• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 11981
0 Winkelwagen
0
Oefenmateriaal

Oefenmateriaal

Fysio materialen in de aanbieding
aanbieding 8
Fitness band 25 m Zeer zwaar Body-BandFitness band 25 m Zeer zwaar Body-Band

Normale prijs: € 49,90

Aanbiedingsprijs: € 45,99

Levertijd langer dan 1 week
aanbieding 17
Yoga roller 90 cm Mambo MaxYoga roller 90 cm Mambo Max

Normale prijs: € 29,99

Aanbiedingsprijs: € 24,99

aanbieding 20
Stressbal Groen MediPreventieStressbal Groen MediPreventie

Normale prijs: € 0,99

Aanbiedingsprijs: € 0,79

aanbieding 12
Bosu balanstrainer Home EditionBosu balanstrainer Home Edition

Normale prijs: € 162,95

Aanbiedingsprijs: € 143,90

Levertijd langer dan 1 week
Fitness elastiek, weerstandsband of resistance band nodig?
aanbieding 8
Fitness-band-25m-medium-body-bandFitness-band-25m-medium-body-band

Normale prijs: € 37,99

Aanbiedingsprijs: € 34,99

Bij ons ben je op de juiste plek voor het grootste aanbod aan oefenmateriaal voor fysiotherapie, revalidatie, sport en fitness. In ons gevarieerde assortiment aan fysio hulpmiddelen vind je benodigdheden voor het verbeteren van de balans, coördinatie, flexibiliteit en snelheid. Fysio materialen worden gebruikt als oefenmateriaal door fysiotherapeuten, personal trainers en door particulieren voor thuis gebruik. Kijk ook in ons assortiment voor professionele fysio materialen en desinfectiemiddelen. Extra bescherming nodig? Draag dan preventief mondkapjes. Kies uit wegwerp medische mondkapjes of herbruikbare wasbare mondkapjes.

fysio materialen

Fysio materialen

Dankzij onze fysio materialen kun je beter en gemakkelijker bewegen en je trainingen uitvoeren. Wanneer je goed oefenmateriaal gebruikt, maak je de trainingen niet alleen afwisselender, maar zorg je er tegelijkertijd voor dat de kwaliteit verbetert. Het juiste oefenmateriaal gebruiken kan ook een goed resultaat geven bij diverse therapieën. Je kunt bij ons terecht voor fysio hulpmiddelen waarmee je balans en coördinatie verbeterd, maar ook voor oefenmateriaal dat helpt bij het verbeteren van flexibiliteit, mobiliteit, snelheid en explosiviteit.

Voor het grootste assortiment aan fitness elastiek, ben je zeker bij ons de goede plek. De resistance bands die wij verkopen zijn alleen van de allerbeste kwaliteit. De fitness elastieken zijn verkrijgbaar in verschillende weerstandsniveaus, merken, kleuren, sets en lengtes. Onder fysio benodigdheden valt ook ons aanbod aan fitnessartikelen. Deze fysio hulpmiddelen zorgen ervoor dat je optimaal resultaat behaalt bij het trainen van je spieren en kracht. Een effectieve soort oefenmateriaal om de kracht in je handen, pols en armen te trainen is een handtrainer. Deze fysiotherapie materialen worden veel gebruikt bij revalidatie aan de hand, het trainen bij een RSI-hand of duim en wordt tevens veel gebruikt door gitaristen. Daarnaast hebben wij ook fysiotherapie materialen voor Pilates en yoga. Dit oefenmateriaal is onmisbaar voor de dagelijkse yoga of Pilates work-out. Met Pilates of yoga train je je lichaamshouding, uithoudingsvermogen en de balans van het lichaam.

Fysio hulpmiddelen

Onze fysio materialen worden zeer veel toegepast in sportscholen, fysiotherapie praktijken en op sportverenigingen. Ook zijn fysiotherapie materialen zeer geschikt om thuis te gebruiken voor fitness, aerobic, yoga, pilates of andere fitness oefeningen. Door gebruik te maken van oefenmateriaal kun je zeer gericht en beter coördinatie, snelheid, kracht, balans en flexibiliteit trainen.

De fysio materialen worden tevens zeer veel gebruikt door fysiotherapeuten tijdens revalidatie oefeningen voor het versterken van bepaalde spiergroepen. Ook voor personal trainers hebben wij een compleet assortiment aan fysiotherapie materialen.  Ons aanbod aan fysio benodigdjeden zorgt ervoor dat je als personal trainer altijd je uitrusting compleet hebt. Deze fysiotherapie materialen zijn geschikt voor zowel jong als oud. Ook als je mindervalide bent kun je gemakkelijk trainen met bijvoorbeeld een stoelfiets. Met een stoelfiets als oefenmateriaal blijf je in beweging. Ook zeer geschikt voor mensen die fulltime achter een bureau werken en meer beweging willen voor hun benen en rug.

