• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17483
0 Winkelwagen
0
Oefenmateriaal

Oefenmateriaal

Fysio materialen in de aanbieding
aanbieding 17
Yoga roller 90 cm Mambo MaxYoga roller 90 cm Mambo Max

Normale prijs: € 29,99

Aanbiedingsprijs: € 24,99

Levertijd langer dan 1 week
aanbieding 51
Fitness tonerFitness toner

Normale prijs: € 9,90

Aanbiedingsprijs: € 4,90

aanbieding 8
Fitness band 25 m Licht Body-BandFitness band 25 m Licht Body-Band

Normale prijs: € 35,99

Aanbiedingsprijs: € 32,99

aanbieding 11
Fitness band 25m Medium BodyBandFitness band 25m Medium BodyBand

Normale prijs: € 44,99

Aanbiedingsprijs: € 39,99

Fitness elastiek, weerstandsband of resistance band nodig?

Bij ons ben je op de juiste plek voor het grootste aanbod aan oefenmateriaal voor fysiotherapie, revalidatie, sport en fitness. In ons gevarieerde assortiment aan fysio hulpmiddelen vind je oefenmaterialen voor het verbeteren van de balans, coördinatie, flexibiliteit en snelheid. Fysio materialen worden gebruikt als oefenmateriaal door fysiotherapeuten, personal trainers en door particulieren voor thuis gebruik. Kijk ook in ons assortiment voor professionele fysio materialen en desinfectiemiddelen. Extra bescherming nodig? Draag dan preventief mondkapjes. Kies uit wegwerp medische mondkapjes of herbruikbare wasbare mondkapjes.

fysio materialen

Veelgestelde vragen

Wat zijn oefenmateriaal en fysio materialen?

Oefenmaterialen zijn fysio materialen waarmee je gemakkelijk je lichaam kunt bewegen, trainen en fit houden. Het woord oefenmateriaal zegt het zelf al: materialen om mee te oefenen. Niet alleen tijdens een fysiotherapie behandeling bij de fysio maar oefenmateriaal is juist ook perfect om thuis mee te trainen. Het is dus mogelijk om vrijwel overal in beweging te blijven met goede fysiotherapie oefenmaterialen. Een groot deel van de Nederlanders en Belgen beweegt te weinig en dat is natuurlijk geen goede zaak! Regelmatig bewegen met oefenmaterialen zorgt ervoor dat je gezondheid en conditie optimaal blijven of verbeteren. Met fysio materialen kun je thuis jouw dagelijkse activiteiten zoals tv kijken combineren met oefenen en bewegen. Met oefenmateriaal train je je lichaam niet alleen op kracht en balans, maar juist ook op flexibiliteit en lenigheid. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor de beste oefenmaterialen.

Welke soorten fysio oefenmaterialen zijn er?

Oefenmateriaal en fysio hulpmiddelen worden gebruikt bij fysiotherapie, fitness en diverse sporten. Afhankelijk van je doel kun je het geschikte soort oefenmateriaal kiezen. Fysio materialen zijn in verschillende categorieën onder te verdelen. Denk aan weerstandsband of fitness elastiek voor een gerichte training van bepaalde spieren of spiergroepen. Kies hierbij uit oefenband, resistance bands, fitness tubes, mini bands en powerbands. Met weerstandsbanden train je je lichaam niet alleen op kracht en balans, maar juist ook op flexibiliteit en lenigheid. Voor het trainen van balans en coördinatie is een foam roller of balanstrainer een goede optie. Als hand oefenmateriaal kun je kijken naar een geschikte handtrainer. Voor het trainen van benen en armen is een stoelfiets prima oefenmateriaal.

Waarom oefenmaterialen kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment van de beste oefenmaterialen en fysio materialen en leveren zeer snel. In ons uitgebreide assortiment vind je degelijk oefenmateriaal met een professionele kwaliteit voor een goede prijs. Geschikt voor professionals en consumenten. Je kunt kiezen uit de volgende soorten oefenmateriaal: oefenbanden, fitnessartikelen, trainingsmateriaal, fitnessballen en materialen voor yoga en pilates. Binnen de oefenbanden kun je kiezen uit verschillende weerstanden resistance bands, fitness tubes, mini bands en powerbands. Ook een foam roller, balanstrainer, handtrainer of stoelfiets zijn voorbeelden van fysio materialen. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw fysio oefenmateriaal morgen al in huis!

Welke soort fysio oefenmateriaal heb ik nodig?

Het type oefenmateriaal dat je kiest, dien je te bepalen op basis van het soort training en de weerstand of moeilijkheid die je tijdens de training of oefening wilt. Voor fysiotherapie en revalidatie specifiek gericht op bepaalde spieren of spiergroepen is weerstandsband met een progressieve weerstand een goede optie. Voor het trainen van balans, evenwicht en coördinatie ligt het gebruiken van een goede balanstrainer voor de hand. Een foam roller wordt vaak gebruikt voor oefeningen die helpen om de doorbloeding van bepaalde spieren te bevorderen en de pijn van triggerpoints te verminderen doordat afvalstoffen beter en sneller afgevoerd worden. Voor het trainen en behouden van beweeglijkheid van handen, vingers en armen is een handtrainer een logische optie. Specifiek om thuis zittend de benen en armen te bewegen kun je kijken naar een goede stoelfiets. Oefenmateriaal is geschikt voor beginnende en gevorderde sporters. Voor professionals zoals personal trainers, fysiotherapeuten, andere zorgprofessionals en consumenten.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+