• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 11924
0 Winkelwagen
0
Type Braces
  1. RugbraceRugbrace
  2. BekkenbandBekkenband
  3. ElleboogbraceElleboogbrace
  4. PolsbracePolsbrace
  5. KniebraceKniebrace
  6. EnkelbraceEnkelbrace
Elleboogbrace
Selectie verfijnen
Prijs
€ 0 € 32 € 0 tot € 32

Elleboogbrace

Elleboogbrace: ondersteunt de elleboog bij overbelasting of blessures. Een elleboogbrace wordt zeer vaak gebruikt als tennisarm brace. Een elleboog brace is uitermate geschikt voor diverse sporten zoals tennis, golf en hockey. Een elleboogbrace biedt tijdelijk of langdurig therapeutische ondersteuning en maakt dagelijkse bewegingen minder pijnlijk. Kijk ook in ons assortiment voor andere geschikte braces of fysio hulpmiddelen.

6 product(en)

Sorteer op:
aanbieding 25
Tennisarm braceTennisarm brace

Normale prijs: € 7,90

Aanbiedingsprijs: € 5,90

aanbieding 25
Elleboogbandage met hard drukpuntElleboogbandage met hard drukpunt

Normale prijs: € 7,90

Aanbiedingsprijs: € 5,90

6 product(en)

Sorteer op:

Elleboog brace

Een elleboog brace is uitermate geschikt om te gebruiken bij een tennisarm, golfersarm of andere klachten of blessures aan de elleboog. Een elleboogbandage is ter preventie en behandeling van blessures. Door een elleboogbrace te gebruiken zal de pijn verminderen en wordt de peesaanhechting ontlast. Naast het gebruik van een elleboogbandage kunt u bij een tennisarm of golferselleboog ook diverse tenniselleboog oefeningen doen om de klachten te verhelpen.

Een elleboogbrace wordt ook wel een elleboogbandage genoemd. Een tenniselleboog bandage kan toegepast worden bij verschillende sporten. Tijdens het sporten kan een tenniselleboog bandage u meer vertrouwen geven in uw elleboog waardoor u weer pijnvrij kunt sporten. Ook kan een elleboogbandage uitstekend gebruikt worden tijdens het werk. Het gebruik van een elleboog brace kan de genezing of behandeling helpen te versnellen waardoor de klachten eerder zullen verdwijnen.

Elleboogbandage

Een elleboogbandage in ons assortiment is van uitstekende kwaliteit. Elke elleboogbrace wordt uitgebreid getest door onze deskundigen in samenwerking met fysiotherapeuten. Ook diverse sporters hebben de tenniselleboog bandage getest op de functionaliteit. Fysiotherapeuten raden het gebruik van een elleboogbrace aan wanneer u klachten heeft aan uw elleboog.

Tenniselleboog bandage

Voor een persoonlijk en deskundig advies over de juiste elleboogbrace kunt u contact opnemen met de klantenservice van MediPreventie. Wij helpen u graag bij het kiezen van een geschikte tenniselleboog bandage. Wilt u een goede en functionele elleboogbrace kopen voor de beste prijs? Kijk dan naar de door onze deskundigen geselecteerde voor een geschikte elleboogbandage of elleboog brace.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+