• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17927
0 Winkelwagen
0
Type Trainingsmateriaal
 1. TrainingshoedjesTrainingshoedjes
 2. Pionnen voetbalPionnen voetbal
 3. SpeedladderSpeedladder
 4. Agility materiaalAgility materiaal
Trainingshoedjes
Selectie verfijnen
Kleur
 1. Geel (5)
 2. Rood (4)
 3. Blauw (3)
 4. Paars (1)
 5. Zwart (3)
 6. Lichtblauw (1)
 7. Roze (1)
 8. Oranje (2)
 9. Wit (2)
 10. Grijs (1)
Merk
 1. Cawila (18)
Prijs
€ 0 € 23 € 0 tot € 23

Trainingshoedjes

Trainingshoedjes zie je op ieder sportveld. Met training hoedjes kun je makkelijk veldjes en oefeningen uitzetten om je training goed te organiseren. Markeringshoedjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en sets. Voetbal hoedjes zijn het perfecte trainingsmateriaal. Naast techniek- en tactiek oefeningen kun je met trainingshoedjes ook conditie- en loopoefeningen uitzetten. Kijk in ons uitgebreide assortiment voor een professionele kwaliteit trainingshoedjes, markeringshoedjes en voetbal hoedjes.

1 - 16 van 18 producten

Sorteer op:

1 - 16 van 18 producten

Sorteer op:

trainingshoedjes

Trainingshoedjes voor voetbal

Trainingsmaterialen zijn meestal compacte materialen die een grote afwisseling in de training brengen. Met ons trainingsmateriaal verbeter je het dribbelen, springkracht, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Ons ruime aanbod aan sportmateriaal is geschikt voor verenigingen, scholen, sportclubs en voor privé-gebruik. Het populairste sportmateriaal zijn onze trainingshoedjes en speedladders. De meest populaire sport in Nederland is voetbal. Daarom leggen wij graag uit waarom deze trainingshoedjes, ook wel markeringshoedjes of voetbal hoedjes genoemd, zo populair zijn onder de voetballers.

Het is belangrijk om de doelstelling van een voetbal training duidelijk in beeld te hebben. Structuur en afwisseling in je training is erg belangrijk. Met name voor de jeugd is structuur belangrijk. Een goede opbouw in de training zorgt voor meer concentratie van de voetballers en minder kans op blessures. Een trainer of coach begint meestal met een warming-up, dan twee uitgebreide speloefeningen en dan een partijspel. Nu zul je denken, wat heeft dit met voetbal hoedjes te maken? Nou, juist enorm veel aangezien je trainingshoedjes bij al deze verschillende onderdelen van de training kunt inzetten.

Een effectieve oefening met de trainingshoedjes is de zig-zag training. Je rent hierbij in een zig-zag naar de markeringshoedjes toe, maakt een korte bocht om de voetbal hoedjes heen en sprint vervolgens naar de volgende hoedjes voetbal. Deze training met trainingshoedjes zorgt ervoor om je balans te houden in korte bochten. Ook train je om je benen op de juiste manier neer te zetten in bochten.

In een voetbalwedstrijd ben je in het spel vrijwel constant in beweging. Het is belangrijk om daarop goed te anticiperen. Ruimtelijk inzicht en reactiesnelheid is daarbij erg belangrijk. Door te trainen met trainingshoedjes of hoedjes voetbal, kun je zeer effectief de spelers hierop trainen. Uit onderzoek komt naar voren dat één sprinttraining per week de sprintprestatie niet verbetert. Je zal minimaal twee keer per week hier aandacht aan moeten schenken om vooruitgang te boeken. Door gebruik te maken van de voetbal hoedjes kun je slalom bewegingen, zig zag bewegingen en je reactievermogen goed trainen. Je kunt de markeringshoedjes ook goed gebruiken tijdens een training in combinatie met bijvoorbeeld hoepels of pionnen.

Gebruiken van markeringshoedjes

Trainingshoedjes kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Je hebt de trainingshoedjes vast wel eens gezien in de gymzaal of op het voetbalveld. Markeringshoedjes zijn ideaal voor het afbakenen van een bepaald gebied of voor het uitzetten van een trainingsparcours. Deze veelzijdige en bekende voetbal hoedjes worden veel toegepast bij sporten zoals hockey, atletiek, voetbal en handbal. Daarnaast zijn de markeringshoedjes erg populair onder fysiotherapeuten en revalidatiecentra. De hoedjes voetbal worden gebruikt voor coördinatietraining, revalidatie training en balansoefeningen.

Markeringshoedjes zijn stevig, opvallend, flexibel en kunnen gemakkelijk in elkaar gestapeld worden. Onze voetbal hoedjes zijn van uitstekende kwaliteit en zijn gemaakt van duurzaam en stevig kunststof. Naast dat de hoedjes voetbal los per 10 stuks verkrijgbaar zijn, kun je de trainingshoedjes ook in sets van 40 stuks kopen. De bijbehorende grijze Cawila houder of zwarte draagriem voor de trainingshoedjes is los verkrijgbaar! Ideaal om de markeringshoedjes bij elkaar te houden en te vervoeren. Bij enkele grote sets voetbal hoedjes is de houder inclusief. Lees hiervoor de uitgebreide omschrijving bij het product.

