Fitness band 1,5 m Licht Moves

Normaal € 3,99
Vanaf 10 € 3,79
Vanaf 20 € 3,49

Jouw prijs 3,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 01-101502 (Geel)

Fitness band Licht van Moves is speciaal ontwikkeld voor professionals en wordt vooral gebruikt door therapeuten en personal trainers. Met deze resistance band kun je zeer gericht en gevarieerd trainen en oefenen. Deze fitness banden kopen kan in vijf verschillende weerstandsniveaus. Ook ideaal voor thuis training.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Een fitness band is makkelijk te gebruiken tijdens een stabiliteitstraining, krachttraining, revalidatietraining of progressieve weerstandstraining. Deze resistance band geeft een positieve kracht op de spieren. Een progressieve weerstandstraining zorgt voor verbetering van de spierkracht én voor een verhoging van de functionele capaciteiten.

Met een fitness elastiek kun je zeer gericht de kracht en beweeglijkheid van de spieren trainen. Een weerstandsband wordt veel toegepast in de praktijk voor professioneel gebruik. Het fitness elastiek van Moves is daarnaast ideaal voor thuis training. De weerstandsband kun je goed combineren met ander trainingsmateriaal en wordt veel gebruikt voor het verbeteren van het uithoudingsvermogen. De fitness band in de sterkte Licht (kleur Geel) werkt effectief om resultaat te behalen.

Fitnessbanden

Moves band kopen kan in de weerstanden: Licht (Geel), Medium (Rood), Zwaar (Groen), Extra zwaar (Blauw) en Zeer zwaar (Zwart). Het weerstandsniveau van het fitness elastiek wordt bepaald door de dikte van het elastiek.

Een Moves band is een premium kwaliteit, laag gepoederde latex weerstand band. Deze resistance band van 1,5 meter wordt compleet geleverd inclusief een handig oefenboekje. Dit fitness elastiek is ook te koop met een lengte van 5,5 meter of extra voordelige grote rollen van 22,5 meter en 45,5 meter.

Rek in procenten en bijbehorende kg weerstand

KleurSterkte50%100%150%200%
GeelLicht1,01,31,51,9
RoodMedium1,52,02,53,2
GroenZwaar1,62,53,03,5
BlauwExtra zwaar2,23,03,64,0
ZwartZeer zwaar2,53,44,04,9

Snap-Stop® systeem

De Moves band beschikt over het unieke Snap-Stop® systeem. Tijdens het oefenen met een fitness band worden er grote krachten op de band uitgeoefend waarbij een scheurtje in de band vervelende gevolgen kan hebben. Het unieke Snap-Stop® systeem voorkomt dat de fitness band in tweeën knapt, zelfs indien er zich een klein scheurtje in de band bevindt. Dankzij Snap-Stop® kan er dus zeer veilig getraind worden.

Over Moves band

MSD is verder gegaan onder de nieuwe naam Moves. Dit betekent dat alle artikelen op onze website met de naam MSD zijn veranderd in de naam Moves. De professionele kwaliteit van de fitness band en andere artikelen is uiteraard niet veranderd.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Moves band bevat natuurlijke latex
  • Fitness elastiek verkrijgbaar in diverse weerstanden
  • Uniek Snap-Stop® systeem

Related products

Fitness band 1,5 m Medium Moves
Fitness band 1,5 m Medium Moves

4,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Mini band fitness
Miniband Medium

3,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Fitness band 25 m Medium Body-Band
Fitness band 25 m Medium Body-Band

39,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Fitness band 22,5 m Medium Moves
Fitness band 22,5 m Medium Moves

44,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type fitness elastiek: Fitness band
Kleur: Geel
Lengte : 1,5 meter
Weerstand: Licht
Trainingsniveau: Beginner