

Sorteer op:

1 - 16 van 31 producten

Sorteer op:

Nasara tape

Veelgestelde vragen

Wat is Nasara tape?

Nasara tape heeft dezelfde eigenschappen als de menselijke huid voor wat betreft elasticiteit en dikte. Door de rekbaarheid past Nasara kinesiotape zich eenvoudig aan bij iedere natuurlijke beweging. Dit zorgt ervoor dat je geen beperkingen ervaart bij het bewegen. Hierdoor herstel je sneller van pijnklachten en blessures. Nasara tape of fysiotherapie tape vermindert de pijn bij blessures, vergroot de mobiliteit bij gewrichtsklachten en masseert het bindweefsel in combinatie met bewegingen die je maakt. Nasara tape is een elastische katoenen sporttape met een acryl lijmlaag, is waterbestendig en blijft gedurende meerdere dagen zitten.

Hoe werkt Nasara fysiotherapie tape?

Door Nasara tape aan te brengen op de spieren of gewrichten in uitgerekte positie wordt de natuurlijke beweging niet beperkt. Daarnaast wordt het bindweefsel geactiveerd en gemasseerd bij een natuurlijke ontspanning van het lichaamsdeel. Bij natuurlijke ontspanning zie je op de plek van de fysiotherapie tape golfjes ontstaan, ook wel convolutions genoemd. Wanneer deze golfjes zichtbaar zijn wordt er ruimte gecreëerd tussen de opperhuid en de onderhuid. Deze ruimte heeft een positieve invloed op de zenuwen, bloed- en lymfevaten en activeert het pijndempend systeem. De pijn verdwijnt of vermindert vaak al tijdens de behandeling waardoor de cliënt beter kan bewegen en gebruik kan worden gemaakt van de oorspronkelijke spierfunctie. Met als gevolg een sneller en beter herstel. Nasara tape wordt vaak door een sportmasseur of fysiotherapeut aangebracht. Vandaar dat Nasara tape ook wel fysiotherapie tape wordt genoemd.

Waarom Nasara tape kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment Nasara tape, kinesiologie tape en sporttape aan en leveren zeer snel. Je kunt naast Nasara tape kiezen uit de volgende merken fysiotherapie tape: CureTape, MediPreventie kinesiotape en EasyTape. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor andere verbruiksartikelen met een professionele kwaliteit zoals massage olie en FIT sportbalsem. Kijk ook eens naar onze massage artikelen. Kies een hoeslaken massagetafel in maar liefst 15 verschillende mooie kleuren. Of hoofdsteunhoesjes, face covers, massage hulpmiddelen, knierollen voor op de massagetafel of onderzoekbankpapier. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis!

Hoe Nasara fysiotherapie tape gebruiken?

Bij het gebruiken en aanbrengen van Nasara fysiotherapie tape moet je goed op een aantal dingen letten. Voor een optimale hechting moet de huid schoon, droog en vetvrij zijn. Vermijd plooien bij het aanbrengen van kinesiologie tape. Dit kan namelijk blaren tot gevolg hebben. Verwijder overmatig veel haar met bijvoorbeeld een trimmer voordat je de tape aanbrengt. Bovendien hecht elastische fysiotherapie tape zich beter op een niet behaarde huid. Breng niet té veel rek aan op de tape. Daarnaast zijn er speciale medical taping cursussen waarin je alles leert over het goed aanbrengen van fysiotherapie tape.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+