Markeringspionnen en hoedjes

Basisscholen hebben standaard als schoolvak gymnastiek. Ons trainingsmateriaal is dan ook zeer geschikt voor in de gymzaal vooral de hoedjes voetbal. Wij blijven ons aanbod uitbreiden en ontwikkelen om alleen het beste trainingsmateriaal aan te bieden. Denk aan onze markeringshoedjes, speedladders, hoepels, trainingsstangen en voetballen. Diverse scholen schaffen hun sportartikelen en trainingsmateriaal voor in de gymzaal bij ons aan. Wij staan open voor nieuwe inbreng en ontwikkelen ons steeds verder.

MediPreventie biedt een ruime keuze in oefenmateriaal, trainingsmateriaal, sportartikelen en sportverzorging. Wij zijn al jaren actief op het gebied van fysiomaterialen, oefenmateriaal en sportverzorging. Om de behoeftes van de klant te vervullen, hebben wij ons aanbod uitgebreid met sportartikelen. Wij zijn een webshop voor zowel de zakelijke gebruiker als de particuliere klant.

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan sportartikelen en trainingsmateriaal. Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en acties.

Veelgestelde vragen

Wat zijn trainingshoedjes en markeringshoedjes?

Trainingshoedjes en markeringshoedjes zijn een soort trainingsmateriaal waarmee je makkelijk oefeningen, veldjes of een parcours kunt uitzetten om zo je training goed te organiseren. Trainingshoedjes zijn zeer geschikt voor diverse trainingen en sporten. Trainingshoedjes worden vaak bij voetbaltrainingen gebruikt en vandaar dat ze ook wel voetbal hoedjes worden genoemd. Trainingshoedjes zijn perfect voor hockey, tennis, handbal, korfbal, basketbal en nog véél meer sporten! Training hoedjes zijn geschikt voor beginnende en gevorderde sporters. Voor professionals zoals trainers van sportverenigingen, personal trainers, fysiotherapeuten maar natuurlijk ook voor consumenten. Trainingshoedjes kunnen overal gebruikt worden: buiten en binnen, op het sportveld, in de sporthal, in de tuin, in het park of op straat. Trainingshoedjes zijn geschikt voor diverse ondergronden zoals gras, gravel en kunstgras.

Hoe kies ik geschikte trainingshoedjes?

Wil je graag de voor jou beste trainingshoedjes kopen? Dan is het natuurlijk wel belangrijk om geschikte training hoedjes te kiezen. Trainingshoedjes die passen bij jou, jouw team en het doel waarvoor je de training hoedjes wilt gebruiken. Er zijn diverse soorten en maten trainingshoedjes waardoor het misschien lastig is om de juiste keuze te maken bij het kopen van voetbal hoedjes. Bij het kiezen van de voor jou beste trainingshoedjes is het belangrijk dat je goed nadenkt over de volgende vragen. Hoeveel en welke kleuren trainingshoedjes heb ik nodig? Afhankelijk van het niveau van de sporters en het doel van de trainingen kun je het juiste aantal en kleuren trainingshoedjes kiezen. Als je aan een grotere groep sporters training geeft dan heb je meer trainingshoedjes nodig. Overweeg dan om voor een complete set trainingshoedjes te kiezen inclusief een houder of draagriem zodat je de training hoedjes na gebruik handig en praktisch kunt opbergen. Als je verschillende oefeningen, looppatronen of speelvelden wilt markeren dan is het vaak handig om te kiezen voor verschillende kleuren trainingshoedjes. Afhankelijk van de kleur van de ondergrond kun je kiezen voor een contrasterende kleur markeringshoedjes zodat ze nog beter opvallen. Welk formaat en soort trainingshoedjes? Je kunt kiezen uit een Medium en Groot formaat trainingshoedjes afhankelijk van de ruimte of het veld waar je de markeringshoedjes gaat gebruiken. Naast standaard trainingshoedjes zijn er ook multifunctionele trainingshoedjes. Dit zijn markeringshoedjes met speciale gaten in de hoedjes en waar stangen in geplaatst kunnen worden zodat je de trainingshoedjes kunt gebruiken voor een veelzijdige agility training met hoogteverschillen.

Waarom trainingshoedjes kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment van de beste trainingshoedjes en leveren zeer snel. Bij MediPreventie trainingshoedjes kopen betekent dat je kiest voor een professionele kwaliteit en een goede prijs. In ons uitgebreide assortiment vind je veel verschillende soorten trainingshoedjes en voetbal hoedjes. Geschikt voor professionals en consumenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 10 kleuren! Bij ons kun je ook terecht voor ander trainingsmateriaal zoals speedladders, pionnen voetbal en ander agility- en sportmateriaal dat je in combinatie met training hoedjes kunt gebruiken voor een complete en veelzijdige training. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw trainingshoedjes morgen al in huis!

Waar kan ik trainingshoedjes voor gebruiken?

Trainingshoedjes zijn enorm veelzijdig en hebben veel verschillende toepassingen. Allereerst kun je met training hoedjes oefeningen en patronen uitzetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan loopoefeningen of een compleet parcours. Met trainingshoedjes zijn er bijna oneindig veel oefeningen en variaties mogelijk. Daarnaast zijn training hoedjes perfect om een speelveld uit te zetten. Gemakkelijk en duidelijk een veld uit zetten met bijvoorbeeld een complete en uitgebreide set markeringshoedjes. Onmisbaar voor iedere sport! Markeringshoedjes zijn basis trainingsmateriaal voor iedere sportvereniging om goede en gevarieerde trainingen aan te bieden. De trainingshoedjes zijn op elk type ondergrond bruikbaar en geschikt om binnen en buiten te gebruiken.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+