• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17927
0 Winkelwagen
0
Type Coaching materiaal
  1. CoachbordenCoachborden
  2. Coachmap voetbalCoachmap voetbal
Coachborden
Selectie verfijnen
Grootte
  1. M (1)
  2. L (1)
Merk
  1. Best for Professionals (1)
  2. Cawila (7)
Prijs
€ 0 € 51 € 0 tot € 51

Coachborden

Coachborden en tacktiek borden worden veel gebruikt bij sporten als voetbal, volleybal, handbal en basketbal. Coachborden zijn magnetisch en zijn vooral erg populair bij voetbal. De coaches en trainers kunnen door middel van een coachbord gemakkelijk de strategiebepaling voor de voetbalwedstrijd laten zien aan de spelers. De coachborden zijn goed te combineren met andere sportartikelen.

8 product(en)

Sorteer op:

8 product(en)

Sorteer op:

coachborden

Verschillende soorten coachborden

Naast dat er horizontale- en verticale coachborden verkrijgbaar zijn, zijn er nog meer verschillende soorten tactiekborden beschikbaar. Het traditionele coachbord voetbal is een magnetisch tactiek bord, te vergelijken met een whiteboard. De magneten functioneren als spelers, tegenstanders en scheid. Zo kun je gemakkelijk wedstrijd- en trainingssituaties na bootsen. Bij de meeste whiteboard markers zit ook een borsteltje ingebouwd om de stiften gemakkelijk van het bord te vegen.

Een simpele tactiek bord heeft een statische en een mobiele variant. De statische variant (wit) is bedoeld om aan de muur te bevestigen en daar te laten hangen. Dit type coachbord voetbal is groot en wordt ook wel eens op een tafel gezet tegen een muur aan. Deze versie is verkrijgbaar in een kleinere variant. Deze tactiek bord kun je makkelijker meenemen en eventueel ter plekke ophangen aan een deur of muur. De coachborden in beide formaten zijn ideaal voor een goede zichtbaarheid in de kleedkamer. Het is voorzien van magneten en beschrijfbaar met een whiteboard stift.

Bij ons kun je ook terecht voor een oprolbare tactiek bord. Een oprolbaar coachbord is ook magnetisch en eenvoudig is op te rollen. De groene variant coachbord voetbal die wij aanbieden is ook beschrijfbaar met krijt. De krijtstrepen kun je naderhand het best wissen met een speciale reinigingsdoek. Je kunt het coachbord voetbal uitrollen en ophangen waar je maar wilt en dan verder gereedmaken voor gebruik.

Wegwerp coachbord voetbal

Naast de bovengenoemde coachborden hebben wij ook vormen van een tactiek bord die je kunt weggooien. Denk bijvoorbeeld aan een coach bord flipover. Een flipover is een soort presentatiebord waarop een enorm kladblok is bevestigd. Hierdoor functioneert de flipover vergelijkbaar met een whiteboard, maar dan met de mogelijkheid om heen en weer te bladeren. Dit is een tactiek bord die 20 vellen bevat en is aan één zijde bedrukt met een voetbalveld, verdeeld in 16 zones. Met deze vorm van tactiek bord kun je ook individuele vellen van het flipoverblok snel en eenvoudig bevestigen aan deuren en muren.

Daarnaast hebben wij ook nog tactiek folie. Dit is ideaal voor wanneer er geen tactiek bord beschikbaar is of niet mogelijk is om te plaatsen. Deze handige folie hecht zich aan tegels, muren of deuren door middel van de statische lading. Op het taktifol kan worden geschreven met de bordmarkering stiften of met standaard viltstiften. Deze taktifol is verkrijgbaar in het Blauw en Wit. Bij de Blauwe speelveld folie is verdeeld in 16 blauwe zones met schaduw. Dit is ideaal voor het weergeven en uitleggen van speciale tactieken, wandelpaden en bewegingen. Met de zones op het veld kunnen spelers zich beter oriënteren en een beter gevoel van de positie krijgen. Deze vorm van coachbord voetbal is ideaal voor voetbal trainers en coaches. Taktifol is overal te gebruiken. Vooral voor uitwedstrijden is dit zeer geschikt. Zo ben je altijd en overal in staat om te presenteren. Je hebt geen koffer of zware standaard meer nodig. Taktifol past in elke sportas en is direct te gebruiken. Veel handiger mee te nemen dan een tactiek bord.

Wil je nou op de hoogte blijven van de laatste acties, nieuwste producten en nieuwtjes? Volg ons dan op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+