• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie info@medipreventie.nl +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Kniekussen
Selectie verfijnen
Materiaal
  1. Traagschuim - meer comfort (2)
  2. Comfort korrels (2)
Kleur
  1. Blauw (3)
Merk
  1. Fico (5)
  2. Harley (1)
  3. MediPreventie (2)
Prijs
€ 0 € 55 € 0 tot € 55

Kniekussen

Deze kniekussens en beenkussens zorgen voor een goede ergonomische ondersteuning van je knieën en benen. De kniekussens en beenkussens van MediPreventie, Fico, Sissel en Harley helpen druk op de knieën te voorkomen. Ze zorgen ervoor dat je knieën bijeen blijven waardoor de druk op je kniegewrichten wordt verminderd. Met bedhulpmiddelen en een kniekussen kun je comfortabel liggen en slapen. Kniekussens corrigeren de houding van je knieën ten opzichte van je onderrug en bekken. Bekijk ons volledige assortiment ook voor andere fysio hulpmiddelen. Met een knie kussen neem je automatisch een goede slaaphouding aan. Wanneer je telkens van houding verandert tijdens het slapen kan dat je nachtrust onderbreken. Een kniekussen kan je helpen waardoor je een juiste en constante slaaphouding aanneemt. Op die manier kun je met het knie kussen weer genieten van een goede nachtrust. Verschillende fysiotherapeuten en artsen raden je aan kniekussens te gebruiken.

8 product(en)

Sorteer op:

8 product(en)

Sorteer op:

kniekussen

Kniekussen voor in bed

Heb jij wel eens last van kniepijn in de nacht en wil je daarvoor een kniekussen kopen? Dan zijn deze artikelen perfect voor jou. Veel mensen in Nederland hebben last van nachtelijke kniepijnen. Deze pijn is zo doordringend en vervelend dat ze vaak slecht slapen, of simpelweg geen oog dicht kunnen doen. Niet alleen is dit op zichzelf al vervelend, door een gebrek aan slaap heeft je lichaam ook minder de tijd om zichzelf goed te herstellen. Een kniekussen voor in bed kan hiervoor de oplossing bieden. Bijna alle mensen die kniekussens kopen ervaren een aanzienlijke verlichting van de kniepijn, of hebben totaal geen last meer van kniepijn.

Ergonomisch kniekussen

Voordat mensen kniekussens kopen, raden we ze aan om eerst naar de exacte oorzaken van de kniepijn te kijken. Niet alleen geeft dit een goede zelfreflectie over hoe de pijn tot stand kan komen, ook maakt het mensen duidelijk hoe ze een kniekussen voor in bed moeten gebruiken. Het grootste deel van de mensen die hier last van hebben, slapen op hun zij. In deze houding rust het ene been op het andere, en raken knieën elkaar of het andere been. Dit zorgt niet alleen voor wrijving op het gewricht, maar legt het lichaam ook in een verkeerde houding.

Het is juist een verkeerde houding die zorgt voor langdurige en aanhoudende pijn. Kniekussens bieden hiervoor de oplossing. Een kniekussen voor in bed heeft een specifieke vorm om de knieën optimaal te ondersteunen, en om er voor te zorgen dat het niet te makkelijk wegvalt tijdens het slapen. Hierdoor zullen jouw knieën niet alleen minder of niet op elkander rusten, ook zal jouw lichaam de juiste lighouding aannemen. Kniekussens zorgen daarom voor een tweevoudige pijnverlichting.

Kniekussen bed

Het traagschuim zorgt ervoor dat het kniekussen jouw lichaamsvorm aanneemt om de perfecte ondersteuning te bieden. Traagschuim werkt dus als een soort mal en is druk verlagend en zorgt ervoor dat je comfortabeler ligt dan een gebruikelijk kussen. Ook beschikt traagschuim over het algemeen over een ventilerend vermogen waardoor het kussen niet gaat irriteren in de nacht door bijvoorbeeld zweet. Wist je dat veel mensen die last hebben van kniepijn het effect van een kniekussen onderbewust toepassen? Zo liggen ze vaak met één been onder en één been boven de deken, waardoor de dekens werken als geïmproviseerde kniekussens. Natuurlijk is dit niet zo effectief als een ergonomisch kniekussen, gezien deze speciaal gevormd zijn voor gebruiksgemak en comfort.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+