• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
FIT sportbalsem
Selectie verfijnen
Inhoud
  1. 100 ml (1)
  2. 500 ml (2)
  3. 5 liter (1)
  4. 24 x 100 ml (1)
Product soort tape
  1. Sportgel (3)
Type massage olie
  1. Massage olie (3)
Kleur
  1. Wit (1)
Merk
  1. Fast Injury Treatment (6)
Prijs
€ 0 € 230 € 0 tot € 230

FIT sportbalsem

F.I.T. staat voor Fast Injury Treatment en is ontwikkelend om een effectieve werking op de spieren te hebben ter voorkoming van (sport)blessures. F.I.T. werkt ook krachtig bij spierherstel na een intensieve inspanning. De producten van F.I.T. voorkomen onaangename ervaringen zoals spierpijn, stramme spieren en kramp. Spierklachten en gewrichtsklachten worden meestal pas te laat opgemerkt. Dat kan zorgen voor pijn of blokkades van de werkzaamheden die van de spieren worden verwacht. F.I.T. sportbalsem helpt dit tegen te gaan. Bekijk snel onze sportverzorging en massage olie.

6 product(en)

Sorteer op:
aanbieding 14
F.I.T. balsem 500 mlF.I.T. balsem 500 ml

Normale prijs: € 42,99

Aanbiedingsprijs: € 36,99

aanbieding 5
F.I.T. massage olie 5 literF.I.T. massage olie 5 liter

Normale prijs: € 79,90

Aanbiedingsprijs: € 75,90

6 product(en)

Sorteer op:

fit sportbalsem

Beste spierbalsem

Heb je iets te fanatiek gesport? Heb je last van je rug, stijve nek of enkels? Als je spieren overbelast raken kunnen ze gemeen pijn gaan doen. Je spieren kunnen je belemmeren om soepel te bewegen. Om de pijn te verlichten zijn er verschillende spierbalsems op de markt. En bekende spierbalsem is de F.I.T. sportbalsem. Blijf je de klachten houden ondanks het smeren van de beste spierbalsem of de F.I.T. balsem en blijf je daarnaast een goede warming-up en cooling-down aanhouden? Dan zou je weleens last kunnen hebben van een overbelasting of misschien wel een blessure. Heb je echt veel pijn dan is het verstandig om langs de huisarts of fysiotherapeut te gaan. Wanneer je last hebt van pijnlijke spieren en gewrichten, wordt er toch aangeraden om in beweging te blijven. Hierdoor houdt je je gewrichten soepel. Door de F.I.T. sportbalsem op te smeren voor je gaat bewegen, zorg je voor een nog sneller resultaat. Wij vinden de F.I.T. sportbalsem de beste spierbalsem is om te gebruiken als sporter. Het helpt bij spierpijn, stramme spieren en kramp werk effectief!

F.I.T. Professional Care massageolie

De F.I.T. massage olie is geschikt voor de gevoelige huid. Deze olie bevat geen parabenen, formaldehyde donoren, minerale- en siliconen oliën. De basis van de F.I.T. massage olie bestaat uit verzorgende sojaolie gecombineerd met olijfolie. Deze volle oliën in de F.I.T. massage olie zorgen voor een sterk masserende eigenschappen. De combinatie van Arnica olie, Rozemarijn olie en Basilicum olie zorgt voor een sterke stimulatie van de doorbloeding. De F.I.T. Professional care massageolie is onmisbaar bij massagebehandelingen. Massagetechnieken die toegepast worden bij sportmassages zijn strijkingen, knedingen, cirkelmassages, trillingen en kloppingen. 

Een bezoek brengen aan de sportmasseur is goed voor je lichaam en geest. Een sportmassage heeft verschillende effecten zoals bevordering van de doorbloeding, verhoging van de weerstand, verbetering van de spierfunctie en helpt bij ontspanning van je geest. Een sportmassage is een behandeling gericht op de spieren, met als doel de doorbloeding van de spieren te stimuleren waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Een toename in de doorbloeding gebeurt doordat de spieren verder open gaan bij een sportmassage. Een sportmassage verbeterd de conditie van de spieren, spieren zullen sneller herstellen en de kans op blessures neemt af. Een sportmassage is ook onmisbaar bij fanatieke sporters. Dankzij de F.I.T. massage olie wordt deze behandeling nog effectiever.

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwste sportverzorging artikelen, volg ons dan op Facebook en Instagram en mis voortaan niks meer!

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+