Fysiotherapie materialen

Naast oefenmateriaal hebben wij een ruim aanbod aan diverse sportartikelen. Deze sportartikelen zijn goed te combineren met onze overige fysio materialen. Deze artikelen worden veel gebruikt bij teamsporten, gymnastiek en personal training. Om lichamelijk en geestelijk sterk en fit te zijn, is het belangrijk om een goed coördinatievermogen en de juiste balans te hebben. Hier komen onder andere het evenwichtsgevoel, oriëntatievermogen en reactievermogen bij kijken. Deze factoren kun je doelgericht trainen met de juiste fysio benodigdheden. 

Om meer kracht te ontwikkelen of kracht te behouden hebben wij oefengewichten, medicijnballen, polsgewichten, weerstandsbanden en kettlebels. De krachtoefeningen die de fysiotherapeut je geeft om uit te voeren kun je gemakkelijk vanuit huis doen in combinatie met ons oefenmateriaal. Regelmatig maken wij plaats voor nieuwe producten van grote goede merken.

Voor vragen over ons oefenmateriaal kun je contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen je graag verder bij het vinden van de juiste fysio hulpmiddelen.

Fysiotherapie materialen zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten. Afhankelijk van je doel kies je het soort oefenmateriaal. Fysio materialen zijn in verschillende categorieën onder te brengen. Zoals je hierboven leest kan dat zijn met gewichten, fitness elastieken, yoga materialen en veel meer. Voor elke spiergroep hebben wij de geschikte fysio hulpmiddelen.

Thuis trainen is voor veel mensen dé ideale oplossing! Het is makkelijker om tijd vrij te maken om thuis te trainen dan in om de deur uit te gaan, terwijl je het bijvoorbeeld al druk hebt. Een divers aanbod aan oefenmateriaal voor thuis zorgt er echter voor dat het ook mogelijk is om thuis te trainen en je oefeningen te doen. Je kunt met onze fysio materialen bijvoorbeeld gemakkelijk je buikspieren trainen, maar ook je rug, bovenbenen of armen. De fysiotherapie materialen in ons assortiment zijn ideaal voor het trainen van je balans, coördinatie, kracht, core en flexibiliteit. 

Is het jouw doel om af te vallen? Dan is het belangrijk om regelmatig te trainen. Of dit nou thuis is of in de sportschool. Als het maar effectief gebeurt. Daarnaast is het natuurlijk erg belangrijk om ook te letten op je voeding! Wanneer je wilt afvallen houdt je je meestal eerst bezig met vetverbranding. Om het gewenste resultaat te bereiken is het daarom goed om cardio- en krachttraining te combineren. Indien je thuis wilt trainen op kracht, raden wij aan om zeker gebruik te maken van kettlebels, fitness elastiek, een powerband en eventueel dumbells. Met deze fysio hulpmiddelen kun je talloze gevarieerde oefeningen uitvoeren.

Een goede houding zorgt ervoor dat de kans op rugpijn, blessures en overbelasting verkleind wordt. Daarom is het als (beginnende) sporter belangrijk dat de rug- en buikspieren niet genegeerd worden. Zorg ervoor dat je buikspieroefeningen altijd met een actieve en rechte rug uitvoert.

Fysiotherapie oefenmateriaal

De meeste mensen weten dat een warming-up en cooling-down belangrijk is voor je spieren en lichaam. Een goede warming-up is belangrijk om je spieren warm te krijgen voor je aan een training begint. Dit wordt meestal dan ook wel uitgevoerd in tegenstelling tot een cooling-down. Het belang van een cooling-down wordt daarentegen vaak onderschat, en wordt dan ook vaak achterwege gelaten. De cooling-down is net zo belangrijk als een warming-up. Bij een cooling-down kun je gebruik maken van ons oefenmateriaal. Een foam roller, yoga mat of balansbal is hiervoor erg geschikt. Bij een warming-up bij bijvoorbeeld een pilates of yoga les, wordt er gebruikt gemaakt van een pilates bal of pilates ring. Door gebruik te maken van fysiotherapie materialen zorg je ook voor een afwisselende warming-up of cooling-down. 

Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van onze nieuwste fysio materialen en overige nieuwtjes.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+