• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17927
0 Winkelwagen
0
Wigkussen
Selectie verfijnen
Gebruik
 1. Eetkamerstoel (10)
 2. Bankstel (10)
 3. Bureaustoel (10)
 4. Autostoel (8)
 5. Rolstoel (10)
 6. Dagelijks gebruik (1)
Materiaal
 1. Traagschuim - meer comfort (2)
 2. Koudschuim - meer ondersteuning (7)
 3. Overig (1)
Merk
 1. Defa kussen (4)
 2. Harley kussen (4)
 3. Mambo Max (1)
 4. MediPreventie (1)
Prijs
€ 0 € 40 € 0 tot € 40

Wigkussen

Wigkussen voor ergonomisch en comfortabel zitten. Zitten op een orthopedisch zitkussen stimuleert een juiste houding. De lichte helling van een wigvormig kussen helpt je om een goede en natuurlijke houding aan te nemen zodat je rechtop met een rechte rug zit. Een wigkussen of rugkussen zorgt voor een ergonomische zithouding. Door te zitten op een therapeutisch zitkussen corrigeer je de lichaamshouding en voorkom je pijn bij het zitten.

10 product(en)

Sorteer op:
aanbieding 13
Stuitkussen traagschuimStuitkussen traagschuim

Normale prijs: € 39,99

Aanbiedingsprijs: € 34,99

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

10 product(en)

Sorteer op:

wigkussen

Veelgestelde vragen

Wat is een wigkussen?

Een wigkussen is een wigvormig kussen dat licht schuin afloopt doordat het zitkussen aan de achterkant iets hoger is. De lichte hellingshoek van een wigkussen helpt je om een goede en natuurlijke houding aan te nemen zodat je rechtop met een rechte rug zit. Een goed orthopedisch zitkussen geeft je een optimale ondersteuning en zorgt voor een natuurlijke stand en goede houding van je rug. Hierdoor kun je weer ergonomisch verantwoord en comfortabel zitten. En voorkom je pijn bij het zitten.

Hoe werkt een wigkussen?

Een wigkussen kantelt het bekken iets naar voren, zodat je in een ergonomische zithouding zit. Hierdoor zit je rechtop en minder met een onderuitgezakte, bolle rug waardoor veel mensen rugklachten krijgen of moeite hebben om lang op dezelfde plek te zitten. Ook zorgt een wigkussen ervoor dat je heupen zich altijd boven je knieën bevinden. Dit zorgt ervoor dat de druk op de onderrug wordt verlicht. Door een wigkussen te gebruiken kun je ergonomisch en comfortabel zitten. Een orthopedisch zitkussen helpt ook om rugklachten en pijn bij het zitten te voorkomen of te verminderen.

Welk wigkussen past het beste bij mij?

Bij het kiezen van een wigkussen is het belangrijk dat je goed nadenkt over de volgende vragen. Waar wil je het wigkussen gebruiken? Bijvoorbeeld thuis op een stoel of bank, op kantoor op een bureaustoel of onderweg in de auto. Houd ook rekening met het lichaamsgewicht van de gebruiker van het wigkussen. Op welk type stoel en ondergrond wil je het orthopedische zitkussen gebruiken? Op een eetkamerstoel, bureaustoel, in een rolstoel, op een bankstel, in de auto of op de camping. Vervolgens kun je het meest geschikte zitkussen kiezen.

Waarom een wigkussen kopen bij MediPreventie?

Bij MediPreventie hebben we een compleet assortiment aan goede wigkussens. Al deze orthopedische zitkussens zorgen ervoor dat je weer comfortabel kunt zitten. Ook bevorderen ze een goede zithouding waardoor je minder last van klachten uit je rug krijgt. Een wigkussen is geschikt voor gebruik thuis, maar is ook erg makkelijk mee te nemen. Zo zit je ook in de auto en op kantoor altijd goed. Kies voor een uitstekende kwaliteit en natuurlijk voor een scherpe prijs. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis!

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+