• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17927
0 Winkelwagen
0
Sissel kussen
Selectie verfijnen
Ondersteuning
  1. Zitvlak (4)
  2. Rug (7)
  3. Hoofd (2)
  4. Nek (2)
Prijs
€ 0 € 316 € 0 tot € 316

Sissel kussen

Sissel is een bekend en goed merk van orthopedische kussens om mee te slapen of op te zitten. Bij het kiezen van een goed Sissel kussen kun je kijken naar een orthopedisch hoofdkussen of Sissel zitkussen. Met Sissel kussens slaap of zit je op een natuurlijke en comfortabele manier. Kijk ook naar een ander geschikt orthopedisch kussen of wiebelkussen.

1 - 16 van 21 producten

Sorteer op:

1 - 16 van 21 producten

Sorteer op:

sissel kussen.jpg

Sissel hoofdkussens

De hoofdkussens van Sissel zijn voorzien van een unieke schuinlopende rand waardoor het kussen perfect tegen je schouder ligt. Hierdoor hebt je ook een ontspannen lighouding en een optimale ondersteuning van de wervelkolom bij een zijligging. Voor mensen met regelmatig een slechte nachtrust door verkramping of spanningsklachten is dit dus een uitstekende oplossing. Sissel is een merk gespecialiseerd in hoofdkussens van hoogwaardige kwaliteit. Deze Sissel kussens zorgen voor een optimale ondersteuning van de nek waardoor je een gezonde lighouding beheerst en tot een goede nachtrust komt. Daarnaast produceert Sissel ook wiebelkussens voor een goede zithouding en versterkende spieren.

Bij MediPreventie kun je eenvoudig en snel producten aanschaffen van het merk Sissel. Je kunt de kussens bestellen in verschillende maten. De Sissel hoofdkussens zijn gemaakt van koudschuim of visco-elastisch materiaal hebben beiden uiteraard de comfortabele eigenschappen die je van een goed orthopedisch Sissel kussen mag verwachten. Ook zijn er fluwelen en katoenen overtrekken voor de hoofdkussens, massage hoofdsteunen en wiebelkussens van Sissel.

Veelgestelde vragen

Wat is een Sissel kussen?

Sissel is een bekend en goed merk voor orthopedische kussens om mee te slapen of op te zitten. De kernspreuk en filosofie van Sissel is: The natural way from Sweden. Sissel komt van oorsprong uit Zweden en maakt natuurlijke en doeltreffende kussens voor welzijn en gezondheid. Bij het kiezen voor een goed Sissel kussen kun je kiezen uit een orthopedisch hoofdkussen en een Sissel zitkussen. De orthopedische Sissel hoofdkussens zorgen door de unieke vorm voor een ergonomische en comfortabele ondersteuning van de nek en schouders. Dit zorgt een gezonde lighouding en goede nachtrust. De Sissel zitkussens zijn luchtgevulde wiebelkussens die zorgen voor een ergonomische en comfortabele zithouding. Kortom: met een goed Sissel kussen zit of slaap je op een natuurlijke en comfortabele manier.

Welke soorten Sissel kussens zijn er?

Sissel biedt twee soorten kussens. De hoofdkussens van Sissel zijn wereldwijd een begrip en worden door miljoenen mensen gebruikt voor een goede en gezonde nachtrust. De unieke vorm van een Sissel kussen zorgt ervoor dat het hoofdkussen een optimale ondersteuning van nek en schouders geeft. Hiermee voorkom je nekklachten en schouderklachten. Daarnaast kun je kiezen voor een Sissel Sitfit zitkussen. Een Sissel Sitfit kussen bevordert een ergonomische en actieve zitpositie. De zithouding wordt hierdoor blijvend verbeterd. Na verloop van tijd blijf je hierdoor automatisch rechtop zitten waardoor je comfortabel en goed zit met het Sissel kussen.

Waarom een Sissel kussen kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment Sissel kussens aan en leveren zeer snel. Ben je op zoek naar een goede nachtrust? Kies dan voor de kwaliteit van Sissel orthopedische hoofdkussens zoals de Sissel Classic, Sissel Classic Plus en de Sissel Soft. Wil je goed en comfortabel zitten? Kijk dan naar een luchtgevuld Sissel zitkussen zoals de Sissel Sitfit en de Sitfit Plus. Daarnaast vind je bij ons ook diverse andere ergonomische zit- en rugkussens. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis!

Welk Sissel hoofdkussen past bij mij?

Alle originele Sissel hoofdkussens beschikken over een orthopedische vorm. Dit unieke design zorgt voor een optimale ondersteuning van nek en schouders. Wil je jouw slaaphouding en nachtrust verbeteren? Kies dan voor een Sissel kussen! Een Sissel hoofdkussen ondersteunt jouw nek en laat de wervelkolom zachtjes in een anatomisch correcte positie komen. Hierdoor voel je een licht stretching effect op de hals en de wervelkolom. Je lichaam heeft weinig tijd nodig, ongeveer 2 tot 14 nachten, om opnieuw te wennen aan een gezonde natuurlijke slaap. Je kunt kiezen uit twee soorten Sissel hoofdkussens. Een koudschuim Sissel kussen biedt iets meer ondersteuning en voelt wat steviger aan. Dit zijn de Sissel Classic kussens. Een traagschuim Sissel kussen biedt ook ondersteuning maar voelt nog iets zachter aan. Dit is het Sissel Soft kussen. Met een Sissel kussen ben je verzekerd van een goede nachtrust en zul je de volgende ochtend uitgerust wakker worden.

Welk Sissel Sitfit zitkussen past bij mij?

Een Sissel Sitfit zitkussen zorgt ervoor dat je ergonomisch goed en comfortabel kunt zitten. Sitfit kussens zijn met lucht gevulde wiebelkussens en zijn latexvrij. Je kunt kiezen uit het standaard Sitfit zitkussen en het Sitfit Plus zitkussen. De Sissel Sitfit Plus is een perfecte combinatie van een wigkussen en een wiebelkussen. Je kunt de Sitfit Plus om twee manieren gebruiken, namelijk als wiebelkussen om actief mee te zitten en als wigkussen om passief, ondersteunend mee te zitten.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+