• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 11924
0 Winkelwagen
0
Type Braces
  1. RugbraceRugbrace
  2. BekkenbandBekkenband
  3. ElleboogbraceElleboogbrace
  4. PolsbracePolsbrace
  5. KniebraceKniebrace
  6. EnkelbraceEnkelbrace
Enkelbrace
Selectie verfijnen
Prijs
€ 0 € 60 € 0 tot € 60

Enkelbrace

Een enkelbrace of enkelbandage geeft een goede ondersteuning aan de enkel en dient ter preventie of behandelingen van enkelblessures of letsels. Enkelbraces worden vaak gebruikt bij bandletsels boven aan de enkel, artrose, artritis, gewrichtsoedeem en overprikkelingen. Ook helpt een enkelbrace de proprioceptie te verbeteren. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor diverse geschikte braces

3 product(en)

Sorteer op:

3 product(en)

Sorteer op:

Brace enkel

Een enkel brace zorgt voor een sneller herstel en voorkomt nieuwe blessures. Een brace enkel biedt namelijk verlichting en ondersteuning, terwijl u herstelt van een blessure. Er zijn veel verschillende sporten waarbij u uw enkel belast. Dat kan resulteren in enkelblessures. Een brace enkel verlicht uw klachten en ondersteunt het enkelgewricht en de enkelbanden. Zo verkleint u ook de kans op het terugkeren van enkelblessures. Alle enkelbraces zijn gemaakt van zacht en elastisch materiaal. Hierdoor ontstaat er een aangenaam gevoel op de huid.

Enkelbandage

Alle enkelbandages in ons assortiment zijn voorzien van een comfortabele pasvorm, waardoor de compressiedruk aan de randen van de enkelbandage vermindert. De mate van ondersteuning kan verschillen per enkelbandage. Bij MediPreventie zijn de enkelbandages ingedeeld op drie niveaus. Dat zijn Laag, Gemiddeld en Hoog. Ook zijn er verschillende enkelbandages beschikbaar waarbij u de ondersteuning kunt verstellen. Met een enkelbandage kunt u tevens de kniebanden uitstekend trainen en sterker maken.

Enkelbrace kopen

Bij MediPreventie kunt u gemakkelijk en snel een enkelbrace kopen, of andere producten aanschaffen. De enkelbraces zijn te bestellen in diverse aantallen en soorten. Zo zijn de enkelbandages in verschillende maten en ondersteuningsniveaus te verkrijgen. Wij bieden u de enkelbraces aan van diverse bekende fysio merken. Zo vindt u onder andere Lohmann & Rauscher terug in ons brede assortiment. Bekijk ook ons assortiment voor andere geschikte hulpmiddelen en fysio materialen om de dag beter door te komen.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+