• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17927
0 Winkelwagen
0
Foam roller
Selectie verfijnen
Diameter
 1. 4 cm (1)
 2. 10 cm (2)
 3. 13 cm (1)
 4. 14 cm (1)
 5. 15 cm (7)
Lengte
 1. 30 cm (2)
 2. 33 cm (2)
 3. 45 cm (3)
 4. 90 cm (4)
Kleur
 1. Blauw (5)
 2. Zwart (6)
 3. Oranje (2)
 4. Wit (1)
Merk
 1. Dittmann (2)
 2. Mambo Max (9)
 3. Sissel kussen (2)
Prijs
€ 0 € 80 € 0 tot € 80

Foam roller

Een foam roller is perfect voor fitness, yoga, pilates en een goede massage. Met een goede foamroller train en masseer je jouw eigen lichaam. Dit zorgt voor een betere doorbloeding, minder stijve spieren en meer flexibiliteit. Gebruik een foamrol als massage roller voor het masseren van de rug, nek, schouders, benen en kuiten. Koop de beste foam rollers met een professionele kwaliteit. Foam rollers zijn prima om te combineren met ander oefenmateriaal en fitnessartikelen.

13 product(en)

Sorteer op:
 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

Yoga roller 90 cm Mambo MaxYoga roller 90 cm Mambo Max
€ 29,99
Levertijd langer dan 1 week
 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

13 product(en)

Sorteer op:

foam-roller

Veelgestelde vragen

Wat is een foam roller?

Een foam roller is een massage roller waarmee je je eigen lichaam kunt trainen en masseren. Een foam roller is een rol of buis in de vorm van een cilinder waar je overheen kunt rollen. Foam is schuim materiaal dat er voor zorgt dat de foam roller effectief werkt en je de foamroller comfortabel kunt gebruiken. Foam rollers zijn perfect voor fitness, yoga, pilates en een goede massage. Gebruik een foamroller voor een betere doorbloeding, minder stijve spieren en meer flexibiliteit. Foam rollers zijn geschikt voor beginnende en gevorderde sporters. Voor professionals zoals personal trainers, fysiotherapeuten maar natuurlijk ook voor consumenten. Een foam roller kan overal gebruikt worden: in de sportschool, bij de fysiotherapeut, buiten of gewoon thuis.

Hoe kies ik de voor mij beste foam roller?

Wil je graag de voor jou beste foam roller kopen? Dan is het natuurlijk wel belangrijk om een geschikte foam roller te kiezen. Een foamroller die past bij jou, jouw lichaam en het doel waarvoor je de foam roller wilt gebruiken. Bij het kiezen van de voor jou beste foam roller is het belangrijk dat je goed nadenkt over de volgende vragen. Ben je een beginner en heb je nog niet eerder een foam roller gebruikt, dan ligt het voor de hand om te kiezen voor een zachte foam roller. Hoe zachter de foamroller is, hoe aangenamer het foam rollen is. Heb je al wat ervaring met het oefenen met een foam roller of wil je een intensieve training doen? Kijk dan naar een stevige of harde foam roller. Harder foam is directer, maar daarmee ook gevoeliger voor je lichaam. Gebruik je de foam roller voor het losmaken van triggerpoints, dan is een hardere foam roller dus ook pijnlijker. Ook de lengte van de foam roller is belangrijk bij het kiezen. Zo is een lange foam roller 90 cm makkelijker in gebruik omdat je er sneller mee kunt oefenen en gelijktijdig meerdere of grotere spiergroepen kunt masseren. Bijvoorbeeld met twee benen tegelijk of de hele breedte of lengte van de rug. Een kleiner formaat foamroller heeft als voordeel dat je gerichter kleinere lichaamsdelen en specifieke spiergroepen kunt behandelen. En natuurlijk makkelijker mee kunt nemen en opbergen.

Waarom een foam roller kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment van de beste foam rollers en leveren zeer snel. Bij MediPreventie een foam roller kopen betekent dat je kiest voor een professionele kwaliteit en een goede prijs. In ons uitgebreide assortiment vind je veel verschillende soorten foam rollers. Geschikt voor professionals en consumenten. Je kunt kiezen voor een harde of een zachte foam roller. Een foamroller voor beginners of juist voor gevorderden. Daarnaast zijn foam rollers er in verschillende lengtes, diameters, kleuren en diverse merken. Bij ons kun je ook terecht voor andere fitness, yoga, pilates en massage artikelen die je in combinatie met een goede foam roller kunt gebruiken voor een complete workout of goede massage. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw foam roller morgen al in huis!

Hoe werkt een goede foam roller?

Door regelmatig te trainen en te masseren met een goede foam roller voorkom en behandel je spierpijn. Als je beweegt of sport heb je kans om stijve spieren te krijgen of dat er knopen, zogenaamde triggerpoints, in je spieren komen. Dit zorgt vaak voor minder beweeglijkheid en spierpijn. Een foam roller is dan een ideale oplossing! Door te rollen met de foamroller masseer je als het ware de afvalstoffen uit stramme spieren of een knoop in je spier. Je creëert namelijk grote druk op de spieren en het omliggende bindweefsel (de fasica). Dit masseren met de foam roller zorgt ervoor dat je spieren losser en flexibeler worden. Door deze zelfmassage voel je dat de foam roller werkt aan jouw gezondheid en fitheid. Foam rolling is een (self) myofascial release techniek. Dit is een vorm van zelfmassage waarmee je zelf spieren en bindweefsel kunt masseren en ontspannen. Myo betekent spier, fascia staat voor bindweefsel en release betekent ontspannen. Vandaar de naam myofascial release techniek. Het grote voordeel van een foam roller is dat je deze techniek helemaal zelf kunt toepassen!

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+