• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17483
0 Winkelwagen
0
Lendekussen
Selectie verfijnen
Gebruik
 1. Eetkamerstoel (21)
 2. Bankstel (15)
 3. Bureaustoel (20)
 4. Autostoel (7)
 5. In bed (2)
 6. Rolstoel (17)
Materiaal
 1. Traagschuim - meer comfort (3)
 2. Koudschuim - meer ondersteuning (14)
 3. Overig (1)
Toepassing
 1. Thuis (21)
 2. Op kantoor (21)
 3. In de auto (5)
 4. Op school (20)
 5. Op reis (21)
Merk
 1. Bac Correc (4)
 2. Defa kussen (6)
 3. Harley kussen (9)
 4. MediPreventie (1)
 5. Sissel kussen (2)
Prijs
€ 0 € 99 € 0 tot € 99

Lendekussen

Onze lendekussens zijn ergonomisch en zitten erg comfortabel. Zitten met een lendekussen in je onderrug stimuleert een betere houding. Een lendesteun of rugkussen biedt een ergonomische zithouding en voorkomt rugpijn. Gebruik van een lendekussen wordt aanbevolen vanuit de fysiotherapie en ergonomie omdat een lendesteun zorgt voor een goede zithouding en rugklachten voorkomt. Bekijk ook ons volledig assortiment met fysio materialen.

1 - 16 van 22 producten

Sorteer op:

1 - 16 van 22 producten

Sorteer op:

lendekussen.jpg

Lendenkussen

Wil je extra ondersteuning in de rug terwijl je aan het autorijden bent? Of vind je de vliegtuigstoel niet lekker zitten? Dan is een lendenkussen de beste uitkomst. Je plaatst het kussen eenvoudig tussen je rug en de zitting van de stoel. Zo ervaar je direct extra ondersteuning. Door de anatomische vorm en de verstelbare hoogte zorgt het kussen voor een goede aansluiting op de kromming van je ruggengraad. Fysiotherapeuten, maar ook ergotherapeuten zijn al jaren voorstander van het gebruik van een ergonomische lendensteun om de zithouding te verbeteren. Dit lendenkussen is algemeen toepasbaar en kan thuis en op het werk gebruikt worden. Voor gebruik in de auto adviseren wij de rugsteun auto.

Het sterke en veerkrachtige schuimrubber in de lendenkussens ondersteunt je rug en lede en verminderd de spanning of pijn in de onderrug. De kussens zijn ergonomisch verantwoord en voorgevormd van 100% schuimrubber. Een heel aantal kussens hebben een afneembare en wasbare hoes. Veel van de kussens die we aanbieden zijn makkelijk verstelbaar en zowel los als in combinatie te gebruiken. We bieden kussens aan van Defa, Harley, Sissel en Bac Correc. Een comfortabele lendekussen of rugkussen weerspiegelt de vorm van de lumbale wervelkolom en geeft daardoor de juiste ondersteuning aan je onderrug. Het kussen is geschikt voor iedereen met rugklachten en rugpijn. Bekijk ons uitgebreide assortiment met verschillende soorten kussens.

Kussen rugklachten

Lendekussens en rugkussen worden aanbevolen door fysiotherapeuten tegen alle soorten rugklachten. De zwarte lendenkussen en rugkussen dienen ter preventie en behandeling van vele rugklachten. Fysiotherapeuten zijn een groot voorstander van het gebruik van de algemene lendekussens. De ergonomische rugkussens zijn zeer geschikt voor patiënten en senioren en is uitermate geschikt voor gebruik in een bankstel, autostoel, eetkamerstoel of bureaustoel.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+