• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie info@medipreventie.nl +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen

Euro Products

Euro Products is één van de belangrijkste leveranciers op het gebied van hygiëneproducten. Euro Products heeft een breed assortiment aan hoogwaardige hygiëneproducten, zoals toilet- en onderzoekbankpapier, zeepdispensers, absorptiematerialen en poetslappen. Euro Products staat bekend om hoogwaardige en betrouwbare producten. Ze zijn al jarenlang een toonaangevende organisatie op het gebied van hygiëne. MediPreventie verkoopt daarom ook graag de producten van Euro Products. Hieronder zie je alle hygiëneproducten van Euro Products.

1 - 16 van 26 producten

Sorteer op:

1 - 16 van 26 producten

Sorteer op:

euro-products

Euro Products dispenser

Van Euro Products bieden we verschillende dispensers aan. Deze dispensers van Euro Products zorgen voor een schone en dagelijkse hygiëne van je praktijk of huis. De handdoekjes dispenser van Euro Products is bijvoorbeeld snel en gemakkelijk bij te vullen. Dit doe je met Multifold en C-fold gevouwen handdoekjes. In deze handdoekjes dispensers kun je veel gevouwen doekjes opbergen. Deze dispenser van Euro Products wordt veel gebruikt door sportmasseurs, fysiotherapeuten en artsen. Met deze gevouwen handdoekjes kan de patiënt eenvoudig handen afdrogen.

Bij sommige handdoekjes dispensers is het niet nodig om met je handen de dispenser aan te raken. Zo voorkom je de kans op kruisbesmetting. Deze gevouwen doekjes zijn efficiënt opgevouwen zodat er geen onnodig verbruik ontstaat. Deze dispensers van Euro Products hebben een klein formaat, daarom is hij gemakkelijk aan de muur te hangen en neemt hij niet veel ruimte in.

Ook biedt Euro Products universele dispensers voor poetspapier aan. Dit zijn uitermate solide en praktische dispensers. Deze dispenser van Euro Products is universeel en daardoor snel en makkelijk te verwisselen met het midi poetspapier. We bieden de dispenser voor poetspapier aan voor mini en midi poetspapier. Daarnaast zijn er ook poetsrollen van Euro Products.

Euro Products zeepdispenser

De classic zeepdispenser van Euro Products voldoet aan de hoge hygiëne eisen. Met deze zeepdispenser van Euro Products is snel en eenvoudig schoon te maken. De classic zeepdispenser is gemakkelijk te bevestigen door de korte bedieningsbeugel. Deze dispenser heeft een RVS behuizing met een zeep inhoud van 1 liter. Je kunt gemakkelijk de dosering van de zeepdispenser instellen, zodat je altijd genoeg zeep krijgt.

Deze handige zeepdispenser van Euro Products wordt geleverd met een lege navulflacon. Veel fysiotherapeuten maken gebruik van deze zeepdispenser van Euro Products in hun praktijk. Zo kunnen zij hun patiënten goed en hygiënisch behandelen. De geparfumeerde handzeep van Euro Products die we aanbieden van 1 liter is speciaal ontwikkeld voor de zeepdispenser van Euro Products. Toch is deze handzeep en de flacon universeel, dus ook te gebruiken in zeepdispensers van andere merken. De handzeep van Euro Products is voorzien van een ECO keurmerk en dus minder milieubelastend.

Euro Products schoonmaakmiddelen

De reinigingsmiddelen van Euro Products zijn zeer geschikt voor het reinigen van oppervlaktes in de professionele praktijk, zoals behandelbanken en massagetafels. Deze multi cleaners kun je aanbrengen en vervolgens met water of een natte doek afnemen. De reinigingsmiddelen van het merk Euro Products zijn ideaal voor de dagelijkse hygiëne en voor het reinigen van diverse oppervlaktes in je praktijk. Behandelapparaten en middelen die je in de massage- of behandelpraktijk gebruikt moeten goed onderhouden en ontvet worden. Euro Products heeft hier ideale reinigingsmiddellen voor.

De cleaners van Euro Products zijn zeer duurzaam door de lage verbruiksintensiteit. Je hebt dus maar weinig van deze cleaner nodig om je gehele praktijk te reinigen en schoon te houden. Deze multicleaner is hier het ideale product voor. Bekijk ook ons gehele assortiment met diverse producten voor de hygiëne van je praktijkinrichting.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+