• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17927
0 Winkelwagen
0
Type Fitness elastiek
 1. Fitness bandenFitness banden
 2. Resistance tubesResistance tubes
 3. Mini bandsMini bands
 4. Power bandsPower bands
Resistance tubes
Selectie verfijnen
Weerstandsniveau
 1. Licht (5)
 2. Medium (8)
 3. Zwaar (6)
 4. Extra zwaar (4)
 5. Zeer zwaar (2)
 6. Super zwaar (2)
Merk
 1. Body-Band (7)
 2. Dittmann (1)
 3. MediPreventie (3)
 4. Moves band (14)
 5. Sissel kussen (1)

Resistance tubes

Resistance tubes zijn perfect om effectief en makkelijk je spieren en fitheid te trainen. Fitness tubes kopen kan in verschillende weerstanden. Resistance tubes zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Kies je voor een complete resistance tubes set dan kun je tijdens een training gemakkelijk de weerstand verhogen. Met een weerstandsband met handvat train je bovendien extra comfortabel.

1 - 16 van 26 producten

Sorteer op:
 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

aanbieding 51
Fitness tonerFitness toner

Normale prijs: € 9,90

Aanbiedingsprijs: € 4,90

1 - 16 van 26 producten

Sorteer op:

resistance tubes

Veelgestelde vragen

Wat zijn resistance tubes?

Een resistance tube is een elastische weerstandsband met handvat waarmee je veel verschillende fitness en revalidatie oefeningen kunt doen. Met fitness tubes train je je lichaam niet alleen op kracht en balans, maar juist ook op flexibiliteit en lenigheid. Het trainen met resistance tubes is zeer simpel, je hebt namelijk naast dit fitness elastiek met handvaten alleen de zwaartekracht en je eigen lichaam nodig. Een fitness tube is veelzijdig en geschikt voor zowel de beginnende sporter als de gevorderde sporter. Dit komt onder andere door het feit dat resistance tubes in veel verschillende weerstanden verkrijgbaar zijn. Variërend van een lichte weerstand voor revalidatie en therapie tot een (zeer) zware weerstand voor intensieve fitness en krachtsport. Door te kiezen voor een complete resistance tubes set kun je jouw fitness training geleidelijk opbouwen, en ook afwisselend en uitdagend blijven houden. Je kunt dit sport elastiek met handvaten overal gebruiken: binnen en buiten, in de sportschool, bij de fysiotherapeut of personal trainer en natuurlijk ook thuis of onderweg. Wist je dat je gemakkelijk een full body workout met een goede resistance tubes set kunt doen? Online kun je zeer veel verschillende fitness tubes oefeningen vinden waarmee je jezelf en anderen kunt blijven uitdagen.

Welke soorten resistance tubes zijn er?

De beste resistance tubes kopen kan in verschillende soorten, weerstanden, kleuren, maten en merken. De meeste gebruikte resistance tubes met handvaten hebben de weerstand medium of zwaar en een tube met een lengte van 1,2 meter. Daarnaast kun je resistance tubes ook kopen op extra voordelige grote rollen die je zelf op de gewenste lengte kunt knippen. Ook kun je kiezen voor een complete resistance tubes set met opeenvolgende weerstanden waarmee je jouw fitness training goed kunt opbouwen en uitdagend blijft houden. Naast de resistance tubes met handvaten kun je kiezen voor resistance band, mini resistance bands en powerbands. De weerstanden van resistance tubes zijn meestal opgebouwd uit de volgende kleuren: geel is Licht, rood is Medium, groen is Zwaar, blauw is Extra zwaar en zwart is Zeer zwaar.

Waarom resistance tubes kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet en uitgebreid assortiment van de beste resistance tubes aan en leveren zeer snel. Kijk naast resistance tubes ook naar complete resistance tubes sets, fitness band, mini resistance bands en powerbands. Kies voor de beste resistance tubes met een professionele kwaliteit van goede merken zoals Body-Band, Thera-Band en Moves band. Resistance tubes geschikt voor professionals en consumenten. Ook voor ander oefenmateriaal voor fitness, sport, fysiotherapie en revalidatie ben je bij ons op het juiste adres. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis!

Welke resistance tubes fitness oefeningen zijn er?

Met resistance tubes kun je diverse fitness- en revalidatie oefeningen doen gericht op verschillende spiergroepen. Een resistance tube is erg makkelijk mee te nemen waardoor je ook in de sportschool, op het werk, onderweg of op vakantie met de fitness tube traint. Heb je een blessure? Dan kun je je fysiotherapie oefeningen gecontroleerd uitvoeren met dit fitness elastiek met handvaten. Wil jij meer kracht? Dan kun je resistance tubes inzetten om verschillende fitness oefeningen uit te voeren met weerstand tubes met een zwaardere weerstand. Gebruik resistance tubes om spiergroepen van je borst en romp, armen, schouders, rug en benen te trainen. Fitness tubes zijn ook perfect voor een complete full body workout en core stability training.

Hoe gebruik je resistance tubes en bands?

Resistance band en tubes kunnen erg makkelijk door iedereen en overal worden gebruikt. Zo kun je een resistance tube bevestigen aan verschillende plekken. Denk bijvoorbeeld aan een deur, hek of paal. Maar je kunt er ook voor kiezen om de fitness tube tussen je benen of armen te spannen. Zo train je met je eigen kracht en lichaam. Bind de weerstandskabel bijvoorbeeld tussen je bovenbenen tijdens een squat. Je kunt de resistance tubes bijna overal gebruiken. Thuis, op kantoor, onderweg, in de sportschool of bij de fysiotherapeut.

Welke resistance tube heb ik nodig?

Het type resistance tube dat je kiest, dien je te bepalen op basis van het soort training en de weerstand die je tijdens de training of oefening wilt. Zo wordt een resistance tube met weinig weerstand ingezet bij wat makkelijkere en lichtere oefeningen voor bijvoorbeeld revalidatie en beginnende sporters. Een fitness tube met meer weerstand kan perfect worden ingezet voor trainingen om meer kracht op te bouwen voor gevorderde sporters en krachtsport. Het is aan te raden om te kiezen voor meerdere opeenvolgende weerstanden of een complete resistance tubes set zodat je de training goed kunt opbouwen en blijven afwisselen.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+