• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Onderzoekbankpapier
Selectie verfijnen
Aantal lagen papier
 1. 1-laags papier (6)
 2. 2-laags papier (6)
Breedte papierrol
 1. 40 centimeter (4)
 2. 50 centimeter (4)
 3. 60 centimeter (4)
Lengte papierrol
 1. 100 meter (6)
 2. 150 meter (6)
Enkele rol of doos
 1. Enkele rol (6)
 2. Doos (6)
Prijs
€ 0 € 70 € 0 tot € 70

Onderzoekbankpapier

Onderzoekbankpapier is zeer geschikt voor dagelijks gebruik in elke massage- of fysiotherapiepraktijk. Met dit onderzoekbankpapier houd je de behandeltafel hygiënisch voor zowel de cliënt als de behandelaar. Onderzoekbankpapier is te verkrijgen in verschillende afmetingen, enkellaags of dubbellaags en van wit gerecycled papier of cellulose (witter, natuurlijke vezels). Het Euro Products onderzoekbankpapier is erg comfortabel en praktisch in gebruik. Bekijk ons uitgebreide assortiment massage hulpmiddelen of massage artikelen zoals een hoeslaken massagetafel. Het product is daarnaast perfect te combineren met desinfectiemiddelen en mondkapjes.

1 - 16 van 17 producten

Sorteer op:

1 - 16 van 17 producten

Sorteer op:

onderzoekbankpapier

Hygiënepapier

Voor fysiotherapiepraktijken en zorginstellingen is hygiëne zeer belangrijk. Doordat zij gebruik maken van hygiëne producten voorkomen zij de verspreiding van microben. Met  hygiënepapier voorkom je dat bacteriën zich kunnen overdragen via een massage- of behandeltafel. Dit papier is zeer effectief en uitermate geschikt voor het gebruik in de behandelpraktijk. Bekijk ons assortiment voor een complete praktijkinrichting.

De samenwerking met verschillende medische instellingen en fysiotherapeuten heeft ons in staat gesteld om de juiste selectie hygiëneproducten aan te bieden. Deze artikelen zorgen voor optimale hygiëne van je praktijk- of behandelruimte. Wil je advies over deze producten dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wil je kwalitatief goede hygiëne producten kopen voor je fysiopraktijk of voor thuis? Wil je dit tegen de beste prijs bestellen? Kijk dan naar onze selectie hygiëne producten in ons gevarieerde assortiment.

Onze hygiëneproducten mogen natuurlijk niet ontbreken in jouw behandelruimte. In ons ruime assortiment vind je zeer veel producten die je behandelpraktijk compleet maken. We bieden een ruim assortiment aan met onder andere: verschillende poetsrollen, handdoekjes en dispensers. Deze combinatie van producten zorgt voor een nette en professionele uitstraling van je praktijkruimte of behandelkamer.

Face covers

Een massage face cover met x-punching beschermt de stof of leer van jouw massage- of behandeltafel. Bovendien bieden we een y-punching face cover aan. Deze face cover is gemaakt van cellulose. De face covers zijn eenvoudig in gebruik. Je kunt ze snel op de behandeltafel leggen zodat je niet na iedere behandeling het hoeslaken hoeft te vervangen. Bekijk ons ruime assortiment aan hoofdsteunhoesjes.

Disposable facecovers zijn zeer geschikt voor fysio- en massagetafels. Deze facecovers stimuleren de hygiëne van je onderzoeksbank. Ze zijn zeer comfortabel voor de patient of client. De face covers zijn gemaakt van absorberend papier dat zeer zacht is. Doordat de facecovers gemaakt zijn van cellulose irriteren ze de huid niet. De meest geschikte plek op de behandeltafel voor de facecovers is de hoofdsteun.

Poetsrollen

Naast het gebruik van onderzoekbankpapier heb je ook poetspapier nodig om je behandeltafel en praktijk schoon te houden. Het ontsmetten van de handen en het afdrogen van de cliënt na de behandeling is van groot belang. Wij verkopen verschillende soorten en afmetingen poetspapier met bijbehorende dispensers. Ons ruime assortiment biedt veel hygiëne- en schoonmaakmiddelen.

Poetspapier en poetsrollen zijn ook zeer geschikt voor het vuilere werk. Het gaat hierbij om het schoonmaken van zwaar vuil en vetten. Het poetspapier dat wij verkopen is sterk en absorbeert het vuil snel. Goede hygiëne is van belang voor je cliënten of patiënten. Bovendien voor de uitstraling van je praktijk of behandelcentrum. Onze poetsrollen zijn gemaakt van 100% cellulose waardoor ze erg zacht en sterk zijn. Bovendien is cellulose erg duurzaam.

In ons diverse assortiment bieden we niet alleen onderzoekbankpapier, hygienepapier, face covers en poetspapier aan. Maar ook vele andere hygiëne producten zoals: zeep, dispensers, handgel, reinigingsmiddel, poetslappen en afvalbakken en toiletrolhouders. Al onze artikelen hebben een luxe uitstraling en zijn van uitstekende kwaliteit. Al onze producten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt in onze categorieën je zoekopdracht nog persoonlijker maken. Zo hoef je nooit lang te zoeken naar het product dat je nodig hebt.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+