• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17483
0 Winkelwagen
0
Type Trainingsmateriaal
 1. TrainingshoedjesTrainingshoedjes
 2. Pionnen voetbalPionnen voetbal
 3. SpeedladderSpeedladder
 4. Agility materiaalAgility materiaal
Pionnen voetbal
Selectie verfijnen
Kleur
 1. Geel (5)
 2. Rood (6)
 3. Groen (5)
 4. Blauw (5)
 5. Zwart (1)
 6. Roze (1)
 7. Oranje (1)
 8. Wit (1)
Merk
 1. Cawila (14)
Prijs
€ 0 € 49 € 0 tot € 49

Pionnen voetbal

Pionnen voetbal worden bij verschillende sporten gebruikt om oefeningen of veldjes uit te zetten voor een training. Het voordeel van pionnen voetbal ten opzichte van voetbal hoedjes is dat pionnen vaak hoger zijn en daardoor beter zichtbaar. Pionnen voetbal zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en goed te combineren met ander trainingsmateriaal. Voetbal pionnen zijn geschikt voor diverse sporten zoals voetbal, hockey en tennis.

14 product(en)

Sorteer op:
Pion Cawila Medium 10 stuks RoodPion Cawila Medium 10 stuks Rood
€ 18,90
Levertijd langer dan 1 week
 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

Pion Cawila Medium 10 stuks BlauwPion Cawila Medium 10 stuks Blauw
€ 18,90
Levertijd langer dan 1 week
Pion Cawila Medium 10 stuks GroenPion Cawila Medium 10 stuks Groen
€ 18,90
Levertijd langer dan 1 week
 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

Pion Cawila Medium 10 stuks GeelPion Cawila Medium 10 stuks Geel
€ 18,90
Levertijd langer dan 1 week
Pion Cawila Groot 10 stuks GeelPion Cawila Groot 10 stuks Geel
€ 48,90
Levertijd langer dan 1 week
Pion Cawila Groot 10 stuks GroenPion Cawila Groot 10 stuks Groen
€ 48,90
Levertijd langer dan 1 week
Pion Cawila Groot 10 stuks BlauwPion Cawila Groot 10 stuks Blauw
€ 48,90
Levertijd langer dan 1 week
Pion Cawila Groot 10 stuks RoodPion Cawila Groot 10 stuks Rood
€ 48,90
Levertijd langer dan 1 week

14 product(en)

Sorteer op:

pionnen-voetbal

Pionnen voor gymnastiek

Gymnastiek kun je zowel doen op school of als sport naast school. Gymnastiek wordt gegeven in zalen of buiten. Gymnastiek kan zowel op school (basischool/middelbare school) gegeven worden als op een sportschool. Een bekend spelletje tijdens gymnastiek is apenkooien. Apenkooien is een spel dat vaak bij gymnastiek op school gespeeld wordt. Wist je dat het meest gebruikte sportmateriaal tijdens dit spel, trainings pionnen zijn? Apenkooi is ene soort tikkertje, maar dan zonder de vloer te raken. Meestal wordt het gespeeld in de gymzaal. De zaal staat vol met kasten, bokken, banken, touwen, voetbal pionnen, hoepels, etc. Het is de bedoeling om iedereen te tikken. Als je getikt bent moet je het veld uit. De moeilijkheid zit in het feit dat je de grond niet mag raken. Er zijn verschillende variaties. Bijvoorbeeld 1 tikker, een team van tikkers, tikken met een bal, etc. Zonder hoepels en pionnen voetbal kun je eigenlijk lastig een parcours uitzetten. Aan de hand van trainings pionnen laat je zien waar de spelers niet langs mogen gaan of juist wel.

Afbakenpionnen

Onze afbakenpionnen, beter bekend als trainings pionnen, zijn ideaal trainingsmateriaal om een speelterrein mee af te bakenen, het afscheiden van verschillende activiteiten of hindernissen te plaatsen. De multifunctionele voetbal pionnen zijn voorzien van gaten voor bijvoorbeeld stokken of trainingsstangen. In de bovenkant zitten uitsparingen voor het bevestigen van bijvoorbeeld hoepels.

