• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17742
0 Winkelwagen
0
Anatomische modellen
Selectie verfijnen
Type anatomie model
  1. Gewrichten (1)
Prijs
€ 0 € 59 € 0 tot € 59

Anatomische modellen

Anatomische modellen zijn zeer geschikt voor educatieve doeleinden in fysiotherapie praktijken, tijdens geneeskunde en fysiotherapie opleidingen. Daarnaast is een anatomisch model uitstekend om te gebruiken voor studenten van andere medische opleidingen. Anatomische modellen van Erler Zimmer hebben een uitstekende kwaliteit. Kijk in ons uitgebreide assortiment voor meer artikelen op het gebied van praktijkinrichting zoals een goniometer, reflexhamer of een hand held dynamometer.

1 product(en)

Sorteer op:

1 product(en)

Sorteer op:

anatomische modellen.jpg

Anatomie skelet

Onze menselijke skelet is gemaakt op natuurlijke grootte. Het model van een volwassen man is gemaakt van duurzame materialen. Al onze modellen zijn gemaakt van onbreekbaar kunststof. Bij intensief gebruik van de modellen blijft het model stabiel en behoud het de robuuste afwerking. Een menselijk skelet is ideaal voor in je praktijkinrichting ter demonstratie en voorlichting. Het model is anatomisch perfect en toont alle belangrijke lichamelijke structuren. De botten komen overeen met een echt menselijk lichaam als het gaat om grootte en gewicht.

De ledematen kunnen makkelijk verwijderd en aangebracht worden. De modellen van het menselijke lichaam maken gebruik van snelsluitingen. De tanden bijvoorbeeld van het menselijke skelet zijn apart gemaakt en in de kaak gezet. Bovendien hebben de schouder, heup en knie flexibele rubberen verbindingen. Deze verbindingen maken levensechte gewrichtsbewegingen mogelijk. Hiermee onderscheidt ons menselijk model zich van de minder mobiele lichamen met metalen gewrichten.

Onze driedelige schedel is gedigitaliseerd en uitgewerkt zodat deze precies overeenkomt met de standaard menselijke anatomie. De grootte van deze schedel komt overeen met de gemiddelde Europese maat. Ons menselijk skelet wordt geleverd met een ophangring. Hiermee kan het lichaam opgehangen worden aan een standaard of aan het plafond. Het menselijke skelet wordt inclusief een statief met wielen geleverd. Hierdoor is het skelet van het menselijk lichaam gemakkelijk te bewegen door de ruimte.

Torso menselijk lichaam

Het torso dat we aanbieden geeft het menselijke lichaam weer zonder benen. De belangrijke organen en structuren zijn hierdoor zichtbaar. We bieden een 16-delig torso lachaam en een 27-delig lichaam aan. Deze torso's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn duurzaam in gebruik. Elk orgaan kan apart uit het torso gehaald worden. Dit geeft het lichaam een hoge educatieve waarde. Zo kun je op detailniveau zien hoe het menselijke lichaam in elkaar zit en de plaats van de organen in kaart brengen.

Verschillende lichaamsmodellen of lichaamsdelen hebben markeringen. Bijvoorbeeld het arm model met markering, deze laat de aanhechtingspunten van de spieren zien. We bieden ook verschillende modellen aan met een bod en de spier. Deze lichaamsmodellen laten een gedetailleerde weergave van de belangrijkste spieren zien. Bijvoorbeeld een anatomie knie met spieren kan voor extra duidelijkheid zorgen. Deze lichaamsmodellen kunnen je helpen bij het uitleggen van klachten of behandelingen van patiënten.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+