• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17468
0 Winkelwagen
0
SassCup

SassCup

De SassCup aangepaste beker is een uitkomst voor volwassenen die het soms lastig vinden om goed uit een beker, glas of kopje te drinken. De SassCup is een innovatieve drinkbeker en beschikt over een speciaal inzetstuk dat helpt om normaal te drinken en knoeien te voorkomen. Ook is de SassCup ideaal om te gebruiken als aangepaste beker Parkinson, bij trillende handen of een verminderde motoriek. Bekijk ons volledige assortiment voor keukenhulpmiddelen of een Helping Hand grijper.

8 product(en)

Sorteer op:

8 product(en)

Sorteer op:

Sass Cup

Veelgestelde vragen

Wat is een SassCup aangepaste beker?

SassCup is een betrouwbaar en degelijk merk drinkbekers met een professionele kwaliteit. De SassCup is een innovatieve drinkbeker en beschikt over een speciaal inzetstuk dat helpt om normaal te drinken en knoeien te voorkomen. Ook is de SassCup ideaal om te gebruiken als aangepaste beker Parkinson, bij trillende handen of een verminderde motoriek. De SassCup Parkinson beker is ergonomisch vormgegeven en helpt je om dagelijks comfortabel en gemakkelijk te drinken. SassCup anti mors drinkbekers worden geadviseerd door ergotherapeuten en gebruikt in zorginstellingen. Geschikt voor professionals en consumenten.

Waarom een SassCup kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment SassCup drinkbekers en andere merken aangepaste bekers aan en leveren zeer snel. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor andere hulpmiddelen met een professionele kwaliteit. Kies een voor jou geschikte Sass Cup drinkbeker en kijk ook naar andere handige keukenhulpmiddelen of een ergonomisch zitkussen of orthopedisch rugkussen waarmee je comfortabel kunt zitten. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw SassCup drinkbeker morgen al in huis!

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+