• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17927
0 Winkelwagen
0
Kniekussen
Selectie verfijnen
Materiaal
 1. Traagschuim - meer comfort (2)
 2. Comfort korrels (3)
Kleur
 1. Lichtblauw (3)
Merk
 1. Fico (6)
 2. Harley kussen (1)
 3. MediPreventie (2)
Prijs
€ 0 € 85 € 0 tot € 85

Kniekussen

Deze kniekussens en beenkussens zorgen voor een goede ergonomische ondersteuning van je knieën en benen. Een kniekussen of beenkussen van MediPreventie, Fico, Sissel en Harley helpt om druk op de knieën te voorkomen. Een knie kussen zorgt ervoor dat je knieën bijeen blijven waardoor de druk op je kniegewrichten wordt verminderd. Met bedhulpmiddelen en een kniekussen kun je comfortabel liggen en slapen. Kniekussens corrigeren de houding van je knieën ten opzichte van je onderrug en bekken.

9 product(en)

Sorteer op:
aanbieding 26
Kniekussen beenkussenKniekussen beenkussen

Normale prijs: € 22,99

Aanbiedingsprijs: € 16,99

aanbieding 18
Knie kussen met bandKnie kussen met band

Normale prijs: € 21,99

Aanbiedingsprijs: € 17,99

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

9 product(en)

Sorteer op:

kniekussen

Kniekussen voor in bed

Heb jij wel eens last van kniepijn in de nacht en wil je daarvoor een kniekussen kopen? Dan zijn deze artikelen perfect voor jou. Veel mensen in Nederland hebben last van nachtelijke kniepijnen. Deze pijn is zo doordringend en vervelend dat ze vaak slecht slapen, of simpelweg geen oog dicht kunnen doen. Niet alleen is dit op zichzelf al vervelend, door een gebrek aan slaap heeft je lichaam ook minder de tijd om zichzelf goed te herstellen. Een kniekussen voor in bed kan hiervoor de oplossing bieden. Bijna alle mensen die kniekussens kopen ervaren een aanzienlijke verlichting van de kniepijn, of hebben totaal geen last meer van kniepijn.

Ergonomisch kniekussen

Voordat mensen kniekussens kopen, raden we ze aan om eerst naar de exacte oorzaken van de kniepijn te kijken. Niet alleen geeft dit een goede zelfreflectie over hoe de pijn tot stand kan komen, ook maakt het mensen duidelijk hoe ze een kniekussen voor in bed moeten gebruiken. Het grootste deel van de mensen die hier last van hebben, slapen op hun zij. In deze houding rust het ene been op het andere, en raken knieën elkaar of het andere been. Dit zorgt niet alleen voor wrijving op het gewricht, maar legt het lichaam ook in een verkeerde houding.

Het is juist een verkeerde houding die zorgt voor langdurige en aanhoudende pijn. Kniekussens bieden hiervoor de oplossing. Een kniekussen voor in bed heeft een specifieke vorm om de knieën optimaal te ondersteunen, en om er voor te zorgen dat het niet te makkelijk wegvalt tijdens het slapen. Hierdoor zullen jouw knieën niet alleen minder of niet op elkander rusten, ook zal jouw lichaam de juiste lighouding aannemen. Kniekussens zorgen daarom voor een tweevoudige pijnverlichting.

Kniekussen bed

Het traagschuim zorgt ervoor dat het kniekussen jouw lichaamsvorm aanneemt om de perfecte ondersteuning te bieden. Traagschuim werkt dus als een soort mal en is druk verlagend en zorgt ervoor dat je comfortabeler ligt dan een gebruikelijk kussen. Ook beschikt traagschuim over het algemeen over een ventilerend vermogen waardoor het kussen niet gaat irriteren in de nacht door bijvoorbeeld zweet. Wist je dat veel mensen die last hebben van kniepijn het effect van een kniekussen onderbewust toepassen? Zo liggen ze vaak met één been onder en één been boven de deken, waardoor de dekens werken als geïmproviseerde kniekussens. Natuurlijk is dit niet zo effectief als een ergonomisch kniekussen, gezien deze speciaal gevormd zijn voor gebruiksgemak en comfort.

Veelgestelde vragen

Wat is een orthopedisch kniekussen?

Een orthopedisch kniekussen is een kussen voor tussen of onder de knieën. Een kniekussen zorgt voor een goede ergonomische ondersteuning van je knieën en benen. De speciale vorm van een orthopedisch kniekussen zorgt ervoor dat je lichaam in een goede houding komt te zitten of te liggen. Een goed kniekussen geeft je een optimale ondersteuning en zorgt voor een natuurlijke stand en goede houding van je knieën, benen, heupen en rug. Hierdoor kun je weer ergonomisch verantwoord en comfortabel liggen of zitten. En voorkom of verminder je verschillende pijnklachten zoals rugklachten en knieklachten. Een kniekussen is perfect om thuis op de bank of in bed te gebruiken voor extra ondersteuning, is zeer comfortabel en zorgt in bed voor een gezonde en goede nachtrust.

Voordelen slapen met kussen tussen knieën

Veel mensen die last hebben van pijnklachten zoals knieklachten en rugpijn hebben het idee van een orthopedisch kniekussen voor in bed waarschijnlijk zelf al iedere nacht gebruikt. Door een kussen of deken tussen je knieën te plaatsen tijdens het slapen wordt je lighouding beter, heb je minder pijnklachten en verminder je stress in het lichaam. Echter is dit niet altijd even efficiënt en daardoor blijven de klachten vaak. Normale kussens zijn onhandig en een deken vaak te groot. Juist hiervoor zijn orthopedische kniekussens gemaakt. Dankzij het speciale ontwerp kan het orthopedisch kniekussen voor in bed het lichaam optimaal ondersteunen. Slapen met een knie kussen tussen knieën zorgt voor een goede en gezonde nachtrust.

Hoe werkt een orthopedisch kniekussen?

Als je op je zij ligt in bed, zet je vaak druk op je knieën. Dit gebeurt wanneer de knie de matras raakt, maar vooral wanneer knieën op elkaar rusten. Pijn in knieën, benen, heupen of rug is dan het gevolg. Dit kan komen doordat dergelijke klachten overdag al aanwezig waren of door een verkeerde slaaphouding. Heb jij last van één van deze klachten? Dan zijn orthopedische kniekussens een goede oplossing voor jou. Wanneer je met een kniekussen slaapt, zorgt het kussen tussen knieën er namelijk voor dat jouw lichaam altijd de juiste slaaphouding aanneemt, zelfs als je op je zij ligt. Een ergonomisch kniekussen corrigeert de houding van je knieën en benen ten opzichte van je onderrug, bekken en heupen. Een goed knie kussen zorgt ervoor dat je knieën bijeen blijven waardoor de druk op je kniegewrichten wordt verminderd. Gebruik een knie kussen om comfortabel te liggen en slapen.

Waarom een orthopedisch kniekussen kopen bij MediPreventie?

Onze orthopedische knie kussens bieden een goede ondersteuning en zijn van uitstekende kwaliteit waardoor je er lang plezier van hebt. Je kunt kiezen uit een uitgebreid en compleet assortiment kniekussens waarmee je comfortabel kunt liggen en slapen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor verschillende ergonomische kussens zoals een rugkussen, wigkussen of orthopedisch kussen voor in bed. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis!

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+