• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
CureTape
Selectie verfijnen
CureTape lijn
 1. CureTape Art (4)
 2. CureTape Classic (10)
 3. CureTape Giant (3)
 4. CureTape Punch (5)
 5. CureTape Sports (5)
Breedte
 1. 5 cm (27)
Lengte
 1. 5 meter (24)
 2. 31,5 meter (3)
Kleur
 1. Beige (5)
 2. Blauw (5)
 3. Geel (1)
 4. Groen (1)
 5. Lichtgroen (1)
 6. Mix (1)
 7. Oranje (4)
 8. Rood (1)
 9. Roze (2)
 10. Wit (2)
 11. Zwart (4)
Aantal rollen
 1. 1 rol (26)
 2. 6 rollen (1)
Prijs
€ 0 € 59 € 0 tot € 59

CureTape

Medical tape van CureTape staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit. Deze Curetape voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Deze elastische medical tape wordt gebruikt voor medical taping en sportverzorging. De CureTape sport wordt veel gebruikt en aangeraden door fysiotherapeuten, sportverzorgers en andere professionals. Curetape wordt aangeraden vanwege de uitstekende kleefkracht. Bekijk ons assortiment voor andere kinesiotape en fysio materialen. Kinesiotape kopen kan bij ons van verschillende merken: de Nasara tape, Easytape en andere Kinesio tape.

1 - 16 van 27 producten

Sorteer op:
 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

CureTape GroenCureTape Groen
€ 9,99
Levertijd langer dan 1 week

1 - 16 van 27 producten

Sorteer op:

curetape

Cure tape enkel

De Cure tape enkel kinesiotape kan maar liefst vijf fysiologische systemen (huid, fascie, circulatie/lymfe, spieren, gewrichten) beïnvloeden. Dit kan door op verschillende manieren en met verschillende hoeveelheid rek de kinesiotape op de huid aan te brengen. De kinesio tape blijft ongeveer vijf dagen zitten. Je kunt er ook mee zwemmen en douchen. De kinesio tape kan worden gebruikt in combinatie met een behandeling bij de fysiotherapeut. De kinesio tape wordt aangebracht als optionele behandelmethode. Dit om een patiënt of cliënt te ondersteunen in de bewegingen, pijnklachten en andere doeleinden.

Bekijk ook onze Cure Tape Punch. Deze kinesiotape heeft een gepatenteerd gatenpatroon. Door dit patroon ontstaat er een driedimensionale trekrichting en neemt de stretchcapaciteit toe. Kinesio tape Punch ondersteunt de spieren en gewrichten in haar functie. Bovendien beperkt het de bewegingsvrijheid niet. Wanneer je last hebt van een zwelling zorgt de kinesio tape voor drukvermindering.

Cure tape knie

Kinesiotaping met bijvoorbeeld Cure tape sport is een redelijk nieuwe methode van tapen. Deze methode is de revolutie op het gebied van functioneel tapen geworden. Deze methode is gebaseerd op de principes uit de chiropractie en de kinesiologie. Kinesiotaping bespoedigd het genezingsproces en verminderd de pijn. Dit is een functionele aanpak met een mechanische sturing van de spieren en gewrichten. De kinesio taping methode wordt wereldwijd succesvol toegepast door artsen, fysiotherapeuten, medische trainers en sportverzorgers.

De gedachte van medical tape is dat de spieren hierdoor de nodige beweging krijgen, maar daarnaast is de medical tape ook bepalend voor de bloed- en lymfecirculatie. De medical tape die we gebruiken heeft dezelfde rekbaarheid als de menselijke huid. De medical tape kan bovendien nat worden zonder in kracht te verliezen. De medical tape kan probleemloos enkele dagen gedragen worden.

Medical tape kan volgens het medical taping concept gebruikt worden om pijnlijke en stijve spieren te ontspannen. Door een elastische medical tape aan te brengen op de huid, worden de spieren in de juiste houding bracht. De medical tape zorgt ervoor dat de pijn verminderd en dat de werking van de spier verbeterd. Medical tape of CureTape komt qua elasticiteit en gewicht overeen met de menselijke huid. Er wordt ook gebruik gemaakt van de elasticiteit van de medical tape ten opzichte van de elasticiteit van de huid, waardoor de medical tape een soort liftende werking heeft op de huid. Medical tape kopen kan bij ons in verschillende maten en soorten. Wil je meer weten over medical tape of medical taping dan kun je ons Medical Taping Concept boek kopen.

Curetape aanbieding

Het merk CureTape is van het Nederlandse bedrijf Fysiotape B.V. De kinesio tape van Cure Tape is uitgegroeid tot een toonaangevend merk in Europa. Deze kinesio tape wordt veel gebruikt in combinatie met het Medical Taping Concept. De basis hiervoor is in de jaren zeventig gelegd in Japan en Korea. Er werden taping methodes ontwikkeld met als doel de beweging en de spieractiviteit gezond te houden. Dit zou effect hebben op de algehele gezondheid. Een betere bloedcirculatie, drukvermindering en een betere lymfeafvoer kunnen bereikt worden met het gebruik van deze kinesio tape. Dit heeft tot effect dat je minder pijnklachten hebt bij sportblessures of overbelasting.

Deze kinesiotape is het meest gebruikte merk sporttape in de sportwereld en kan ingezet worden bij de behandeling van verschillende klachten en blessures. Daarnaast kan het gebruikt worden voor de ondersteuning van de gewrichten en verandering van de lichaamshouding. Het idee hierbij is dat spieren en gewrichten niet alleen nodig zijn voor beweging, maar bovendien ook zeer bepalend zijn voor de bloed- en lymfecirculatie. CureTape kopen kan in verschillende maten en soorten. De meeste kinesio tape is gemaakt van 100% elastisch katoen heeft een hypoallergene acryllijmlaag. De 1 cm variant is geschikt voor Lymf Taping en het tapen van je littekens. Ook de 2,5 cm variant wordt hiervoor vaak gebruikt. De 5 cm kinesiotape is het meest gebruikte formaat kinesio tape. CureTape kopen kan bij ons alleen in de 5 cm variant.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+