• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 14395
0 Winkelwagen
0
Gripmaster
Selectie verfijnen
Trainingsniveau
  1. Gemiddeld (1)
Prijs
€ 0 € 19 € 0 tot € 19

Gripmaster

Prohands is wereldwijd het best verkochte merk onder de gripmasters en vingertrainers. Medipreventie is dé leverancier van Prohands gripmasters in Nederland. Wij zijn dan ook de goedkoopste aanbieder van de Prohands vingertrainers! De gripmasters hebben een veersysteem waarmee je individuele vingers kunt trainen. De gripmaster vingertrainers zijn uitermate geschikt voor het trainen van de vingers, handen en onderarmen. Trainen met de Prohands vingertrainers helpt je bij het verbeteren van de spierkracht, grip en mobiliteit. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor andere handtrainers.

2 product(en)

Sorteer op:

2 product(en)

Sorteer op:

gripmaster

Gripmaster Prohands

Voor mensen die pijn of klachten aan de handen hebben is het trainen van de gehele arm van belang. De Prohands gripmaster versterkt deze spieren en geeft de arm meer kracht. Met de Prohands gripmaster bevorder je de flexibiliteit, kracht en coördinatie van de arm. Door met de Prohands gripmaster te trainen nemen de klachten in de hand, arm of pols geleidelijk af. Wanneer je blessures hebt vraag dan eerst je huisart of fysiotherapeut om advies voordat je de handtrainer van Prohands gaat gebruiken. Bovendien verbeter je met deze handtrainer de knijpkracht in je handen.

De handtrainers worden ook wel handknijpers en knijphalters genoemd. Met de Prohands gripmaster kun je gemakkelijk de handen trainen doordat deze weerstand biedt door middel van sterke springveren. Deze handtrainers zijn multifunctioneel doordat er diverse spiergroepen in de hand en arm worden getraind. Wij bieden veel verschillende handtrainers aan in verschillende vormen namelijk een knijpbal, handknijpers, oefenpully en stressbal.

Handspieren trainen

Om spiermassa op te bouwen moet je langdurig trainen. Zelden wordt de greep- of grijpkracht van de handen apart getraind. Dat zou wel moeten, want sterke handen maken zwaar werk mogelijk. De handspieren trainen is dan ook van groot belang. Zo kun je gemakkelijk alle zware taken aan. Bovendien train je met de Prohands gripmaster de vingers individueel, waardoor je meer grip en kracht krijgt. Dit is uitermate geschikt voor mensen in de klimsport of mensen die snaarinstrumenten bespelen. Natuurlijk is het trainen van de vingers niet alleen weggelegd voor sporters. Het trainen met de Prohands gripmaster heeft voordelen voor iedereen.

De juiste oefeningen met de Prohands gripmaster kunnen helpen bij het verbeteren van je lenigheid, soepelheid en kracht van je gewrichten. Zodat je gewone dagelijkse activiteiten en sporten kunt doen. Bij verschillende sporten worden handschoentjes en polswikkels ingezet. Deze bieden natuurlijk houvast, maar doen nog niet zo veel voor de ontwikkeling van de kracht in je handen. Het advies is dan ook om niet altijd polswikkels te gebruiken. Wil je dus je grijpkracht ontwikkelen, gebruik dan de handtrainers van Prohands. Deze verbeteren de kracht in je handspieren en vingers, zodat je bij het sporten gemakkelijk grip behoudt.

Handtrainers

Handtrainers worden veel gebruikt door fysiotherapeuten. Deze handtrainers van Prohands zijn uitermate geschikt voor verschillende oefeningen tijdens het revalideren. Dit kan bij handblessures zijn maar ook bij andere klachten aan de hand. De Prohands gripmasters worden bovendien veel gebruikt bij het behandelen van een RSI duim of een RSI arm. Het stimuleert namelijk niet alleen de hand, maar de gehele arm. Wil je persoonlijk en deskundig advies? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, zodat je de juiste handtrainer gaat gebruiken.

Voor de training van handen en vingers of het oefenen bij pijn in de handen zijn de handtrainers van Prohands een uitkomst. Wanneer je reuma, reumatische klachten of handletsel hebt kun je trainen met de handtrainers. Het trainen met een Prohands gripmaster draagt bij aan het behoud van je beweeglijkheid en de kracht van je vingers, handen en armen. Bekijk ook ons ruime assortiment voor andere oefenmaterialen en fysiotherapie benodigdheden.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+