• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17742
0 Winkelwagen
0
Bedsteunen
Selectie verfijnen
Kleur
  1. Blauw (1)
  2. Zwart (2)
  3. Wit (3)
  4. Grijs (2)
Merk
  1. Able2 (8)
Prijs
€ 0 € 155 € 0 tot € 155

Bedsteunen

Bedsteunen en bedhekken zijn handige hulpmiddelen om uit bed te komen. Een bedsteun aan de zijkant van het bed is ideaal voor ouderen en iedereen die behoefte heeft aan extra ondersteuning bij het in- en uit bed komen. Daarnaast zorgt een bedsteun of bedhek volwassenen ervoor dat je niet uit bed kunt rollen of vallen als je bijvoorbeeld onrustig slaapt. Kijk ook naar een handige bedverhoger set om ook makkelijker in- en uit bed te stappen en andere bedhulpmiddelen.

8 product(en)

Sorteer op:

8 product(en)

Sorteer op:

bedsteunen

Veelgestelde vragen

Wat zijn bedsteunen?

Bedsteunen zijn handige hulpmiddelen om uit bed te komen. Een goede bedsteun is ideaal voor ouderen en iedereen die behoefte heeft aan extra ondersteuning om in- en uit bed te stappen. Een goede bedsteun zorgt voor extra comfort, zekerheid en veiligheid. Veel bedsteunen hebben naast ondersteuning ook de functie van een bedhek voor volwassenen waardoor je niet uit bed kunt rollen of vallen als je bijvoorbeeld onrustig slaapt. Hierdoor verklein je het risico op vervelende valpartijen. Daarnaast geven bedsteunen ook prima ondersteuning als je in bed ligt en in bed wilt draaien.

Welke soorten bedsteunen zijn er?

De eerste soort bedsteunen zijn bedbeugels die ondersteuning geven bij het in- en uit bed stappen. Dit is ideaal voor ouderen en andere volwassenen die hierbij extra steun kunnen gebruiken. Bovendien kun je een bedbeugel ook vastpakken als hulpmiddel om in bed te draaien. Als aanvulling op een bedbeugel kun je ook bedverhogers gebruiken zodat je het bed naar de gewenste hoogte kunt verhogen. Hierdoor kun je in combinatie met een bedbeugel nog makkelijker zelf uit bed komen. De tweede soort bedsteunen zijn bedhekken. Een bedhek voor ouderen en andere volwassenen heeft een functie als bedsteun en dient daarnaast om te voorkomen dat iemand uit bed valt. Een bedhek voor volwassenen verkleint het het risico om uit bed te vallen aanzienlijk doordat het bed aan één of twee kanten is beveiligd door een bedhek.

Waarom bedsteunen kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment aan bedsteunen, bedbeugels en bedhekken met een professionele kwaliteit. Geschikt voor (zorg)professionals en consumenten. Al deze bedsteunen zorgen voor goede ondersteuning, extra veiligheid en/of comfort in- en rondom het bed. Kijk ook naar andere handige en praktische bedhulpmiddelen die het lig- en slaapcomfort verbeteren. Heb je behoefte aan extra ondersteuning en comfort terwijl je in bed ligt? Kijk dan eens naar een geschikt ondersteunend kussen voor in bed. Kies voor een uitstekende kwaliteit bedsteunen en natuurlijk voor een scherpe prijs. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bedsteun of bedhek morgen al in huis.

Welke hulpmiddelen om uit bed te komen zijn er?

Hulpmiddelen om uit bed te komen zijn ideaal voor ouderen en iedereen die hier extra ondersteuning en hulp bij kan gebruiken. De bekendste hulpmiddelen om uit bed te komen zijn bedsteunen en bedhekken. Ook bedverhogers kun je hier prima mee combineren. Door de hoogte van je bed met bedverhogers aan te passen heb je een ideale startpositie waardoor je veel makkelijker uit bed kunt komen. Een andere effectief hulpmiddel is een bedtouwladder die je vastmaakt aan het voeteneinde van het bed. Door je hier aan op te trekken kom je met minder inspanning in een zittende of liggende positie. Daarna kun je vanuit deze positie veel makkelijker uit bed komen. Ook ondersteunende kussens voor in bed zorgen voor een betere houding en meer comfort. Daarnaast dragen deze kussens voor in bed bij aan het voorkomen van diverse klachten zoals doorliggen (decubitus).

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+