• Gratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie info@medipreventiecentrum.nl 074-2911110
0
Anatomische modellen
Selectie verfijnen
Merk
  1. Erler Zimmer (16)
  2. MediPreventie (1)
Prijs
€ 0 € 489 € 0 tot € 489

Anatomische modellen

Anatomische modellen zijn uitermate geschikt voor educatieve doeleinden in fysiotherapie praktijken en tijdens geneeskunde en fysiotherapie opleidingen. Daarnaast is een anatomisch model uitstekend om te gebruiken voor studenten van medische opleidingen. Anatomische modellen zijn een uitstekende toevoeging aan uw praktijkinrichting. Bekijk ons uitgebreide assortiment ook voor meer fysiotherapie benodigdheden.

Anatomisch model

Elk anatomisch model in ons uitgebreide assortiment is van uitstekende kwaliteit. Deze anatomische modellen zijn zeer uitgebreid en gedetailleerd. De anatomische modellen zijn multifunctioneel, ze geven uw praktijk een professionele uitstraling en daarnaast heeft een anatomisch model ook een hoge educatieve waarde. De anatomie modellen kunnen daarom uitstekend gebruikt worden bij fysiotherapie praktijken, huisarts praktijken of andere medische en geneeskundige praktijken. 

Bij MediPreventie kunt u verschillende anatomische modellen kopen. In ons assortiment vindt u onder meer een wervelkolom model, schedel model, skelet voet en hand, schouder met spieren en verschillende bekken modellen. Kortom wij bieden u een ruime keuze aan verschillende anatomie modellen en helpen u graag met het kiezen van het juiste anatomisch model.

Anatomie modellen

De anatomische modellen zijn in combinatie met een anatomie poster een uitstekende toevoeging aan uw praktijk. Wanneer u de anatomie modellen samen met een poster gebruikt zal dit voor extra duidelijkheid en begrip zorgen en kan dit helpen bij de uitleg van klachten of behandelingen aan de patiënt. Hierdoor wordt de combinatie met anatomische modellen ook veel gebruikt tijdens medische opleidingen.

Onze deskundigen hebben alleen de beste anatomie modellen voor u geselecteerd. Hierdoor weet u zeker dat u bij MediPreventie een anatomisch model koopt van uitstekende kwaliteit. Wanneer u graag een persoonlijk en duidelijk advies wilt hebben over de anatomische modellen kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Wilt u goede en functionele anatomie modellen kopen voor uw praktijk voor de beste prijs? Kijk dan naar de selectie van onze deskundigen voor een geschikt anatomisch model.

1 - 16 van 17 producten

Sorteer op:
aanbieding 11
Wervelkolom modelWervelkolom model

Normale prijs: € 89,90

Aanbiedingsprijs: € 79,90

  • Persoonlijk en deskundig advies

  • Cijfer klantbeoordeling 9.5

  • Vóór 16 uur besteld morgen in huis

Armskelet met handArmskelet met hand
€ 64,90
Beenskelet met voetBeenskelet met voet
€ 72,50
  • Persoonlijk en deskundig advies

  • Cijfer klantbeoordeling 9.5

  • Vóór 16 uur besteld morgen in huis

1 - 16 van 17 producten

Sorteer op:
snel verdiend
Verdien5
Meld u aan voor de nieuwsbrief
verdien € 5 euro korting op uw volgende aankoop
Facebook Twitter Google+