• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17483
0 Winkelwagen
0
Type Sportartikelen
  1. TrainingsmateriaalTrainingsmateriaal
  2. SportbalSportbal
  3. Coaching materiaalCoaching materiaal
  4. Voetbal accessoiresVoetbal accessoires
Sportartikelen

Sportartikelen

Op zoek naar sportartikelen voor voetbal, hockey, gymnastiek of andere sporten? Wij hebben een ruim en gevarieerd aanbod aan diverse sportartikelen. Denk aan markeringsmateriaal, voetballen, tassen, kleding, coach spullen, accessoires en meer. Sportartikelen zijn populair onder sportverenigingen, scholen, sportclubs en wordt ook regelmatig thuis gebruikt. Kijk ook in ons assortiment voor een goede foam roller of de beste stoelfiets.

11 product(en)

Sorteer op:

11 product(en)

Sorteer op:

Sportuitrusting

Het is algemeen bekend dat sporten gezond voor je is. Wie regelmatig sport merkt positieve veranderingen in zijn of haar leven. Sporten houdt je lichaam en geest fit en gezond. Trainen met sportartikelen en sportbenodigdheden zorgen ervoor dat je training nog effectiever wordt. Als je beweegt tijdens het sporten dan verbrand je energie. En als je te weinig beweegt, dan verbrand je weinig energie. Als je minder calorieën en vetten verbrandt dan dat je eet, wordt je te dik. Maar bewegen is niet alleen goed voor je gewicht en lichaam, je gaat je er ook mentaal beter door voelen. En wat veel mensen niet weten is dat sporten ook voor je weerstand goed is. Je wordt namelijk minder snel verkouden en minder snel ziek. Dagelijks genoeg bewegen vermindert de kans op ziektes. Door te trainen met sportbenodigdheden haal je het maximale uit je training.

Tegenwoordig ervaren mensen steeds sneller stress en spanning op het werk of in het privéleven. Sporten met sportproducten helpt je om lekkerder in je vel te zitten en om beter te slapen. Sporten zorgt er namelijk voor dat je spieren minder gespannen zijn, waardoor je beter kunt slapen. Door te sporten, maakt je lichaam endorfine en serotonine aan. Beiden staan bekend als gelukshormonen. Endorfine heeft een kalmerend en pijnstillend effect.

Wist je dat sporten je spieren sterker maakt en regelmatig sporten goed is om rugklachten te voorkomen? Rugklachten ontstaan vaak door inactiviteit en verkeerde houdingen Door te bewegen worden je spieren sterker, ook die in je rug. Je zult begrijpen dat die sterke rugspieren, je ruggenwervel beter kunnen ondersteunen. Ook wanneer je al bepaalde rugklachten hebt, is sporten erg belangrijk. Heel vaak gaat een verkeerde houding vooraf aan rugklachten. Dit kan al komen doordat je verkeerd achter je computer zit. Door regelmatig je rug te trainen met sportmateriaal, versterk je je spieren in je rug. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gewichten of fitness elastieken.

Coach en trainersmaterialen

Sinds kort bieden wij coaching materiaal aan voor voetbal. Deze sportproducten zijn van het merk Cawila en Best For Professionals. Het is belangrijk dat je goed bent voorbereid als coach of trainer. Met de juiste coaching materialen en sportartikelen vervul je je taak als trainer en coach zo goed mogelijk. Met deze sportproducten heb je het coachen meer onder controle, en kan jou team goede prestaties leveren. Zoals iedere trainer of coach weet is een goede voorbereiding het halve werk. De juiste sportbenodigdheden steunen je werk. Bij ons kun je terecht voor speelveldfolie, trainingsmaterialen, coachborden, tactiekbord en coachmappen.

Op het veld tijdens de trainingen heeft een coach sportbenodigdheden nodig om een effectieve, uitdagende training op te kunnen zetten. MediPreventie ondersteunt ook hierin de trainer door de juiste kwaliteit en hoeveelheid aan sportproducten en trainingsmateriaal aan te bieden. Denk bij trainingsmateriaal aan loopladders, pionnen, markeringshoedjes en hoepels. Daarnaast hebben wij een extra aanbod aan sportartikelen voor voetbal. Denk hierbij aan bidonkratten met bidons, voetballen, voetbalzakken, hesjes, balpompen en meer.

Teamsport en trainingsmateriaal

Ons sportmateriaal wordt het meeste gebruikt bij teamsporten. De meeste teamsporten zijn meestal balsporten. Voetbal, basketbal, handbal en volleybal zijn de teamsporten die het meest populair zijn in Nederland. Om de uitdagingen in je teamsport zowel in het coördinatieve als ook in het conditionele bereik optimaal te kunnen trainen, bieden wij de meest geschikte sportartikelen aan. Wij ondersteunen de teamsport training graag op professioneel gebied. Daarom denken wij vooral aan de training en hebben wij de beste sportbenodigdheden voor coördinatietraining, snelheidstraining, krachttraining en individuele techniektraining. Deze sportproducten zijn geschikt voor zowel handballers, voetballers, basketballers, volleyballers en voor andere sporten. Met behulp van de speedladder, kan snelheid en coördinatie gestimuleerd worden. In de training van voetballers en volleyballers is deze speedladder een vast trainingsonderdeel geworden.

Bij basketbal en indoor voetbal wordt er betreft sportmateriaal veel gebruik gemaakt van markeringshoedjes en vloermarkeringen. Dit om een parcours uit te zetten of vloerindelingen te maken wat de training gevarieerder en effectiever kan makken. De markeringshoedjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten, sets en varianten. Lees vooral de uitgebreide productomschrijving, zodat je er zeker van bent dat je de juiste sportproducten aanschaft. En wist je dat wij bij elke soort sportmateriaal een volumekorting hebben toegepast voor het geval je het product in grotere aantallen wilt aanschaffen. Hierdoor wordt het sportmateriaal nog voordeliger.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste sportproducten, acties en nieuwtjes? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+