• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17927
0 Winkelwagen
0
HandyCup

HandyCup

Een Handycup drinkbeker is ideaal voor iedereen die het lastig vind om de nek te buigen. Met de Handycup schuine beker hoef je de nek en het hoofd niet naar achteren te buigen om te kunnen drinken. Ook heeft de Handycup drinkbeker twee grote handgrepen, zodat je de Handy Cup beker goed vast kan houden. Deze aangepaste beker is geschikt voor warme en koude dranken. Bekijk ons volledige assortiment voor keukenhulpmiddelen of een Helping Hand grijper.

15 product(en)

Sorteer op:
 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

15 product(en)

Sorteer op:

handycup

Veelgestelde vragen

Wat is een Handycup drinkbeker?

Handycup is een betrouwbaar en degelijk merk drinkbekers met een professionele kwaliteit. Door een Handycup drinkbeker te kopen kies je voor een unieke schuine beker. De Handycup drinkbeker is ergonomisch vormgegeven en helpt je om dagelijks comfortabel en gemakkelijk te drinken. Met de Handycup schuine beker hoef je de nek en het hoofd niet achterover te buigen om te kunnen drinken. Handycup drinkbekers worden geadviseerd door ergotherapeuten en gebruikt in zorginstellingen. Geschikt voor professionals en consumenten.

Waarom een Handycup kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment Handycup drinkbekers en andere merken aangepaste bekers aan en leveren zeer snel. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor andere hulpmiddelen met een professionele kwaliteit. Kies een voor jou geschikte Handycup drinkbeker en kijk ook naar andere handige keukenhulpmiddelen of een ergonomisch zitkussen of orthopedisch rugkussen waarmee je comfortabel kunt zitten. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw HandyCup drinkbeker morgen al in huis!

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+