• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17483
0 Winkelwagen
0
Acupunctuurnaalden
Selectie verfijnen
Diameter en naaldlengte (in mm)
 1. 0,16 x 30 mm (1)
 2. 0,20 x 30 mm (1)
 3. 0,25 x 30 mm (1)
 4. 0,30 x 30 mm (1)
 5. 0,25 x 40 mm (1)
 6. 0,30 x 40 mm (1)
 7. 0,20 x 50 mm (1)
 8. 0,30 x 50 mm (1)
 9. 0,30 x 60 mm (1)
Merk
 1. Seirin (9)
 2. Erler-Zimmer (1)
Prijs
€ 0 € 20 € 0 tot € 20

Acupunctuurnaalden

Acupunctuurnaalden in verschillende naaldlengtes en diameters. De diverse acupunctuurnaalden zijn verkrijgbaar met en zonder siliconen coating. Daarnaast zijn de acupunctuurnaalden beschikbaar met koperen of plastic greep. Onze acupunctuur naalden zijn kwalitatief hoogwaardig en hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk ons uitgebreide assortimen massage artikelen zoals een hoeslaken massagetafel.

10 product(en)

Sorteer op:

10 product(en)

Sorteer op:

acupunctuurnaalden

Acupunctuurnaalden behandeling

Een acupunctuurbehandeling heeft een preventieve werking. Een behandeling heeft een positieve invloed op de geest van de mens en de energiestroom. Een behandeling met acupunctuurnaalden vergroot de natuurlijke weerstand, verhoogt de pijngrens en stimuleert je energie. Veel mensen hebben vaak fysieke pijntjes of klachten. Acupunctuur kan daar veel bij helpen. Ook wanneer het niet duidelijk is waardoor je klachten komen en je je gewoon niet fit voelt kan deze behandeling helpen. De patiënten voelen zich na een acupunctuurbehandeling veel beter en beschikkende over meer energie.

Hoe gaat nou zo'n behandeling in zijn werking? Allereerst vindt er een uitgebreid onderzoek plaats naar je lichaamsvorm, de aanslag en de kleur van je tong, de kleur van je gezicht, de kwaliteit en het ritme van je pols. Deze factoren maken een uiteindelijke diagnose en het opstellen van een behandelingsplan mogelijk. Een behandelproces bestaat meestal uit 5 of 11 behandelingen, gespreid over een periode van een aantal maanden.

Tijdens een behandeling worden gemiddeld tussen de 5 en 20 extra fijne acupunctuurnaalden geplaatst. Deze worden op de juiste plaats geprikt om zo je klachten te behandelen. De naalden worden zachtjes bewogen wanneer de naalden op hun juiste plaats zitten. Dit is niet pijnlijk en geeft een licht tintelend gevoel. Dat is het bewijs dat ze op de juiste zitten. De acupuncturist zal de naalden nu zachtjes bewegen. De naalden blijven zo vijftien tot dertig minuten zitten.

Wereldwijd hebben miljoenen mensen al de voordelen van een acupunctuurnaalden behandeling ervaren. Men ervaart vooral verbetering en genezing bij klachten als: hoofdpijn en migraine, (chronische) vermoeidheid, (lage) rugpijn, reuma, artrose, en spier- en gewrichtspijn.

Er zijn een aantal punten waarbij je geen gebruik mag maken van een acupunctuurnaalden behandeling. Gebruik geen alcohol of drugs vooraf aan de behandeling. Daarnaast is het belangrijk om wat gegeten te hebben voor de behandeling. Je kunt je namelijk licht in je hoofd voelen na een behandeling. Wanneer je ziek bent of de griep hebt, is het belangrijk om te overleggen met een arts of het verstandig is om een behandeling te nemen. Voor vrouwen geldt dat tijdens de menstruatie of gedurende een zwangerschap bepaalde acupunctuurpunten niet gebruikt mogen worden. Meld dit dus aan de acupuncturist! Bovendien is het belangrijk voor de acupuncturist om te weten of je medicijnen gebruikt en waarvoor.

Soorten acupunctuur naalden kopen

De bekendste vorm van acupunctuur is de behandeling met dunne acupunctuurnaalden. Bij acupunctuur naalden kopen moet je letten op de soort naald. Het is het beste om een droge naald te gebruiken. Deze naald bevat geen medicijnen. Wanneer je acupunctuur naalden bestellen wilt, moet je ook kijken naar de verschillende afmetingen. Zo zijn de Serein naalden verkrijgbaar in 5 verschillende breedtes en 5 verschillende lengtes. Lees daarom eerst goed de productomschrijving, wanneer je acupunctuur naalden kopen wilt.

Bij ons kun je acupuntuur naalden kopen en dry needling naalden. Wij hebben de Seirin J-type en B-type dry needling naalden te koop. Het verschil tussen Seirin J-type en Seirin B-type naalden is dat er bij de J-type een insteekbuis zit die de naald begeleidt bij het aanbrengen en bij de Seirin B-type naalden niet. Bij ons kun je de beste kwaliteit dry-needling naalden en acupunctuur naalden bestellen en dat tegen de meest gunstige prijzen met een interessante volume korting.

Wij zijn een massage groothandel met een uitgebreid aanbod. Bij ons kun je de beste dry needling naalden en acupunctuur naalden kopen die specifiek gericht zijn op het toepassen van triggerpoint dry needling behandeling. Voor vragen over onze acupunctuurnaalden, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste massage artikelen.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+