• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie info@medipreventie.nl +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Praktijkinrichting

Praktijkinrichting

Anatomische modellen
Aanbiedingen
aanbieding 8
Threshold PEP ademtrainerThreshold PEP ademtrainer

Normale prijs: € 23,90

Aanbiedingsprijs: € 21,90

aanbieding 13
Anatomie spieren poster grootAnatomie spieren poster groot

Normale prijs: € 14,90

Aanbiedingsprijs: € 12,90

aanbieding 17
Goniometer kunststof Saehan 15 cmGoniometer kunststof Saehan 15 cm

Normale prijs: € 5,90

Aanbiedingsprijs: € 4,90

aanbieding 5
Menselijk schedel 3-deligMenselijk schedel 3-delig

Normale prijs: € 72,90

Aanbiedingsprijs: € 68,90

Meest populaire praktijk benodigdheden
aanbieding 5
Menselijk schedel 3-deligMenselijk schedel 3-delig

Normale prijs: € 72,90

Aanbiedingsprijs: € 68,90

Alle benodigdheden voor uw praktijk
aanbieding 7
Schedel model 22-delig in kleurSchedel model 22-delig in kleur

Normale prijs: € 269,90

Aanbiedingsprijs: € 249,90

Praktijkinrichting, diverse benodigdheden om uw praktijk of praktijkruimte mee in te richten. Alle artikelen zijn geschikt voor de praktijkinrichting van fysiotherapeuten, massagetherapeuten, huisartsen, sportcentra en instellingen. Onze producten voor praktijk inrichting zijn uiterst effectief en veelzijdig. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor een complete praktijkinrichting en andere fysiotherapie benodigdheden.

In ons assortiment praktijkinrichting vindt u diverse artikelen voor de inrichting van uw praktijkruimte. In de categorie praktijk inrichting vindt u onder andere artikelen voor de handhygiëne, wervelkolom modellen, anatomie posters en andere anatomische modellen. Handhygiëne artikelen mogen natuurlijk niet ontbreken in uw praktijkinrichting. Dit wordt onder andere gebruikt bij de praktijk inrichting van fysiotherapiepraktijken, massagepraktijken, huisarts praktijken en andere medische instellingen.

Inrichting praktijkruimte

Bij de praktijk inrichting horen vaak functionele artikelen zoals anatomische modellen en posters. Deze modellen en posters zorgen voor extra uitstraling in uw praktijkinrichting. Daarnaast hebben deze artikelen een hoge educatieve waarde en kunnen ze helpen bij de uitleg aan patiënten van een bepaalde behandeling. De modellen en posters zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn een uitstekende toevoeging aan uw praktijk inrichting.

Om de inrichting praktijkruimte compleet te maken hebben wij in ons uitgebreide assortiment ook verschillende massagetafel hoeslakens en bijpassende hoofdsteunhoesjes en taboeret hoesjes. Dit zorgt een professionele uitstraling in uw praktijkinrichting.

Praktijk inrichting

Onze deskundigen kunnen u voorzien van een persoonlijk en deskundig advies voor uw praktijk inrichting. Alle benodigdheden voor uw praktijkinrichting kunt u kopen bij MediPreventie. Wilt u goede en functionele artikelen voor uw praktijkinrichting kopen voor de beste prijs? Kijk dan naar de selectie van onze deskundigen voor diverse benodigdheden voor praktijkinrichting.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+