• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie info@medipreventie.nl +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Stoelfiets
Selectie verfijnen
Merk
  1. Able2 (1)
  2. Kettler (2)
Prijs
€ 0 € 80 € 0 tot € 80

Stoelfiets

Een stoelfiets is handig en efficiënt om mee te trainen. Met een stoelfiets train en beweeg je vanuit een comfortabele positie je benen of armen. Deze stoelfiets helpt bij het trainen van de spieren. Maar ook voor het behouden en vergroten van de beweeglijkheid van armen en benen. Voor fysiotherapie en fitness is een stoelfiets ook zeer geschikt. Bovendien kun je met een stoelfiets gemakkelijk je benen trainen onder je bureau. Na een tijdje merk je niet meer dat je aan het fietsen bent. Door deze training behoud je je fitheid, ook wanneer je de hele dag zittend werk doet. Bekijk ook ons volledige assortiment voor andere oefenmateriaal en of trainingsmateriaal

3 product(en)

Sorteer op:
Bewegingstrainer Kettler teletrimmerBewegingstrainer Kettler teletrimmer
€ 49,90
Levertijd langer dan 1 week
Kettler bewegingstrainer ProKettler bewegingstrainer Pro
€ 79,99
Levertijd langer dan 1 week

3 product(en)

Sorteer op:

Beentrainer

Met een bewegingstrainer kunt je eenvoudig trainen vanuit je stoel. Een stoelfiets staat binnen enkele minuten klaar om gebruikt te worden. Je kunt met een stoelfiets zowel je handen als benen trainen, met een trapbeweging. De beweging die je maakt op een bewegingstrainer is dezelfde beweging als op een hometrainer. Het voordeel van een stoel fiets is dat hij makkelijk te verplaatsen is en niet veel ruimte in neemt. De stoelfiets van Able2 en Kettler is van de hoogste kwaliteit, waarbij er rekening gehouden is met het maken van een natuurlijke beweging. Stoelfietsen worden veel door ouderen gebruikt, omdat ze hiermee makkelijk in beweging kunnen blijven, zonder te grote inspanningen te leveren.

Stoelfiets kopen

Iedereen probeert zo veel mogelijk lichaamsbeweging op een dag te krijgen. Dus een stoel fiets, trapfiets of bewegingstrainer kan de uitkomst zijn voor mensen die een zittend beroep hebben. Al zijn er veel andere toepassingen denkbaar met een trapfiets of bewegingstrainer. Een stoel fiets, trapfiets of bewegingstrainer kopen kan dus heel aantrekkelijk klinken. Dan is het wel essentieel om goed op te letten dat je het juiste model trapfiets of bewegingstrainer kiest. Er zijn namelijk ook vergelijkbare fietsen die toch net anders zijn in omloop.

In de eerste plaats is het belangrijk om te begrijpen dat een stoel fiets, trapfiets en bewegingstrainer daadwerkelijk hulpmiddelen zijn. Dit is anders dan bijvoorbeeld de fiets die achter een bureau wordt gebruikt. Hoewel dit met een stoel fiets of trapfiets ook mogelijk is, is dit niet per definitie de enige mogelijkheid. Een stoel fiets of trapfiets is namelijk veel meer veelzijdig te noemen. Het kan bijvoorbeeld ook een belangrijke bron van lichaamsbeweging tijdens de revalidatie zijn of voor mensen op leeftijd die niet gemakkelijk meer alles kunnen.

Stoelfiets beste koop

Wanneer een goede stoelfiets, trapfiets of bewegingstrainer is aangeschaft, dan kan deze eigenlijk een heel leven meegaan. Dat komt omdat een trapfiets, stoel fiets of bewegingstrainer meerdere functionaliteiten heeft. Er zijn allerlei andere opties te bedenken die heel goed kunnen werken. Onze bewegingstrainer is hiervoor de beste uitkomst.

Vooral voor mensen op leeftijd kan het bewegen met een stoel fiets, trapfiets of bewegingstrainer veel goeds voor de gezondheid doen. Daarom wordt een stoelfiets, trapfiets of bewegingstrainer voor ouderen ook aangeraden. Lange tochten in de buitenlucht maken is er namelijk niet meer bij en ook wandelen gaat niet altijd meer zoals het zou moeten. Dit is natuurlijk alleen maar nadelig.

Deze voordelen van een trapfiets of bewegingstrainer zijn natuurlijk ook al merkbaar bij mensen die zittend werk doen. Er is een groep die bijvoorbeeld veel achter bureaus zit. Hoewel hier ook speciale modellen fietsen voor worden ontwikkeld, kan een stoelfiets of bewegingstrainer kopen toch een slim zijn. Een bureaumodel trapfiets of bewegingstrainer kan namelijk niet altijd gewenst zijn. Bijvoorbeeld omdat het niet past bij de uitstraling. Het gebruik van een stoel fiets, trapfiets of bewegingstrainer die makkelijk te verplaatsen is en niet in het zicht staan kan dan de makkelijke oplossing hiervoor zijn.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+