• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17927
0 Winkelwagen
0
EasyTape
Selectie verfijnen
Breedte
 1. 5 cm (14)
Lengte
 1. 4,5 meter (14)
Kleur
 1. Beige (1)
 2. Blauw (1)
 3. Bruin (1)
 4. Geel (1)
 5. Groen (1)
 6. Lichtblauw (1)
 7. Mix (2)
 8. Oranje (1)
 9. Paars (1)
 10. Rood (1)
 11. Roze (1)
 12. Wit (1)
 13. Zwart (1)
Aantal rollen
 1. 1 rol (12)
 2. 6 rollen (1)
 3. 12 rollen (1)
Prijs
€ 0 € 76 € 0 tot € 76

EasyTape

EasyTape is een kwalitatief hoogwaardige elastische medical tape en wordt aangebracht volgens de principes van medical taping. EasyTape heeft een rekbaarheid van maar liefst 150%. Bovendien zijn het gewicht en de dikte van EasyTape rekbare sporttape vergelijkbaar met de huid. Hierdoor voelt EasyTape aan als een soort tweede huid. EasyTape biedt steun aan de spieren en gewrichten en belemmert tegelijkertijd de bewegingsvrijheid niet. Bekijk ons complete assortiment kinesiotape, zoals CureTape en Nasara tape of naar onze niet-elastische sporttape.

14 product(en)

Sorteer op:
 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

14 product(en)

Sorteer op:

Easytape

Veelgestelde vragen

Wat is EasyTape medical tape?

EasyTape heeft dezelfde eigenschappen als de menselijke huid voor wat betreft elasticiteit en dikte. Door de rekbaarheid past EasyTape medical tape zich eenvoudig aan bij iedere natuurlijke beweging. Dit zorgt ervoor dat je geen beperkingen ervaart bij het bewegen. Hierdoor herstel je sneller van pijnklachten en blessures. EasyTape is een medical tape en vermindert de pijn bij blessures, vergroot de mobiliteit bij gewrichtsklachten en masseert het bindweefsel in combinatie met bewegingen die je maakt. EasyTape is een elastische katoenen sporttape met een acryl lijmlaag, is waterbestendig en blijft gedurende meerdere dagen zitten.

Hoe werkt EasyTape medical tape?

Door EasyTape aan te brengen op de spieren of gewrichten in uitgerekte positie wordt de natuurlijke beweging niet beperkt. Daarnaast wordt het bindweefsel geactiveerd en gemasseerd bij een natuurlijke ontspanning van het lichaamsdeel. Bij natuurlijke ontspanning zie je op de plek van de medical tape golfjes ontstaan, ook wel convolutions genoemd. Wanneer deze golfjes zichtbaar zijn wordt er ruimte gecreëerd tussen de opperhuid en de onderhuid. Deze ruimte heeft een positieve invloed op de zenuwen, bloed- en lymfevaten en activeert het pijndempend systeem. De pijn verdwijnt of vermindert vaak al tijdens de behandeling waardoor de cliënt beter kan bewegen en gebruik kan worden gemaakt van de oorspronkelijke spierfunctie. Met als gevolg een sneller en beter herstel. EasyTape wordt vaak door para-medici zoals een sportmasseur of fysiotherapeut aangebracht. Vandaar dat EasyTape ook wel medical tape wordt genoemd.

Waarom EasyTape kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment EasyTape, kinesiotape en sporttape aan en leveren zeer snel. Je kunt naast EasyTape kiezen uit de volgende merken medical tape: Nasara tape, CureTape, en MediPreventie kinesiotape. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor andere verbruiksartikelen met een professionele kwaliteit zoals massage olie, spierbalsem en FIT sportbalsem. Kijk ook eens naar onze massage artikelen. Kies een hoeslaken massagetafel in maar liefst 15 verschillende mooie kleuren. Of hoofdsteunhoesjes, face covers, massage hulpmiddelen, knierollen voor op de massagetafel of onderzoekbankpapier. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis!

Hoe EasyTape medical tape gebruiken?

Bij het gebruiken en aanbrengen van EasyTape medical tape moet je goed op een aantal dingen letten. Voor een optimale hechting moet de huid schoon, droog en vetvrij zijn. Vermijd plooien bij het aanbrengen van medical tape. Dit kan namelijk blaren tot gevolg hebben. Verwijder overmatig veel haar met bijvoorbeeld een trimmer voordat je de tape aanbrengt. Bovendien hecht elastische sporttape zich beter op een niet behaarde huid. Breng niet té veel rek aan op de tape. Daarnaast zijn er speciale medical taping cursussen waarin je alles leert over het goed aanbrengen van medical tape.

Wat is de EasyTaping methode?

EasyTaping is een medical taping methode. Inmiddels leerden al meer dan 13.000 (fysio)therapeuten wereldwijd medical tapen via de Easytaping-methode. Deze uitgebreide methode is eenvoudig aan te leren bij een opleidingsinstituut. Wat de Easytaping-methode onderscheidt van andere taping methoden is de combinatie van neuroreflectoire facilitatie en myofasciale sturing. De cliënt geeft aan welke huidverschuiving functieverbetering geeft (Easytesting) en de uitkomst van de testen bepaalt in welke richting je de tape aanbrengt (Easytaping). Op deze manier helpt de Easytaping-methode bij het mobiliseren van gewrichten, de spieren en de fascia. De tape lift de huid voor een betere doorbloeding en vochtafvoer. De verbeterde sturing van gewrichten vermindert de pijnklacht en versnelt functioneel herstel.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+