• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17483
0 Winkelwagen
0
Euro Products
Selectie verfijnen
Lengte papierrol
 1. 100 meter (6)
 2. 150 meter (6)
Prijs
€ 0 € 80 € 0 tot € 80

Euro Products

Euro Products is één van de belangrijkste leveranciers op het gebied van hygiëne producten. Zij hebben een breed assortiment aan hoogwaardige hygiëneproducten, zoals toilet- en onderzoekbankpapier, zeepdispensers, absorptiematerialen en poetslappen. Euro Products staat bekend om hoogwaardige en betrouwbare producten. Ze zijn al jarenlang een toonaangevende organisatie op het gebied van hygiëne. Daarom verkoopt MediPreventie deze producten ook graag. Hieronder zie je alle hygiëneproducten en onderzoekbankpapier van Euro Products. Bekijk ons volledige assortiment in de categorie praktijkinrichting.

1 - 16 van 24 producten

Sorteer op:
aanbieding 33
Duo toiletrolhouderDuo toiletrolhouder

Normale prijs: € 29,99

Aanbiedingsprijs: € 19,99

Levertijd langer dan 1 week
 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

Onderzoekbankpapier 1-laags 50cm x 150mOnderzoekbankpapier 1-laags 50cm x 150m
€ 13,99
Levertijd langer dan 1 week

1 - 16 van 24 producten

Sorteer op:

euro-products

Voordelen Euro Products

Het Euro Products onderzoekbankpapier verkopen we in diverse afmetingen. Bovendien bieden we het Euro Products onderzoekbankpapier aan in enkel- en dubbellaags. Het Euro Products onderzoekbankpapier is gemaakt van cellulose of wit gerecycled papier. Dit onderzoekbankpapier is universeel toepasbaar en heeft een professionele kwaliteit. Deze hoogwaardige hygiëneproducten zijn erg comfortabel en zeer functioneel in gebruik. Bekijk ook ons ruime assortiment massageproducten en fysio hulpmiddelen.

De universele toepasbaarheid en de professionele kwaliteit van Euro Products, heeft MediPreventie ervan overtuigd deze prachtige producten aan te bieden. Deze hoogwaardige hygiëneproducten vullen ons assortiment goed aan. Doordat we deze producten aanbieden kunnen we een uitgebreid totaalpakket aanbieden voor jouw massage- of behandelpraktijk. Deze massage hulpmiddelen dragen bij aan de professionele uitstraling van je behandelpraktijk. Hiermee laat je zien dat je klant op nummer één staat.

 • Hoogwaardige hygiëneproducten
 • Professionele kwaliteit onderzoekbankpapier
 • Universeel toepasbare Euro Products hygiënepapier
 • Euro Products dispenser

  We bieden verschillende soorten dispensers aan. Deze dispensers zorgen voor een schone en dagelijkse hygiëne van je praktijk of huis. De handdoekjes dispenser is bijvoorbeeld snel en gemakkelijk bij te vullen. Dit doe je met de Multifold en C-fold gevouwen handdoekjes. In deze handdoekjes dispensers kun je veel gevouwen doekjes opbergen. Deze dispenser wordt veel gebruikt door sportmasseurs, fysiotherapeuten en artsen. Met deze gevouwen handdoekjes kan de patiënt eenvoudig handen afdrogen.

  Bij sommige handdoekjes dispensers is het niet nodig om met je handen de dispenser aan te raken. Zo voorkom je de kans op kruisbesmetting. Deze gevouwen doekjes zijn efficiënt opgevouwen zodat er geen onnodig verbruik ontstaat. Deze dispensers hebben een klein formaat, daarom is hij gemakkelijk aan de muur te hangen en neemt hij niet veel ruimte in.

  Ook biedt Euro Products universele dispensers voor poetspapier aan. Dit zijn uitermate solide en praktische dispensers. Deze dispenser is universeel en daardoor snel en makkelijk te verwisselen met het midi poetspapier. We bieden de dispenser voor poetspapier aan voor mini en midi poetspapier. Daarnaast zijn er ook poetsrollen van Euro Products.

  Euro Products zeepdispenser

  Het eerste dat opvalt in een badkamer of in je praktijk zijn die mooie zeepdispensers. Bij ons heb je de mogelijkheid om ook van die mooie zeepdispensers te kopen en in je eigen badkamer of praktijk te plaatsen. Deze zeepdispensers zijn gemaakt van plastic of van chroom en zien er zeer stijlvol uit. Deze dispensers laten het uiterlijk en de sfeer van je badkamer of praktijk toenemen. Je hoeft dan niet meer gebruik te maken van een blokje zeep of zeepflacons die je wasbak laten plakken of lekken. Door een zeepdispenser te gebruiken hoef je de wasbak niet elke keer schoon te maken. Met deze zeepdispensers wordt je voorzien van gebruiksgemak.

  De classic zeepdispenser van Euro Products voldoet aan de hoge hygiëne eisen. Met deze zeepdispenser is snel en eenvoudig schoon te maken. De classic zeepdispenser is gemakkelijk te bevestigen door de korte bedieningsbeugel. Deze dispenser heeft een RVS behuizing met een zeep inhoud van 1 liter. Je kunt gemakkelijk de dosering van de zeepdispenser instellen, zodat je altijd genoeg zeep krijgt.

  Deze handige zeepdispenser wordt geleverd met een lege navulflacon. Veel fysiotherapeuten maken gebruik van deze zeepdispenser in hun praktijk. Zo kunnen zij hun patiënten goed en hygiënisch behandelen. De geparfumeerde handzeep die we aanbieden van 1 liter is speciaal ontwikkeld voor de zeepdispenser van Euro Products. Toch is deze handzeep en de flacon universeel, dus ook te gebruiken in zeepdispensers van andere merken. De handzeep is voorzien van een ECO keurmerk en dus minder milieubelastend.

  Euro Products schoonmaakmiddelen

  De reinigingsmiddelen van Euro Products zijn zeer geschikt voor het reinigen van oppervlaktes in de professionele praktijk, zoals behandelbanken en massagetafels. Deze multi cleaners kun je aanbrengen en vervolgens met water of een natte doek afnemen. De reinigingsmiddelen zijn ideaal voor de dagelijkse hygiëne en voor het reinigen van diverse oppervlaktes in je praktijk. Behandelapparaten en middelen die je in de massage- of behandelpraktijk gebruikt moeten goed onderhouden en ontvet worden.

  De cleaners zijn zeer duurzaam door de lage verbruiksintensiteit. Je hebt dus maar weinig van deze cleaner nodig om je gehele praktijk te reinigen en schoon te houden. Deze multicleaner is hier het ideale product voor. Bekijk ook ons gehele assortiment met diverse producten voor de hygiëne van je praktijkinrichting. Het regelmatig schoon maken van je praktijk is dan ook van groot belang. Dit kun je zelf doen of door een schoonmaakbedrijf laten uitvoeren.

  Als je de schoonmaak voor je eigen rekening neemt is het leggen van een goede basis schoonmaakmiddelen van groot belang. Alleen dan kun je het beste resultaat boeken. We bieden een verscheidenheid aan van schoonmaakmiddelen die ideaal zijn voor deze goede basis. We hebben een uitgebreid assortiment waaruit je kunt kiezen. Er zit een groot verschil tussen standaard reinigingsmiddelen en specifieke middelen om vloeren schoon te maken. Dit kun je dan niet gebruiken voor het schoonmaken van sanitair, de ingrediënten in het middel zijn op het doel afgestemd.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+