• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie info@medipreventie.nl +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Kniekussen
Selectie verfijnen
Materiaal
  1. Traagschuim - meer comfort (2)
  2. Comfort korrels (2)
Merk
  1. Fico (2)
  2. Harley (1)
  3. MediPreventie (2)
Prijs
€ 0 € 35 € 0 tot € 35

Kniekussen

Kniekussen voor een zo goed mogelijke en ergonomische ondersteuning van je knieën en benen. Kniekussens voorkomen dat de knieën op elkaar drukken waardoor de druk op je kniegewrichten vermindert. Met bedhulpmiddelen en een kniekussen kun je comfortabel liggen en slapen. Kniekussens corrigeren de houding van je knieën ten opzichte van je onderrug en bekken. Bekijk ons volledige assortiment ook voor andere fysio hulpmiddelen.

5 product(en)

Sorteer op:
aanbieding 33
Kniekussen beenkussenKniekussen beenkussen

Normale prijs: € 14,99

Aanbiedingsprijs: € 9,99

aanbieding 31
Knie kussen met bandKnie kussen met band

Normale prijs: € 15,99

Aanbiedingsprijs: € 10,99

aanbieding 10
Abductiekussen kussen voor tussen de benen en knieënAbductiekussen kussen voor tussen de benen en knieën

Normale prijs: € 19,90

Aanbiedingsprijs: € 17,90

5 product(en)

Sorteer op:

Knie kussen

Met een knie kussen neem je automatisch een goede slaaphouding aan. Wanneer je telkens van houding verandert tijdens het slapen kan dat je nachtrust onderbreken. Een kniekussen kan je helpen waardoor je een juiste en constante slaaphouding aanneemt. Op die manier kun je met het knie kussen weer genieten van een goede nachtrust. Verschillende fysiotherapeuten en artsen raden je aan kniekussens te gebruiken.

Kniekussens

Kniekussens worden voornamelijk gebruikt door mensen met knieklachten, heupklachten, rugpijn, reumatische klachten en ook slaapklachten. Een kniekussen is ook uitermate geschikt om te gebruiken na een operatie aan de knieën, heupen of andere operatie aan de benen. Dankzij een kniekussen kan de pijn aan de benen, onderrug, knieën of heupen verminderen.

Kussen tussen knieën

Wanneer je geopereerd bent aan de knieën, heupen, benen of rug kan het zo zijn dat je benen niet te veel op elkaar gedrukt mogen worden of dat ze in dezelfde positie moeten blijven liggen. Door gebruik te maken van een kussen tussen de knieën kun je weer comfortabel liggen en slapen. Met behulp van een knie kussen kun je je benen en jezelf optimale rust bieden. Kniekussens bevorderen tegelijkertijd een ergonomische en correcte houding van je benen ten opzichte van je rug en wervelkolom.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+