Fitness elastiek set handgrepen

Normaal € 12,99
Vanaf 2 € 12,79
Vanaf 5 € 12,49

Jouw prijs 12,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnr: 01-300102

Deze fitness elastiek set handgrepen is een goede aanvulling op de rollen fitness band van verschillende merken. Met deze handgrepen kun je extra veilig en comfortabel trainen met fitness band. De handgrepen zorgen voor een goede grip tijdens de verschillende oefeningen. In ons ruime assortiment vind je diverse soorten fitness banden. Lees meer Shape

5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze set handgrepen van Moved band wordt gebruikt in combinatie met rollen fitness elastiek die je zelf op de gewenste lengte kunt knippen. De soft foam handles zorgen voor een voortreffelijke en extra veilige grip tijdens de verschillende oefeningen.

Voordelen set handgrepen

  • Gericht bepaalde spiergroepen trainen
  • Comfortabel fitness band met handvaten
  • Fitness elastiek is veelzijdig en effectief

Deze veilige en comfortabele soft foam handgrepen worden per paar, per 2 stuks geleverd. Je kunt de fitness band op de gewenste lengte knippen en vervolgens eenvoudig aan de handgrepen vast knopen. Deze solide handgrepen zijn gemaakt van degelijk nylon en comfortabel soft foam.

Je kunt deze set fitness elastiek handgrepen gebruiken in combinatie met de fitness band rollen van Moves band en andere merken.

Door te trainen met fitness banden vergroot je de beweeglijkheid en verbeter je de reikwijdte, kracht en coördinatie van bepaalde spiergroepen. Een fitness elastiek met handvaten is een effectief hulpmiddel waarmee je comfortabel, gericht en gevarieerd kunt trainen.

Video

Beoordelingen

Pluspunten

  • Handige set fitness elastiek handgrepen
  • Veilig en comfortabel trainen met fitness banden

Specificaties

Type fitness elastiek: Fitness band
Kleur: Zwart