Wij zijn een groothandel gericht op het leveren van alle soorten sportartikelen en fysiomaterialen. Wij leveren diverse sport- en trainingsmaterialen tegen zeer scherpe prijzen, zowel in Nederland als in België. Sportartikelen en sportverzorging wordt veel aangeschaft bij ons door verschillende verenigingen, fysiotherapeuten, scholen, clubs en revalidatiecentra.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik pionnen voetbal voor gebruiken?

Pionnen voetbal zijn een soort trainingsmateriaal waarmee je makkelijk oefeningen, veldjes of een parcours kunt uitzetten om zo je training goed te organiseren. Pionnen voetbal zijn zeer geschikt voor diverse trainingen en sporten. Trainings pionnen worden vaak bij voetbaltrainingen gebruikt en vandaar dat ze ook wel voetbal pionnen worden genoemd. Trainings pionnen zijn perfect voor voetbal, hockey, tennis, handbal, korfbal, basketbal en nog véél meer sporten! Pionnen voetbal zijn geschikt voor beginnende en gevorderde sporters. Voor professionals zoals trainers van sportverenigingen, personal trainers, fysiotherapeuten maar natuurlijk ook voor consumenten. Pionnen voetbal kunnen overal gebruikt worden: buiten en binnen, op het sportveld, in de sporthal, in de tuin, in het park of op straat. Voetbal pionnen zijn geschikt voor diverse ondergronden zoals gras, gravel en kunstgras.

Hoe kies ik geschikte trainings pionnen?

Wil je graag de voor jou beste trainings pionnen kopen? Dan is het natuurlijk wel belangrijk om geschikte trainings pionnen te kiezen. Trainings pionnen die passen bij jou, jouw team en het doel waarvoor je de pionnen wilt gebruiken. Er zijn diverse soorten en maten trainings pionnen waardoor het misschien lastig is om de juiste keuze te maken bij het kopen van voetbal pionnen. Bij het kiezen van de voor jou beste trainings pionnen is het belangrijk dat je goed nadenkt over de volgende vragen. Hoeveel en welke kleuren trainings pionnen heb ik nodig? Afhankelijk van het niveau van de sporters en het doel van de trainingen kun je het juiste aantal en kleuren trainings pionnen kiezen. Als je aan een grotere groep sporters training geeft dan heb je meer trainings pionnen nodig. Overweeg dan om voor een complete set trainings pionnen te kiezen die je na gebruik handig kunt opbergen door de pionnen in elkaar te schuiven. Als je verschillende oefeningen, looppatronen of speelvelden wilt markeren dan is het vaak handig om te kiezen voor verschillende kleuren trainings pionnen. Afhankelijk van de kleur van de ondergrond kun je kiezen voor een contrasterende kleur trainings pionnen zodat ze nog beter opvallen. Welk formaat en soort trainings pionnen? Je kunt kiezen uit een Medium en Groot formaat trainings pionnen afhankelijk van de ruimte of het veld waar je de voetbal pionnen gaat gebruiken. Naast standaard trainings pionnen zijn er ook multifunctionele voetbal pionnen. Dit zijn trainings pionnen met speciale gaten in de pionnen en waar stangen in geplaatst kunnen worden zodat je de voetbal pionnen kunt gebruiken voor een veelzijdige agility training met hoogteverschillen.

Waarom pionnen voetbal kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment van de beste pionnen voetbal en leveren zeer snel. Bij MediPreventie pionnen voetbal kopen betekent dat je kiest voor een professionele kwaliteit en een goede prijs. In ons uitgebreide assortiment vind je veel verschillende soorten pionnen voetbal. Geschikt voor professionals en consumenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 10 kleuren! Bij ons kun je ook terecht voor ander trainingsmateriaal zoals trainingshoedjes, speedladders en ander agility- en sportmateriaal dat je in combinatie met trainings pionnen kunt gebruiken voor een complete en veelzijdige training. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw trainings pionnen morgen al in huis!

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+