• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Toco Tholin
Selectie verfijnen
Inhoud
 1. 6 ml (3)
 2. 35 ml (1)
 3. 250 ml (1)
 4. 500 ml (3)
 5. 5 liter (3)
Type massage olie
 1. Massage olie (7)
 2. Waslotion (2)
 3. Massage druppels (3)
Merk
 1. Toco-Tholin (22)
Prijs
€ 0 € 85 € 0 tot € 85

Toco Tholin

Toco Tholin is een kwalitatief hoogwaardig merk voor producten die beschermingen bieden tegen de huid. Toco Tholin heeft zich ontwikkeld in het jaar 1886. De oprichter had een grote interesse voor natuurlijke geneeswijzen. Zo bestudeerde hij de geneeskrachtige werking van planten en kruiden, waarbij hij de heilzame werking van etherische oliën ontdekte. In 1913 was de oprichter al een bekende genezer van natuurlijke producten. In die tijd kwam hij met een recept met een optimaal uitgebalanceerde samenstelling van 7 etherische oliën met een combinatie van menthol.

1 - 16 van 22 producten

Sorteer op:

1 - 16 van 22 producten

Sorteer op:

toco-tholin

Toco Tholin ervaringen

Toco Tholin wordt steeds bekender en groter in de medische wereld. Vooral onder fysiotherapeuten, masseuses en homeopathische artsen is het ondertussen een vrijwel bekend merk. Tegenwoordig zie je vaker de Toco Tholin olie, balsems en druppels verschijnen in apotheken, drogisten, webshops en sportwinkels. Wist je trouwens dat alle producten van dit merk dierproef vrij zijn?!

Naast de Toco Tholin druppels, Toco Tholin olie en Toco Tholin balsem, zijn er natuurlijk nog veel meer producten van dit merk verkrijgbaar bij ons. Bijvoorbeeld de was lotion. Dit is een heerlijk verfrissende lotion voor de persoonlijke hygiëne. Ideaal te gebruiken na bijvoorbeeld het sporten, omdat het de transpiratiegeur weg neemt. Zie hieronder voor meer informatie over de Toco Tholin broekenvet en Skin Protector.

Toco Tholin broekenvet

Broekenvet van Toco Tholin is een zeer bekend product onder de wielrenners. Denk hierbij aan het fietsen, mountainbiken en wielrennen buiten. Ook voor spinning in de sportschool is dit een ideaal product. Zelfs onder de professionals die paardrijden is broekenvet een zeer populair artikel. Smeer voor gebruik het vet ruim op de bestemde plek voor een extra goede bescherming. Broekenvet bevat vitamine E, wat beschermend werkt voor de huid en veroudering tegengaat.

Toco Tholin Skin Protector

Toco Tholin skin protector biedt de huid bescherming bij regen, kou en wind. Daarom een erg populair en geschikt middel voor sporten zoals wielrennen, voetballen, hardlopen en winter sport. De Skin Protecter voorkomt ook blaarvorming. Ideaal voor de verzorging en verzachting van de droge en schrale huid. Smeer meerdere malen per dag de Skin Protect dun in voor het optimale resultaat. Je kunt de Protector ook opsmeren voor het slapen gaan zodat het de gedurende de nacht goed kan intrekken. Skin Protector maakt de huid zacht, soepel en zorgt ervoor dat de poriën zicht niet afsluiten.

Maar weinig mensen kennen dit bijzondere merk. Na onderzoek blijkt dat de skin protector een zeer geschikt product is voor mannen die in de bouw werken, of veel met hun handen werken. Zij krijgen vaak kloofjes in hun handen, uitgedroogde knokkels of andere droge plekken. Smeer voor het werk deze skin protector op de bestemde plekken en herhaal dit een aantal dagen. Je zult zien dat deze droge plekken een stuk minder worden of zelfs zullen verdwijnen. 

Voor vragen over het gebruik van een van deze artikelen of voor advies, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder met een keuze maken.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+