• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17483
0 Winkelwagen
0
Type Fitness elastiek
 1. Fitness bandenFitness banden
 2. Resistance tubesResistance tubes
 3. Mini bandsMini bands
 4. Power bandsPower bands
Mini bands
Selectie verfijnen
Weerstandsniveau
 1. Extra licht (1)
 2. Licht (9)
 3. Medium (4)
 4. Zwaar (4)
 5. Extra zwaar (4)
 6. Zeer zwaar (3)
Merk
 1. Body-Band (12)
 2. Moves band (8)
 3. MSD-Band (1)
Prijs
€ 0 € 43 € 0 tot € 43

Mini bands

Mini bands zijn perfect om effectief en makkelijk je spieren en fitheid te trainen. Gebruik een mini weerstandsband voor een goede workout en diverse fitness oefeningen. Mini band kopen kan in verschillende weerstanden. Mini bands zijn ideale resistance bands voor elke sporter en als fysiotherapie oefenmateriaal.

1 - 16 van 20 producten

Sorteer op:
 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

1 - 16 van 20 producten

Sorteer op:

mini bands

Veelgestelde vragen

Wat zijn mini bands?

Mini bands zijn elastische weerstandsbanden waarmee je veel verschillende fitness en revalidatie oefeningen kunt doen. Met een miniband train je je lichaam niet alleen op kracht en balans, maar juist ook op flexibiliteit en lenigheid. Het trainen met mini bands is zeer simpel, je hebt namelijk naast de mini weerstandsband alleen de zwaartekracht en je eigen lichaam nodig. Een mini workout band is veelzijdig en geschikt voor zowel de beginnende sporter als de gevorderde sporter. Dit komt onder andere door het feit dat minibands in veel verschillende weerstanden verkrijgbaar zijn. Variërend van een lichte weerstand miniband voor revalidatie en therapie tot een (zeer) zware weerstand voor intensieve fitness en krachtsport. Door te kiezen voor een complete mini resistance bands set kun je jouw fitness training geleidelijk opbouwen, en ook afwisselend en uitdagend blijven houden. Je kunt minibands overal gebruiken: binnen en buiten, in de sportschool, bij de fysiotherapeut of personal trainer en natuurlijk ook thuis of onderweg. Wist je dat je gemakkelijk een full body workout met een goede mini weerstandsbanden set kunt doen? Online kun je zeer veel verschillende mini bands oefeningen vinden waarmee je jezelf en anderen kunt blijven uitdagen.

Welke soorten goede mini bands zijn er?

Er zijn verschillende soorten goede mini weerstandsband. De beste mini bands kopen kan in verschillende soorten, weerstanden, kleuren, maten en merken. Je kunt miniband natuurlijk per stuk kopen. Ook kun je kiezen voor een complete mini workout band set met opeenvolgende weerstanden waarmee je jouw fitness training goed kunt opbouwen en uitdagend blijft houden. Naast mini weerstandsband kun je kiezen voor weerstandsband met handvat, normale resistance bands en power bands. De weerstanden van minibands zijn meestal opgebouwd uit de volgende kleuren - weerstanden: geel is Licht, rood is Medium, groen is Zwaar, blauw is Extra zwaar en zwart is Zeer zwaar.

Waarom de beste minibands kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet en uitgebreid assortiment van de beste minibands aan en leveren zeer snel. Kijk naast mini weerstandsband ook naar resistance tubes, complete workout band sets, normale fitness banden en powerbands. Kies voor de beste mini bands met een professionele kwaliteit van goede merken zoals Body-Band, Thera-Band en Moves band. Mini weerstandsbanden geschikt voor professionals en consumenten. Ook voor ander oefenmateriaal voor fitness, fysiotherapie en revalidatie ben je bij ons op het goede adres. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis!

Welke mini bands oefeningen zijn er?

Met mini bands kun je diverse fitness- en revalidatie oefeningen doen gericht op verschillende spiergroepen. Een miniband is erg makkelijk mee te nemen waardoor je ook in de sportschool, op het werk, onderweg of op vakantie met de mini band traint. Heb je een blessure? Dan kun je je fysiotherapie oefeningen gecontroleerd uitvoeren met een weerstandsband met een lichte of medium weerstand. Wil jij meer kracht? Dan kun je de mini band inzetten om verschillende fitness oefeningen uit te voeren met een mini workout band met een zwaardere weerstand. Gebruik minibands om spiergroepen van je borst en romp, armen, schouders, rug en benen te trainen. Mini bands zijn ook perfect voor een complete full body workout en core stability training.

Hoe gebruik je mini bands?

Mini bands kunnen erg makkelijk door iedereen en overal worden gebruikt. Het trainen met de miniband zorgt voor een constante spanning op de spier, waardoor het trainen van de spier efficiënter is. Mini bands kun je gebruiken om zwaarder of juist lichter te trainen, ter vervanging van halters of gewichten. De mini bands zijn er in verschillende weerstanden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de mini weerstandsband tussen je benen of armen te spannen. Zo train je met je eigen kracht en lichaam. Bind de weerstandband bijvoorbeeld tussen je bovenbenen tijdens een squat. Je kunt de minibands bijna overal gebruiken. Thuis, op kantoor, onderweg, in de sportschool of bij de fysiotherapeut.

Welke weerstand miniband heb ik nodig?

De weerstand die je kiest, dien je te bepalen op basis van het soort training en hoe zwaar je de training of oefening wilt maken. Zo wordt een mini band met weinig weerstand ingezet bij wat makkelijkere en lichtere oefeningen voor bijvoorbeeld revalidatie en beginnende sporters. Een miniband met meer weerstand kan perfect worden ingezet voor trainingen om meer kracht op te bouwen voor gevorderde sporters en krachtsport. Het is aan te raden om te kiezen voor meerdere opeenvolgende weerstanden of een complete mini workout band set zodat je de training goed kunt opbouwen en blijven afwisselen.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+